Vurdumduymaz erkek ailesi

tanıştığımız da otuz yasın da degildik tabi...ailesin den maddi beklentimiz yok ki.sadece biraz ilgi.işler nasıl gidiyor?evlilik hazırlığı nasıl gidiyor?v.s. sadece aile sıcaklıgı.

Genelde böyle oluyor şimdi kız,erkek birlikte yapıyorlar her şeyi.Çoğu arkadaşlarımda da böyle oldu kendi evliliğimde de...Aslında en güzeli ama evlendikten sonra bunların kavgası yapılmayacaksa en güzeli.Aksi takdirde o, her şeyi birlikte yaptığınız eşiniz, evlendikten sonra kendi ailesinin sorumsuzluğunu mazur görüp hak verince çok yara alıyorsunuz..

maddiyatla ilgili sıkıntımız yok kı.hem herkesin durumu iyi olcak diye kaide yok.benim ricam böyle tip aileler hakkında bilgisi olan önerileri olan arkadaşların yardımcı olmaları.ne yapmalıyız nasıl davranmalıyız v.s.maksat dertlesmek...

Erkek masaya yumruğu vursa bak nasıl nişan yapılırdı alışmış anne baba oğlunun parasını yemeye iş erkekte bitiyor bilirim kayınlarımdan

İlişkiniz resmiyete döküldü mü? Gelip istediler mi seni? Takmayacaksınız başka çare yok ki. Bu saatten sonra kimseyi değiştiremezsiniz. Kendi ailenizi kurup mutlu olmaya bakacaksınız.

Erkek masaya yumruğu vursa bak nasıl nişan yapılırdı alışmış anne baba oğlunun parasını yemeye iş erkekte bitiyor bilirim kayınlarımdan

yok kesinlikle bir kuruş istemezler... yani kazandıgını hiç vermemiş ilk kazandıgını vermek ıstemıs.sen harca demiş babası.ama özenç yok gelin alıcaz diye...

yani maddi olarak ne onlar sömürücü ne de biz cok bişey bekliyoruz.sadece olay şu aman bizi yerimiz den kıpırdatmayın...yumurtalarımız soğur modundalar annesi de babası da.

erkek arkadaşın evlenme teklifi yaptımı:26:

evet evlenme teklıfı yapıldı.[/QUOTE
herşeyi çok net anlatmıyorsun.resmen ağzından kerpetenle alıyoruz.toptan anlatsan da ona göre yorum yapsak

peki ailenden istemeye geldilermi

Belki de seni istemiyorlardır, erkek arkadaşın da sana söyleyemiyordur, gittiği yere kadar gitsin mantığındadır. Ne bileyim aklıma başka birşey gelmedi vallahi :44:

aynen katılıyorum...
kimse kimseye yardım etmez....
hem bırak boşver onlarda öyle bi aile tam tersi olsa daha çok üzülürdün emin ol

Belki de seni istemiyorlardır, erkek arkadaşın da sana söyleyemiyordur, gittiği yere kadar gitsin mantığındadır. Ne bileyim aklıma başka birşey gelmedi vallahi :44:

istenilmicek bir diyoloğum olmadı kı...ruhsuzlar.dünden ölüp bügüne kalmışlar.ama farklı bakış acılarına ihtiyacım var belki yanılıyorumdur diye.neden olmasın belki istemiyorlardır simlipembe

Kusura bakma ama ya erkek arkadaşın pek dürüst değil, herşeyi bütün gerçekliğiyle yansıtmıyor sana, ya da sen birşeyleri eksik anlatıyorsun. Size verebilecek bir evleri bile olduğuna göre gelip ailenden istememeleri çok garip... Seni gelin olarak onayladıklarına emin misin? Hayır evlatlarına düşkün de değiller madem, evlendirmek istemiyorlar gibi bir durum da sözkonusu olamaz

aynen katılıyorum...
kimse kimseye yardım etmez....
hem bırak boşver onlarda öyle bi aile tam tersi olsa daha çok üzülürdün emin ol

kimse kimse dediğiniz anne baba ya.var mı ötesi?hani evlendikten sonra sorunlar cıkıyor ya...bırak sonrasını başın dan biraz heyecan olmaz mı?gelin alıcaz kız ıstıcez napsak ne etsek hele ki bir erkek evlatsa.zamanın da senin dogumuna cıplak ayakla gittim diye hıkaye anlatıyor babası,annesi de ilk kız dogurdum diye utanctan bakamamıs kayınpederinin yuzune hem ne varsa utanılcak?erkek dogurdugun da göğsu kabarmış.eee şimdi?

biz o evde oturmak ıstemedık hem kucukmus. hem de problemlı bir ev yani komsular catı v.s.esyalar da kalsın diyorlar...evi sat demiş yenı ev al ona da razı degil.

Ne güzel işte karışmıyorlarmış,parasına el sürmüyorlarmış.Ee neden dert ettiniz ki?

Aklıma gelen diğer seçenekte sizi istemiyorlar bence. İlla geçerli bir neden olması gerekmez

canım benim unut artık sevgi dolu aileleri ben öyle yaptım eşimin ailesi hemen hemen aynı ama yapacak bişey yok sende evlenince sil hayatından onları muhattap olma ben çareyi böyle buldum sağlıcakla kal

canım benim unut artık sevgi dolu aileleri ben öyle yaptım eşimin ailesi hemen hemen aynı ama yapacak bişey yok sende evlenince sil hayatından onları muhattap olma ben çareyi böyle buldum sağlıcakla kal

mesela ne yapabilirim?yardımcı olur musunuz...kendim cok sevgi dolu bir aile de büyüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…