bir örneği de babannem asla arayıp sormaz. ölsek haberi gitmez bile oralara. Atmış resmen babamı kıyamam ona. Ben babamın hatrı için arıyorum bayramlarda ama bir insan bu kadar mı vicdansız olur...
ev kira mı..............:26:
kendi evleriydi.
ananemler öyleler ama babam yazık hiç sevgi görmemiş düşüncesiz anne baba. Içinde kimbilir neler yaşıyor ama ne fayda...
ortada ev, evlilik yok.. Konu sahibi ve 30 yaşındaki kimse, henüz sevgililer..
şu anda hemen hemen bütün yuvalar bu şekilde kuruluyor canım tırnağın varsa başını kaşırsın die bir laf vardır çok severim şu anda ne babadan ne anadan kimseye bir fayda yok bizde uzun zamandır bir kaç kuruşu bir kenarlara atıp biriktirip birşeyler yapma yuvamızı kurma çabasındayız erkek arkadaşım ailesi bu durumu biliyor ve alın çocuklar buda bizden diyip 2 kuruş vermediler üstüne birde kendiniz hallederseniz evlenirsiniz dediler ağlancak halimize artık gülüyoruz ama yapcak birşey yok :) sende sıkma canını çünkü bu saatten sonra onlar değişmezler sende sıkılıp üzüldüğünle kalırsın tatlım boşver.
sevgili olsak keşke ya salmışlar cayıra mevlam kayıra.annelik babalık yapıyorum
biz birbirini sevdiği için ilişki adı altında bir araya gelen insanlara sevgili diyoruz; siz dilerseniz birine ilgi göstermeyi analık-babalık yapmak olarak adlandırabilirsiniz
30 yaşında adam çocuk mu da annesinin babasının evlen de mürvetini görelim demelerini bekliyor.
kendi kararını kendisi veremiyor mu , belki adam istemiyordur evlenemeyi.
30 yaşında adam çocuk mu da annesinin babasının evlen de mürvetini görelim demelerini bekliyor.
kendi kararını kendisi veremiyor mu , belki adam istemiyordur evlenemeyi.
Detayları konu ilerledikçe yazarım demişsin, erkek arkadaşının ailesinin maddi durumu nasıl? Erkek arkadaşının maddi durumu nasıl? Sonuçta aile içinde neler olup bittiğini sadece erkek arkadaşının anlatmasıyla gerçek anlamda bilemezsin. Şahsen ben olsam ben de oğluma veya kızıma hadi evlen de mürüvvetini göreyim demem, kaç yaşında olursa olsun. Evleneceği varsa zaten evlenir, öbür türlü sıkboğaz etmekten başka birşey yapmış olmam. Bir arkadaşın dediği gibi erkek arkadaşın "Benim kız arkadaşım var, evlenmek istiyoruz, gidip ailesinden isteyelim" dese niye gelmesin ki insanlar? Benim de maddi durumum iyi diyorsun, verdikleri evi istediğin gibi dayar döşersin, geçer oturursun. Karışan eden olmadığı için de gül gibi geçinir gidersiniz. Ben ortada bir sorun göremedim açıkçası :44: Bence sen erkek arkadaşının ailesine değil kendisine yoğunlaş. Sana evlenme teklif etti mi? Gelip isteyelim diyor mu? Ailesinin karışmaması büyük nimet, haberin yok[/QUOT
mevzu zaten maddiyat değil ki.ilgi yok sevgi yok.herşeyi basite indirgiyorlar.yani oğulları evlenmiş evlenmemiş umurları değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?