.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

nasıl da tırstı amaa sempatiksalakcinni

birer satır boşluk bırakarak yaz rahat okiimm kaydirigubbakcemile3

Şimdi şöyle anlatıyım ehem ehem

Benim çok ama çok sevdiğim biri var normalin üstünde bi sevgi bu,bilmiyorum belki her seven böyle düşünüyor.
Bir sürü tesadüfle karşılaştık orası zaten ayrı hikaye

Biz yalnız kaldığımızda vakit öyle geçiyorki anlamak mümkün değil gerçi her seven için öyledir ama biz saatlerce dursak bıkmıyoruz işte...
Ona sarılıp hep öyle yaşasam diyorum bazen ömrümün sonuna kadar bitmese o süre...

Birbirimizi çok sevmemize ve elimizden gelen fedakarlığı yapmamıza rağmen çok tartışıyoruz. Özellikle çevreden biri konusunda diyelim ilkokuldan orta okuldan facede erkek arkadaşımın beni eklemesi bizim için ayrılık sebebi oluyor. Sonra söylenmedik laf kalmıyor. İnsanın da zoruna giden budur zaten sevdiğinin onu üzmesi. Çok sevdiğim için onun beni üzmesi daha kötü oluyor.

Ben istemediği herşeyden vazgeçtim. Yapmadım ama yaranamadım.
Makyaj, kılık kıyafet,belli saatten sonra dışarı çıkmamak,face yasaktı zaten,erkek arkadaş bırak dışarda konuşmayı msne bile asla eklemek yasak... Eniştemle bile samimi olmamı istemiyor. Eniştemde çok iyi bi insandır. Yıllardır tanıyorum en ufak bi bana karşı hatasını görmedim. Kardeşi gibi sever beni. Biz bu yüzden bile ayrılmaya kalktık.

Saysam şimdiye kadar en az yüz kere ayrılmışızdır.

Okulumun üstünü dışarda okumama bile karşı, dışardaki okuyan kızların hepsi yoldan çıkıyormuş.
Dinlediğim şarkıcıları sevmiyor diye dinlemem yasak ki dinlemedim zaten.

Bana gelince çok kıskancımdır fakat karşımdakine güvenim varsa kızlarla konuşma falan demem.Sadece evine kızların gelmesini istemiyorum ki bu da doğal hakkımdır herhalde.

Ayrıca yetiştirilme tarzıma göre benim erkek arkadaşlarımda oldu arkadaş gibi gördüm asla kötü gözle bakmadım.Onlardan da en ufak bi hata görmedim.

Daha neler neler her şey sorun bizim için.

Hani onunla olmak yanında olmak dünyadaki en büyük mutluluk benim için kesinlikle çok ama çok seviyorum. Fakat onun beni üzmesi beni yıkıyo hele ki kıskançlık ne bileyim parfüm yada ruj yüzünden çıkan tartışmalar beni mahvediyor. Oldukça saçma şeylerden üzüyor beni.

Bi süre ayrılmıştık. Ben onu yine özledim yine sevdim hayaliyle yaşadım. Zaten ona olan sevgim bitmez bunu çok iyi biliyorum.
Ama ayrıldığımızda o beni üzmedi,gereksiz sebeplerden kıramadı.Mutluydum onun hayaliyle yaşıyordum.Geçen gün aradı böyle olmuyor falan dedi tekrar birlikteliğimizin ilk günü yine aynı tartışmalar.

Erkeklerle ilişkimi kesemiyormuşum,hiç onun için fedakarlık yapmamışım...

Bu küçük gibi görünen ama ilişkimizi mahveden bir sürü şey var işte.
Şimdi devam etsem diyorum seviyorum çünkü herşeyden çok ve onun yanında olmak dedim ya dünyanın en güzel şeyi benim için,bi yandan onun beni üzmesi mutluluğumu da alıp götürür diyorum.

Çünkü o beni üzünce bende onu üzüyorum sonra yine üzülüyorum.. Onunda üzülmesini istemiyorum.

sonumuz nolcak merak ediyorumm :gitme:

bebeğimmmm ahh şu erkeklerin hepsi mi aynıdır yaaa
benimki de öyle fakat bu derece yapmıyor yanii sennki aşırıya kaçmışş..

biz yüz veriyoruz bunlara işte.. biz şımartıyoruzz biz sebep oluyoruzz herşeye..

sonra da bu hale geliyoruz... ipleri onun eline vermişsin bi kere.
bu durumdayken de geri almak biraz zor olucak (

ama çok seviyosun işte .. sevginiz siiz ayakta tutacaktır bitaneemm

Göksuyum bi süre sonra inan sevgide yetmiyor aşkta
İnsan anlayış bekliyor,zamanını mahvetmek değil birlikte mutlu olmak istiyor...

Kafam öyle karışıkki ne yapsam olmuyor.

tospik sadece şu kadar söyliyim kuzum
seni tanımasam ve sevmesem yorumum farklı ve galiba acımasız olurdu
olabildiğince üzmeden söylemeye çalışıcam az çok biliyorum hikayeni
sevgi kalıplara sokulacak kadar dar değil sonsuz bişey
seni bu kadar boğmasına izin verme
kendineden ödün verme..
farkında değil seni sen yapan seni sen kılan
şeyleri elinden aldığından
bi gün alacak bişeyi kalmadığında
herşeyini tükettiğinde göreceği manzara onu mutlu eder mi bilmem ama
seni etmeyecek emin ol canım..

