birgün baba evladına demiş ki:büyüdün artık akıllan biraz evladım.evlatta elindeki makaranın deliğinden bakarak;baba ben seni bu delikten görüyorum demiş...44 yaşında bir bayan olarak beni anladıgınızı umut ediyorum sevgiyle kalın...bak seben karşında çok güzel örnek var.onlar küçücük yaşlarında kendi düzenlerini kendileri kurmuş.siz bu yaşta daha iyisini yaparsınız değil mi
Şu günlerde en çok kafamı kurcalayan b-ve mutsuz eden bir konu.6 yıl çıktık eşimle 2,5 yıllıkta evliyiz.evin tek kızıyım her istediğim oldu şimdiye kadar ve büyük bir aşkla evlendik eşimle.Düğünden önce sürekli arıyordu annemi kayınvalidem.Adetiniz ne falan diye.Sonra eşim askerdeyken annemi arayıp bizim maddi durumumuz yok deyip yardım edemeyiz demiş.Ben tabii çok üzüldüm ;annem istemişti hiç anneme karşı mahçup oldum.Annem bir şey demedi tabii.Neyse düğün zamanı ufak bir yardım ettiler.En tuhafı ve unutamadığım şey ne biliyor musun.Biz faklı memleketteniz benim memleketimde düğünümüz oldu en güzel şekilde yaptı ailem.Ertesi günde orda düğün ama ben hiç gidip görmedim yani bu kadar ilgisiz bir aile görmediğim için tahmin bile edemedim.Düğün anında bir indik salona tabi ben gelinlikliyim hiç bu kadar kötü bir düğün salonu görmedim hayatımda şok oldum,benim moralim bozuldu ailem bir şey belli etmemeye çalışyor falan.Neyse o düğün bitti.Annesi bana dediki salonu görünce bende şok oldum.Kadın düünden önce gidip görmemiş bile.Biz bu yüzden eşimle ne kavgalar ettik en güzel günlerimiz zehir geçti.Bu kadar ilgisiz bir anne olabilir mi?Ben tabii unutamadım şimdi de ben çok ilgisizim yüzüne de söyledim ben sizden gördüğüm gibi davranıyorum size dedim.Ama çok ta üzülüyorum yani bu kadar ilgisiz bir ailesi olduğu içi eşimin.Seni çok iyi anlıyorum insan biraz ilgi gösterir normal olanı bu zaten.Ama çok değişik insanlarla akraba oluyorsun .Allahta sana yardım etsin.
doğru insan dertleşince rahatlıyor hatta ben de bu konuyu açmak istedim ama sonra vazgeçtim.Sen benim yerimde osan ne yapardın.Ayaküstü bende bir teselli alayım
canım aslında bu ilgisizlikleri karşısında bende onlara kin duyuyorum açıkçası bende yaklaşamıyorum.Yani o düğünde insan oğlunun evleneceği yeri gidip görmez mi ben mi büyütüyorum .Yani bu ne rahatlık.
hayır buyutmuyorsun tabiki de herkes kesesi kadar bişeylere kalkısır ama ne demişler yaptın bir hayır tut bacagından ayır...adamakıllı yap bari.katılıyorum sana.
kızlarına karşı nasıl sizinkiler?Senin söylediğin gibi benim görümcemde kendi kocası tarafına çok düşkün başka kimseyle alakası yok.Ama kayınvalidemler kızları içinde kendilerini çok yormazlar.
birgün baba evladına demiş ki:büyüdün artık akıllan biraz evladım.evlatta elindeki makaranın deliğinden bakarak;baba ben seni bu delikten görüyorum demiş...44 yaşında bir bayan olarak beni anladıgınızı umut ediyorum sevgiyle kalın...
zaten ilgili değiller diyordun, bak neler çıkıyor..
aman ilgili olmasınlar,uzak olun..
ilk dakika .ilk pot..[/Q
daha neler var da...ağzımı açıp tek kelime etmedim.kötü niyetli değildirler dedim...umurları bile değil.
bir arkadaşın görümcemin ilk günden yaptıgı başlıklı yazıyı gordum.konusunu bolmemek adına yasadıgım bırseyı burdan paylasmak ıstedim.zorbey benim ilk erkek arkadasım insallahta son olur.ondan once kımseyı tanımadıgım için cok tecrubesızdım.gorumceydı eltıydı hep kuzenlerimden duyardım hep şikayet hep sikayet.derdim ben bunlar gibi olmucam.neyse zorbeyle ilk tanıstıgımız gunler ablası illa görelim kızı demiş ben pek yanaşmamıştım gorusmeye cunku biz de birbirimizi yeni tanıyorduk.gelmezseniz sileriz diye msj atmıslar nişanlısıyla bu da ayrı bır sacmalık neyse...tanısalım olduk.ben zırhımı cıkarıp gıttım kuzenlerim gibi olmayacaktım ya...merhaba merhaba denildi ve sessizlik oluştu.ablası dediki:bizim doktor sizi görmüş kız fena değil ama kardeşin cok yakısıklı...ama canım bak sakın sen alınma tamam mı?ben pek bir alınganlık yapmadım onceleri gurur duyarım dedim sadece ama sonrakı zamanlar da sıkılmadım değil.bir de o konusmanın akabin de evlenmeyi dusunuyor musunuz demişti daha belli değil demiştik...evlenirseniz annemlerden uzak yerde ev tutun annem istemiyor gelinini yakın da demişti.ilk tanıstıgım gun ve ilk yarım saat için de gecen konusmalar bunlardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?