Vurdumduymaz erkek ailesi

yorguncum senin konuna yazıcaktım ama gece gece coştum gene kendi derdime düştüm.sende kayınvalıdene yarım saatliğine uğra. bilirim için rahat etmez.ama baktın modunda da değilsin gitmeyiver.zaten gitsen de gitmesen de bunlar boyle fakat içinin rahat etmiceğini biliyorum.

gecekuşu olduk seninle :) dertlerde hemen hemen aynı olunca kopası gelmiyor insanın gidip yatağa yatmak bile gelmiyor içimden :)

aynen öyle arkadaşım.ama aileni ziyaret edecekmişsin umarım yenilenir ve tazelenirsin orda.asker ocağı değil ana kucağı:)

:) gitmemek sanırım daha doğru seben moralimi bozar diye korkuyorum eşim bugün aradı kadın her defasında aynı şeyi soruyor senin ev kaloriferli mi ??? Bu soruyu sorması 40. Oldu sanırım artık kadını kalorifer kazanına gömecem ((

siz ayrı şehirlerde misiniz yorguncum orasını pek anlayamadm da...

:) haklısın inşllh bana iyi gelir kar görecem 2 yıl aradan sonra mutluyum nedense :))

mutluysan o zaman bu mutluluğa gölge düşürme.kayınvalideme uğrayayım mı uğramayayım mı diye düşünürken zehir olucak tatilin.zaten 4 günmüş.

mutluysan o zaman bu mutluluğa gölge düşürme.kayınvalideme uğrayayım mı uğramayayım mı diye düşünürken zehir olucak tatilin.zaten 4 günmüş.

inşllh güzel geçer :) bana dua et canım duaya ihtiyacım var eşimle aram açılacak yoksa bu gidişle

allah korusun eşinle aran açılmasın...dualarım seninle güle güle git güle güle gel.

tşk ederim seben allah razı olsun gece gece burası bana ilaç gibi geldi tekrar tekrar tşk ederim inşllh sende şu sorunları çözer çok mutlu olursun aminnn amin aminnnn :)

tşk ederim seben allah razı olsun gece gece burası bana ilaç gibi geldi tekrar tekrar tşk ederim inşllh sende şu sorunları çözer çok mutlu olursun aminnn amin aminnnn :)

Allah senden de razı olsun.ben bir kere yazmıştım yine yazıcam yine yazıcam. bu kulubu kuranlardan da allah razı olsun.ve sadece kadınlara yer verilmesi harikulade...

benim eşimin aileside aynı canım...
hiç arayıp sormazlar bile...
çocuklarına karşı hiç ilgisi yok..
sanki kendi evlatları değil gibi.
iyi kötü hiçbirşeylerini takmazlar.
ve ben kendi ailemde,çevremde bunu görmediğim için çok tuhafıma gidiyor..
ev aldık taşınalı 6 ay oldu daha gelmediler evimize...
ne bilim çok tuhaflar şaşırmıyorum artık.
kabullendim böyle ne yapalım kendileri bilirler...

aynen su perisi ben de cok sevgi dolu bir aile de büyüdüğüm için bu vurdumduymazlık zoruma gidiyor.

bak seben karşında çok güzel örnek var.onlar küçücük yaşlarında kendi düzenlerini kendileri kurmuş.siz bu yaşta daha iyisini yaparsınız değil mi

aynı dertten bende gitcem bu kadar sorumsuzluk vurdumduymazlık olmaz benim ailem o kadar cana yakınki işte herkes öle olamıyo öle kabule tmek gerek napalım eşlerimizin ailesi sonuçta

Çok ilgi alakanında başka dertleri var say ,say bitmez ,bence o kadarda abartmayın

Slm seben ben 17 eşim 20 yaşımızdaydık evlendiğimizde malesefki kaçarak evlendim ben tabi 17 yaşındasın hiç bir şeyi düşünemiyosunki herşey tozpembe neyse düğün bile yapmadılar bana belediyede bi nikah gitmişler başkasının gelinliğini almışlar emanet giydim onu ses çıkarmadan bi yatak odası hiç bir şey yok tabi alınmadı evlendikten bi müddet sonra eşim askere gitti 1,5 sene sonra geldi ben eşim geldikten sonra hamile kaldım neyse onların yanında yaptım doğumumu ama ne bana ne çocuğuma tek parça bişey yapılmadıçocuğuma karyola bile alamadım aldırmadılar ki eşim çalışıp her hafta haftalık veriyodu kayınpederime neymiş bedavaya ekmek yokmuş çamaşırlarımız yıkanıyomuş bilemmne aklıma geldikçe bile sinir oluyorum sonra kızım 10 aylıkken biz onların yanından taşındık ve bize naptılar hiç bir şeyimiz yoktu ama kayınvaldem eski koltuklarını verdi bize tabi biz taşındıktan sonra evini sıfırdan düzdü yeni gelin gibi benim evimde halım yoktu yerde ama şimdi evimde allaha şükür herşeyim var eşimde bende çalıştık herşeyin en güzelini yaptık şimdide oğlumun evi dio ne yüzle diosa tabi yani senin anlıcağın bitek sen yaşamıyosun bu sorunları cnm herkes bişeyler yaşıyor tabikide çok yıprandım 29 yaşındayım ama saçlarım bembeyaz mücadele etmekten böle düşüncesiz anne ve babalar var insan ne bilim az ve çok evladının geleceğini düşünmeli benimde evladım var ben canımı veririm onun için annelik babalık herkese göre değil işte doğurmak marifet değil önemli olan sahip çıkmak neyse çöok uzun yazdım allah gönlüne göre versin cnmm...

Tam tersi durum söz konusu olsa,canınız daha çok sıkılırdı emin olun.

İyi niyetlilerse sorun yok.

İnsanları değiştirme şansımız yok...

teşekkür ederim sizin de gönlünüze göre versin.ama ben burada derdimi anlatamadım bir türlü maalesef sorun maddiyat değil.ilgisizlik sevgisizlik.benim gibi olanlar varsa paylaşşınlar anlatsınlar diye açtım konuyu.evlenmek üzereyiz karşı tarafa nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…