Erkek masaya yumruğu vursa bak nasıl nişan yapılırdı alışmış anne baba oğlunun parasını yemeye iş erkekte bitiyor bilirim kayınlarımdan
evet evlenme teklıfı yapıldı.[/QUOTE
herşeyi çok net anlatmıyorsun.resmen ağzından kerpetenle alıyoruz.toptan anlatsan da ona göre yorum yapsak
peki ailenden istemeye geldilermi
evet evlenme teklıfı yapıldı.[/QUOTE
herşeyi çok net anlatmıyorsun.resmen ağzından kerpetenle alıyoruz.toptan anlatsan da ona göre yorum yapsak
peki ailenden istemeye geldilermi
onca yılın umursamazlıgını nasıl toptan anlatabilirim ki... gelmediler.meraklı da degiller gelmeye.ama demiş babası bır kere gidelim isteyelim arkası yok...
şu anda hemen hemen bütün yuvalar bu şekilde kuruluyor canım tırnağın varsa başını kaşırsın die bir laf vardır çok severim şu anda ne babadan ne anadan kimseye bir fayda yok bizde uzun zamandır bir kaç kuruşu bir kenarlara atıp biriktirip birşeyler yapma yuvamızı kurma çabasındayız erkek arkadaşım ailesi bu durumu biliyor ve alın çocuklar buda bizden diyip 2 kuruş vermediler üstüne birde kendiniz hallederseniz evlenirsiniz dediler ağlancak halimize artık gülüyoruz ama yapcak birşey yok :) sende sıkma canını çünkü bu saatten sonra onlar değişmezler sende sıkılıp üzüldüğünle kalırsın tatlım boşver.
Belki de seni istemiyorlardır, erkek arkadaşın da sana söyleyemiyordur, gittiği yere kadar gitsin mantığındadır. Ne bileyim aklıma başka birşey gelmedi vallahi :44:
aynen katılıyorum...
kimse kimseye yardım etmez....
hem bırak boşver onlarda öyle bi aile tam tersi olsa daha çok üzülürdün emin ol
Kusura bakma ama ya erkek arkadaşın pek dürüst değil, herşeyi bütün gerçekliğiyle yansıtmıyor sana, ya da sen birşeyleri eksik anlatıyorsun. Size verebilecek bir evleri bile olduğuna göre gelip ailenden istememeleri çok garip... Seni gelin olarak onayladıklarına emin misin? Hayır evlatlarına düşkün de değiller madem, evlendirmek istemiyorlar gibi bir durum da sözkonusu olamaz
kızlar ben foruma yeni katıldım.ben de içimi döküp rahatlamak istiyorum.ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.uzun uzun yazmak yerine zamanla sıralamak istıyorum.yani muhabbet açıldıkca.bir erkeğin ailesi bu kadar mı vurdumduymaz olur?oğlunu paylaşamayan annelerin aksine oğlum ne yedi ne içti diye düşünmeyen bir anne...oğlunun evlenmesi için sürekli yapabilceğim bişey yok diyen bir baba ve kocasına düşkün kardeşini arayıp sormayan bir abla.kızlar inanın nasıl anlatacağımı bilmiyorum çok komik bir durum.yani trajikomik mi derler öyle yani.oğulları gelmiş 30 yaşına ve bir kere evlen de mürüvvetini görelim senden olma torunlarımızı sevelim diyen yok.
canım benim unut artık sevgi dolu aileleri ben öyle yaptım eşimin ailesi hemen hemen aynı ama yapacak bişey yok sende evlenince sil hayatından onları muhattap olma ben çareyi böyle buldum sağlıcakla kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?