.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

birde bu erkekler neden kendilerine ters olan kızlarla olurlar. şimdi bu adamın bakış açısına göre olacağı kız ,şöyle.
köyden alacak. okumamış olacak, makyaj bilmeyecek,dışarı çıkmayacak asla. .netti falan anlamayacak. hah işte tam bunlara göre bir model. neden bunlara bakmazlarda kendilerine ters gelen( neyse artık o terslik) o kızlarla beraberlik yaşarlar. anlamam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım bende öyle düşünüyorum prikolojik sorunların var doktora git diye kaç kere dedim
O şarkıcıları dinleme demesi de önceden biz arkadaşken benim ona hayran olmam
Fakat şarkıcı sonuçta bir sürü seveni olan erkekler yani
Ben adama hayrandım diye sanki aşk mı yaşadım sırnaşık şey
Hele dediğin gibi şehir dışında okuyan her kızı böyle görmesi cahilliğinin göstergesidir zaten

Zamanla göreceğiz amonram
Bende artık o düzelmezse eğer bu ilişkinin iyi gideceğine zaten hiç inanmıyorum

ha bir ek daha,bukişiyle değil aynı yoldan yürümek inan karşılaşsam karşı kaldırıma geçerim. o derece sabah sabah dellendirdi yaptıkları beni.
sempatiksalakcinni

İşte zaten en sinir olduğum şeyde bu beni böyle sevmedi mi ben hep böyle değil miydim şimdi değiştirmeye çalışmak nedendir bi anlasam
Hele bunların ayrılık sebebi olması bile çok ama çok saçma
Keşke psikoloğa gitse
Hatta bi ara yeterki benden ayrılma ben giderim diyordu sonradan yine vazgeçti

cnm 2 secenek var o adam öle diyip ya kabullencen yada yoluna bakıcan eger kabullenceksende süreklı tartısmaya girme öle diceksın söledıklerını yapıcan sana kalmıs kusum

cnm 2 secenek var o adam öle diyip ya kabullencen yada yoluna bakıcan eger kabullenceksende süreklı tartısmaya girme öle diceksın söledıklerını yapıcan sana kalmıs kusum

aslıcığım yapılır şeyler değil ki... yanii normal şeyler değil istekleri..

tatlım normal değil. bak ciddiyim gerçekten rahatsız.
sabah okudum kendimi bir an freddynin kabusu filminde hissettim valla.

petem öle ama sevıyorsa da böle kenıdnı yıpratmıcak ben onaylamadım tatlım ama kendıne kalmıs ii bi karar vermelıkı sonrada üzülmesın

Ayrılmayı bende düşünüyorum ama beni suçlu hissettiriyor
Ben senin için yaşadığım yeri işimi değiştirdim
Sırf senle evlenebilmek için çevremi değiştirdim
Sen ufacık şeylerden vazgeçemiyorsun diyor
Bende kendimi öyle suçlu ve bencil hissediyorum ki

Şimdi ayrılcam dicek yine hiç sevmemişsin makyaj,şarkı senin için çok önemliymiş demek bizden daha önemli bunlar
Benim gözünde değerim yokmuş
Başlıyor aynı şeylere

Demiyorki ben neleri sorun ediyorum,bunlarda sorun edilcek şeyler mi demiyor hiç

Bende yapım itibarıyla ve koç burcuyum birazda ondan sanırım baskıya hiç gelemem
Elimden özgürlüğüm alındığında gözüm hiçbişeyi görmüyor
En sevdiğim insanın yanında olsam bile o mutluluğun bi anlamı olmuyor
Sorun neyin kısıtlandığı değil,sorunum beni birinin kısıtlaması baskı kurması
Yapım böyle elimde değil ne olursa olsun en ufak önemsiz bişeyde dahi bana karışılınca çok fena oluyorum
Bende dayanamıyorum sonra ağzıma gelen herşeyi(hakaret yada küfür olarak değil tabiki) işte sen böylesin sen şöylesin beni üzmek için yapıyorsun vs söylüyorum
Sonra ben kötü oluyorum

Bu kısır döngü böyle devam ediyor. Barışıyoruz bi gün sonra aynı şey başlıyor...

zıt kutuplar birbirini ceker-tatlicadiarzu-

müebbet hapis yaptırcak

tatlım normal değil. bak ciddiyim gerçekten rahatsız.
sabah okudum kendimi bir an freddynin kabusu filminde hissettim valla.

Ayy buna çok güldüm valla :roflol:
petem öle ama sevıyorsa da böle kenıdnı yıpratmıcak ben onaylamadım tatlım ama kendıne kalmıs ii bi karar vermelıkı sonrada üzülmesın

Evet cnm haklısın karar vermem gerek verdiğim kararda bile beni suçlu hissettirebiliyor işte

Ben de ister miyim sevgilimden ayrılmayı en son isteyeceğim şeydir
Sevmiyor muyum?Deliler gibi seviyorum onu çok aşığım
Ama aşk yetmiyor işte
Gerçekten karşındaki seni olduğun gibi kabul etmiyorsa aşk yetmiyor
İnsan o zaman soruyor kendi kendine,madem beni seviyor neden üzmeye çalışıyor diye...
Neden kısıtlayarak herşeyi bana engel olmaya çalışıyor,neden bu dediklerini yapmassam ayrılmayı düşünüyor anlamak çok zor.

canım onun dediği hiçbir şey kaale alınamaz .çünkü onun sorunları var. o yüzden kaale falan alma sakın. normal değil çünkü.
o yaptıklarını yapması senin kişiliğine saldırma ve sana hükmetmesini gerektirmez. oiş ayrı bu ayrı.

Bence kararınızda geç bile kalmışsınız...

Şu anlattıklarınız bana öyle uzak geliyor ki... Ne çevremde gördüm, ne ailemde...

Ve nasıl bunları normal karşıladınız, inan anlayabilmiş değilim...

Kabullenip ilişkiye başladıktan sonra şikayet ediyor durumda olmanız biraz ironik oldu,kusura bakmayın!

Demek halen böyle erkekler var... Pes valla!

Evet böyle erkekler daha var

Hem bu anlattıklarım yaşadıklarımın yarısı bile değil

İronik biliyorum...

Az önce yine ayrıldık.
Bakalım ne kadar sürecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…