Göksuyum bi süre sonra inan sevgide yetmiyor aşkta
İnsan anlayış bekliyor,zamanını mahvetmek değil birlikte mutlu olmak istiyor...

Kafam öyle karışıkki ne yapsam olmuyor.

sevgi karın doyurmaz diye boşa dememişler iştee haklısın tatlım ..

seni mutlu etmiyorsa aksine üzüp kırıyorsa seni dinleyip anlamak yerine sana kötü sözler sarfediyorsaa..

zaten koyver gitsinn hayatım ..

Kesinlikle harfi harfine doğru söylüyorsun cnm
Aynen katılıyorum sana
Ayrılmak isteme sebebim buydu benimde
Beni ben olmaktan çıkarıyorsun diyorum,aklında hayalinde bi tospik var onu yaratmaya çalışıyorsun diyorum anlamıyor.
Ya gerçekten beni anlamıyor yada anlamamak işine geliyor.
Beni çok sevdiğini biliyorum o da benim için bir sürü şey yaptı
Ama ben hiçbi zaman onun değişmesini istemedim
Ben onu olduğu gibi sevdim
Herşeyiyle sevdim
Şimdi o benden daha çok sevdiğini vurgulasa da her seferinde
Beni olduğum gibi kabul edemedikten sonra o sevginin ne anlamı var demek geliyor içimden...

Beni mutlu ediyor varlığıyla ama kısıtlamalarıyla da o mutluluğu itiyor sanki bi eliyle yerine üzüntüyü getiriyor...

İşte göksuyum artık ben ne yapacağımı bilmiyorum
Ben bu yüzden yıprandım ayrılalım diyince sevmeyen kişi oluyorum
Hiç sevmemiş oluyorum
Ne yapacağımı bende bilmiyorum...

şu an varlığı seni tatmin etmediği için olanıyla yetiniyosun
doyuncaya yanında olduktan sonra ne olacak
hayllerinin pembesi gidecek tozu kalacak
büyük büyük konuşmak istemiyorum ama
evlilik düşünüyosan bi dur orda kal
bu kadar kıt imkanlarla görüştüğün halde bunca sıkıntıyı
7/24 aynı çatı altında yaşadığını düşün bi
bencil insanla geçinemezsin kendine edersin

Evet bende artık evlilikten korkuyorum
Yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorduk
Ayrılık girince korkmaya başladım

Ya yine hep böyle olursak ya sorunlar çıkarsa diye düşünmeden duramıyorum

Ne onunla nede onsuz zor oluyor

selam tekrardan kizlar..
tosbigim okudum durumunu üzüldüm canim. seviyorum diyorsun ama oda yere kadar insan kendinden ödün vere vere mutsuz olmaya baslayinca , hayalleri ertelenince iptal olunca , istekleri yarida kalinca ve hevesleri kursaginda tikali kalinca azaliyor belkide bitiyor.. o yüzden kendini fazla kisitlama üzmesine izin verme , sonucta parfüm ruj vs. vs.. bunlardan nem kapilmaz.. simdi belki göremiyorsundur cok sevdigin icin ama böyle bir kisi ile hayatini birlestirirsen hayatin inan zindan olur.. o yüzden yontabiliyorsan biraz yont , bic bir kilifa sok seninkini, oldu oldu , olmadi olmasin ozamanda, . abla olarak akil vermek degil niyetim ,yazdiklarimi tek cümle ile özetliyorum ve demetten bir sarkiya bagliyorum burada tecrübe konusuyor HAE HAE

Son düzenleme:
şimdi sana ne desem ikna edemicem
seviyosun çünkü
ama en büyük tecrübe yaşadıkların olur
pahalıya mal olur sana
bittiğini evlendikten sonra pişman olduğunu düşünsene
daha mı zor olur sence yol yakınken dönmek
fayda zarar durumunu gözden geçir bi
sana zarar veren ne kadar iyidir
iyi sana zarar vermeyense bu ilişki ne kadar doğrudur
bi ölç tart canım sistemi bu kadar basit
zorlaştıran bizleriz
hislerin bi zaman sonra havada asılı kalıyo
ama belli kavramlar değişmiyo onlar hep sabit..

Cnm benim çok güzel açıklamışsın aslında
Dediğin gibi ilerde durum çok daha kötüye gidebilir beni korkutan da bu zaten
Ben neler denedim yontmak için aynı konuşmayı bin kere yaptım iki senedir bana mısın demedi yani öyle bi şansım yok,ben geri kafalıyım diye kestirip atıyor...

Ayrılınca ben suçlu oluyorum "oje sürmesen nolur çok mu önemli ruj sürmesen nolur sevgimizden önemlimi o kıyafeti giymesen nolur sanki senle ben birlikteyiz yaa ne önemi var
Eski okuldan erkek arkadaşlarını facede ekleme zaten konuşmuyorsun çok mu önemliler senin için?

O şarkıcıyı dinlemesen nolcak sanki yeterki ilişkimize bişey olmasın dinlemezsin olur biter..."

Bu böyle uzar gider,hepsi ayrılık sebebidir...

Ayrılınca suç bendedir,sevdiğim için hiç fedakarlık yapmıyo olurum!

amonra imza kismin hep dikkatimi cekmistir ne kadar anlamli tebrik etmek istiyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…