.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

Hoşgeldin canımmmmaklinialirimsmile nerde bu diğerlerii dövcem haa yoklama alcaktım ben lmaz:

Kimseee iplemiyoo olum biziiii

Bende iplemicem artıkkk :jeyyar:

Avatarda çok manyak olmuş bu arada aklinialirimsmile
Tam da tosbaaaama yakışır bi avatar sırnaşık şey

Hele sen anlat banaa fisfisfis Nolllduuuuuuuuuu

Gülüm bebeem şuan anlatasımda yok gibin ama belkide bana gelirler yine anlatırım, önce şu nickimi deiştirmek istiyom napsam onu düşünek bi yaa bilmiyorumkismile

Tosbaaaam iyi bakalım geçerli bi neden buldun anlatmamak için

ama yarın öbür gün kurtulamazsın elimden haberin olsun zemuszemus

hoşbulduk şeker:) bugün cinayet işleyesim kimseyi öldüresim yok.azcık matrak ayaplım.bu komşu teyzeler hani çöpçatanlığı sever ya.bizim binada beni çok seven böyle bir komşu teyze var.tanıdıkları bir oğlan işteçok iyi bilmem ne nolur görüşgeldi gitti söyledi artık kıramadım kadını da çok seviyorum.yalnız oğlan biraz kiloluymuş dediler.ben dedimki bilrim milletin az biraz kavramını kesin dedim oğlan 100 kg üzeri.neyse beni yiyecek bir çay kahva dedim olsun bari.gittim oğlan 110 kilo diyor ben midem için yaşarım.tabağında ne varsa sildi süpürdü.çocuğun bir yemek yiyişi var gözü beni görmedi.sonram zaten boynundaki altın zinciri gördüm o an koptum ya.hele bir de hacı, abi telefonda arayan arkadaşlaıyla ciğerini yerim diye konuşmaz mı oha oldum.bunların hepsi bugün oldu.oğlan bana diyorki içkim yok sigaram yok tatlarını bile bilmem.dedim ki benim içkim de var ssigaram da :)))

HAE:

altın zincir heeee vaaayyy :jeyyar:

Krocann bulmuş balım senii atlasaydın kucağına hahahasırnaşık şey

Alço gibidir kesin delikafadulden

HAE:
Biri sana kamera şakası falan yapmış olmasın :roflol:

ya varya ben her şeyi çok iyi analiz ederim.ben tahmin ederek gittim hiç de hayal kırıklığı yaşamadım.aynen düşündüğüm gibiydi.sırf dedim evde sıkılmaktansa matraklık olsun :)

Günaydın canlarım

Şimdi önce bi duş alcam,sonra hazırlancam önce muhasebeciye gidip şu evrakları imzalatcam sonra okula gidip staj dosyasını teslim edicem inşallah geçerim bundan da dua edin bana şu işleri hayırlısıyla bitip geleyim.

Akşam herkes toplansın duyanlar duymayanlara söylesin akşam dertleşmem gerek artık içimdekileri atayım bi rahatlıyım.

Herşeyi yazıcam işte bana ne kim ne derse desin çok ama çok yorudu beni bu durum...
Anlatıp rahatlamam lazım...

Hadi bismillah ben duşa giriyorum öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

zemuszemusCanıııımmmmmmmmm bugün herkes gezmeye gidiyo sanırım heheh

Bende çıkıyorum..

Akşam burda oluun amaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…