bırakırmıyım artık sen benim kader arkadaşım oldun...
gecekuşu olduk seninle :) dertlerde hemen hemen aynı olunca kopası gelmiyor insanın gidip yatağa yatmak bile gelmiyor içimden :)
yorguncum senin konuna yazıcaktım ama gece gece coştum gene kendi derdime düştüm.sende kayınvalıdene yarım saatliğine uğra. Bilirim için rahat etmez.ama baktın modunda da değilsin gitmeyiver.zaten gitsen de gitmesen de bunlar boyle fakat içinin rahat etmiceğini biliyorum.
aynen öyle arkadaşım.ama aileni ziyaret edecekmişsin umarım yenilenir ve tazelenirsin orda.asker ocağı değil ana kucağı:)
:) gitmemek sanırım daha doğru seben moralimi bozar diye korkuyorum eşim bugün aradı kadın her defasında aynı şeyi soruyor senin ev kaloriferli mi ??? Bu soruyu sorması 40. Oldu sanırım artık kadını kalorifer kazanına gömecem((
:) haklısın inşllh bana iyi gelir kar görecem 2 yıl aradan sonra mutluyum nedense :))
siz ayrı şehirlerde misiniz yorguncum orasını pek anlayamadm da...
mutluysan o zaman bu mutluluğa gölge düşürme.kayınvalideme uğrayayım mı uğramayayım mı diye düşünürken zehir olucak tatilin.zaten 4 günmüş.
inşllh güzel geçer :) bana dua et canım duaya ihtiyacım vareşimle aram açılacak yoksa bu gidişle
allah korusun eşinle aran açılmasın...dualarım seninle güle güle git güle güle gel.
tşk ederim seben allah razı olsun gece gece burası bana ilaç gibi geldi tekrar tekrar tşk ederim inşllh sende şu sorunları çözer çok mutlu olursun aminnn amin aminnnn :)
benim eşimin aileside aynı canım...
hiç arayıp sormazlar bile...
çocuklarına karşı hiç ilgisi yok..
sanki kendi evlatları değil gibi.
iyi kötü hiçbirşeylerini takmazlar.
ve ben kendi ailemde,çevremde bunu görmediğim için çok tuhafıma gidiyor..
ev aldık taşınalı 6 ay oldu daha gelmediler evimize...
ne bilim çok tuhaflar şaşırmıyorum artık.
kabullendim böyle ne yapalım kendileri bilirler...
konunun hepsini pek okuyamadım.konu sahibinin erkek arkadaşı 30 yşındaymı.ben eşimle ilk tanıştığımda yaşlarımız ufaktı.5 sene bekledik.3 senesi sözlüydük ve eşimin ailesi son sene eve uğramadılar düğün konusu açılacak die.eşim geldi gitti hep aramıyolardı bile.eşimle gittik salon tuttuk beyaz eşya taksidine girdik kıyamet koptu vay efendim nie haber vermemişiz ba ba ba ba ba.lafın özü eşim 23 ben 20 yaşındayken hem çalıştık hem düğün yaptık.benim çeyizim evii doldurdu.eşim sadece buzdolabı ve yatak odası getirdi(yatak odasınıda kendi yapmıştı hala kullanıyorum mesleğidir)ne perde ne halı ne bişe ki eşime kaynanam benim bayramlarda özel günlerde aldığımkıyafetlerini bile vermemişti.kardeşlerinin kayınpederin üstünde gördükçe deliriyodum..ya iç çamaşırı bile vermemişti eşime bi tane torbayla geldi 2 atlet koymuş beyazmı kremmi belli değildi yırttım attım.10 yıldır evliyim şimdi evimde yok yok.bizimkilerde ne ilgi ne alaka hak getire biz aramayalımöldükmü kaldıkmı die sormazlar bile 2 de torunları var güya..biz evimize bişeler aldıkçada aman hayırlı olsun oğlum evini dayadı döşedi demediler aman ne gerek var nasıl ödeyecniz gibi ezerek küçümsediler hep.lafın özü bence erkek arkadaşınızın harekete geçmesi gerekir.ben artık aldırmıyorum bile.işine geldimi benim evden çıkmazlar gelmedimide uğramazlar ayarları kaçık tamiri yok.bazı ailelerde böle model.bende özeniyorum evlatlarına bağlı candan seven insanlara
Slm seben ben 17 eşim 20 yaşımızdaydık evlendiğimizde malesefki kaçarak evlendim ben tabi 17 yaşındasın hiç bir şeyi düşünemiyosunki herşey tozpembe neyse düğün bile yapmadılar bana belediyede bi nikah gitmişler başkasının gelinliğini almışlar emanet giydim onu ses çıkarmadan bi yatak odası hiç bir şey yok tabi alınmadı evlendikten bi müddet sonra eşim askere gitti 1,5 sene sonra geldi ben eşim geldikten sonra hamile kaldım neyse onların yanında yaptım doğumumu ama ne bana ne çocuğuma tek parça bişey yapılmadıçocuğuma karyola bile alamadım aldırmadılar ki eşim çalışıp her hafta haftalık veriyodu kayınpederime neymiş bedavaya ekmek yokmuş çamaşırlarımız yıkanıyomuş bilemmne aklıma geldikçe bile sinir oluyorum sonra kızım 10 aylıkken biz onların yanından taşındık ve bize naptılar hiç bir şeyimiz yoktu ama kayınvaldem eski koltuklarını verdi bize tabi biz taşındıktan sonra evini sıfırdan düzdü yeni gelin gibi benim evimde halım yoktu yerde ama şimdi evimde allaha şükür herşeyim var eşimde bende çalıştık herşeyin en güzelini yaptık şimdide oğlumun evi dio ne yüzle diosa tabi yani senin anlıcağın bitek sen yaşamıyosun bu sorunları cnm herkes bişeyler yaşıyor tabikide çok yıprandım 29 yaşındayım ama saçlarım bembeyaz mücadele etmekten böle düşüncesiz anne ve babalar var insan ne bilim az ve çok evladının geleceğini düşünmeli benimde evladım var ben canımı veririm onun için annelik babalık herkese göre değil işte doğurmak marifet değil önemli olan sahip çıkmak neyse çöok uzun yazdım allah gönlüne göre versin cnmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?