Vurdumduymaz erkek ailesi

Seben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
226
0
46
İzmir
Kızlar ben foruma yeni katıldım.ben de içimi döküp rahatlamak istiyorum.ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.uzun uzun yazmak yerine zamanla sıralamak istıyorum.yani muhabbet açıldıkca.bir erkeğin ailesi bu kadar mı vurdumduymaz olur?oğlunu paylaşamayan annelerin aksine oğlum ne yedi ne içti diye düşünmeyen bir anne...oğlunun evlenmesi için sürekli yapabilceğim bişey yok diyen bir baba ve kocasına düşkün kardeşini arayıp sormayan bir abla.kızlar inanın nasıl anlatacağımı bilmiyorum çok komik bir durum.yani trajikomik mi derler öyle yani.oğulları gelmiş 30 yaşına ve bir kere evlen de mürüvvetini görelim senden olma torunlarımızı sevelim diyen yok.

30 yaşına gelmiş adamın yiyeceğini içeceğini düşünecek değil bir anne..

Ev geçindirecek sorumluluğu alacak biri, düğününü derneğini de kotarmayı bilmelidir. Babasının sorumluluk almasını beklemek ne derece sağlıklı?

Evi barkı, kocası olan bir abla da kardeşini önceliği görmek zorunda değil..

Son düzenleme:
Canım bu devirde kimseden yardım bekleme.

ARtık herkes kendi kendine evleniyor. Bizde eşimle kendi başımıza evlendik.Benim ailem herşeyim yaptı çok şükür.Erkek Ailesinin durumu yoktu yettiği kadar yardım ettiler.

Ne yapalım yani. Almayı versin bi çamaşır makinesi, buzdolabı.

10 bilezik takacağına 5 taksın.

Varsın ablası beni düşünmesin.Ablası elbet kendi ailesine bakacak.Çalışıyor mu bilmiyorum ama çalışmıyorsa kocasından izinsiz kardeşine yardım edemez.

Ailesinin durumu yoksa kendi başınıza yuvanızı kuracaksınız.

Ahhh eskidenmiş artık erkek ailesinin kız ailesinin herşeyi yapması.

Niye kendine dert ediyorsun ki.

Hem bizim için çok iyi oldu karışan görüşen olmadı A dan Z ye herşeyimi kendim seçtim.Kimsenin gıkı çıkmadı. Halılar, perdeler, koltuklar, beyaz eşya hepsi benim istediğim gibi oldu.

Ailesi alsaydı çok karışacaktı onların adetleri öyleymiş.

+

siz arkadaşı anlamadınız sanırım sevgisizlikten ilgisizlikten bahsediyor

Son düzenleme:
Evlilik konusunun ablasıyla ilgisi yok.yani ondan bişey bekleyen yok.sadece kardeşine hiç düşkün değil.kocasının tarafına cok düşkün.

Evlilik konusunun ablasıyla ilgisi yok.yani ondan bişey bekleyen yok.sadece kardeşine hiç düşkün değil.kocasının tarafına cok düşkün.

kocasına düşkün olacak tabi ki. Kocasını sevmesi suç mu Allah aşkına.

Kardeşinide seviyordur sen nasıl anladın hemen sevmediğini? Diyor mu ablam beni aramıyor, babam beni düşünmüyor annem torun istemiyor?

biraz dikkatli okur musunuz.kocasının tarafına düşkün dedim.

arkadaşım eşinin anne babasının vurduymazlığı ne kadar kötüyse düşkünlükleride o kadar kötü, ortasını bulanlarda binde bir

Henüz bu 30 yaşındaki adamla evlenmediniz mi?

arkadaşım eşinin anne babasının vurduymazlığı ne kadar kötüyse düşkünlükleride o kadar kötü, ortasını bulanlarda binde bir

cok haklısınız ama kendisi de diyor üvey evlatmıyım?ben de diyordum belki iletişimsizliktendir diye.

senı cok ıyı anlıyorum.esımın annesı ve ablası aynı senınkıler gıbı.yaklasık 2 ay once evımıze geldıler sehır dısından ondan sonra arayan soran olmadı bıle.ben aradım annesını gıttıkten sonra ama karsılıgını almadım hala.ablası telefon numarasını degıstırmıs haberımız bıle yok.babası sagolsun arar sorar ılgılenır.oglu ne yer ne ıcer 15 senedır haberı bıle yok.bız evlenmeden once aylarca aramamazmıs.varı yoku kızı ve torunu.benım kocamı hıc dusunmez.ahh bı bılsen ne kadar uzucu.

ailesi ablasının yanına taşındı.evleneceğini söylediğin de bizim eve geçin eşyalarda var beğenmediğinizi atarsınız istediğinizi kullanın...

cok uzucu işte...derdim bu zaten aynen

Bir örneği de babannem asla arayıp sormaz. Ölsek haberi gitmez bile oralara. Atmış resmen babamı kıyamam ona. Ben babamın hatrı için arıyorum bayramlarda ama bir insan bu kadar mı vicdansız olur...

ev kira mı..............:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…