niye doğru düzgün okumayayım.bence erkek arkadaşınızda sorun var.bazı şeylerin arkasına sığınıp evlenmeyi geciktiriyor.evi zaten beğenmiyorsunuz.istediğiniz gibi bir ev tutarsınız.herkesin kendi evi olcak diye bir kural mı var.daha sonra birlilkte çalışır evinizi alırsınız.
Sorun zorbeyde, sorun zorbeyde deniliyor.. "Zorbey" kim yahu?
Detayları konu ilerledikçe yazarım demişsin, erkek arkadaşının ailesinin maddi durumu nasıl? Erkek arkadaşının maddi durumu nasıl? Sonuçta aile içinde neler olup bittiğini sadece erkek arkadaşının anlatmasıyla gerçek anlamda bilemezsin. Şahsen ben olsam ben de oğluma veya kızıma hadi evlen de mürüvvetini göreyim demem, kaç yaşında olursa olsun. Evleneceği varsa zaten evlenir, öbür türlü sıkboğaz etmekten başka birşey yapmış olmam. Bir arkadaşın dediği gibi erkek arkadaşın "Benim kız arkadaşım var, evlenmek istiyoruz, gidip ailesinden isteyelim" dese niye gelmesin ki insanlar? Benim de maddi durumum iyi diyorsun, verdikleri evi istediğin gibi dayar döşersin, geçer oturursun. Karışan eden olmadığı için de gül gibi geçinir gidersiniz. Ben ortada bir sorun göremedim açıkçası :44: Bence sen erkek arkadaşının ailesine değil kendisine yoğunlaş. Sana evlenme teklif etti mi? Gelip isteyelim diyor mu? Ailesinin karışmaması büyük nimet, haberin yok[/QUOT
mevzu zaten maddiyat değil ki.ilgi yok sevgi yok.herşeyi basite indirgiyorlar.yani oğulları evlenmiş evlenmemiş umurları değil.
SEBEN SEN EVLEN EŞİNLE MUTLU OL BENİM EŞİMİN AİLESİDE ÖLSEK UMURLARINDA BİLE OLMAZ AMA BANA BENİM AİLEMİN SEVGİSİ VE EŞİMİN SEVGİSİ YETİYOR SENDE EVLEN ONLARI SALLAMA BOŞVEEEEEEEEEEEEEEEER SENDE ONLARI BOŞVER
SEBEN SEN EVLEN EŞİNLE MUTLU OL BENİM EŞİMİN AİLESİDE ÖLSEK UMURLARINDA BİLE OLMAZ AMA BANA BENİM AİLEMİN SEVGİSİ VE EŞİMİN SEVGİSİ YETİYOR SENDE EVLEN ONLARI SALLAMA BOŞVEEEEEEEEEEEEEEEER SENDE ONLARI BOŞVER
hayırlısı artık yorguncum...senelerce içim de tuttum kafamı yordum da ne oldu?zorbey 2 günlüğüne şehir dışına çıktı ailesine haber vermeden bir yere gitmez zaten.vardın mı kaldın mı diyen yok...şu an dönüyor ve 2 günde arayan soran yok.
konunun hepsini pek okuyamadım.konu sahibinin erkek arkadaşı 30 yşındaymı.ben eşimle ilk tanıştığımda yaşlarımız ufaktı.5 sene bekledik.3 senesi sözlüydük ve eşimin ailesi son sene eve uğramadılar düğün konusu açılacak die.eşim geldi gitti hep aramıyolardı bile.eşimle gittik salon tuttuk beyaz eşya taksidine girdik kıyamet koptu vay efendim nie haber vermemişiz ba ba ba ba ba.lafın özü eşim 23 ben 20 yaşındayken hem çalıştık hem düğün yaptık.benim çeyizim evii doldurdu.eşim sadece buzdolabı ve yatak odası getirdi(yatak odasınıda kendi yapmıştı hala kullanıyorum mesleğidir)ne perde ne halı ne bişe ki eşime kaynanam benim bayramlarda özel günlerde aldığımkıyafetlerini bile vermemişti.kardeşlerinin kayınpederin üstünde gördükçe deliriyodum..ya iç çamaşırı bile vermemişti eşime bi tane torbayla geldi 2 atlet koymuş beyazmı kremmi belli değildi yırttım attım.10 yıldır evliyim şimdi evimde yok yok.bizimkilerde ne ilgi ne alaka hak getire biz aramayalımöldükmü kaldıkmı die sormazlar bile 2 de torunları var güya..biz evimize bişeler aldıkçada aman hayırlı olsun oğlum evini dayadı döşedi demediler aman ne gerek var nasıl ödeyecniz gibi ezerek küçümsediler hep.lafın özü bence erkek arkadaşınızın harekete geçmesi gerekir.ben artık aldırmıyorum bile.işine geldimi benim evden çıkmazlar gelmedimide uğramazlar ayarları kaçık tamiri yok.bazı ailelerde böle model.bende özeniyorum evlatlarına bağlı candan seven insanlara
inşllh seben bende senin gibi karar alıyorum buraya yazınca sonra 1 haftada etkisini yitiriyor kafayı yicem
konunun hepsini pek okuyamadım.konu sahibinin erkek arkadaşı 30 yşındaymı.ben eşimle ilk tanıştığımda yaşlarımız ufaktı.5 sene bekledik.3 senesi sözlüydük ve eşimin ailesi son sene eve uğramadılar düğün konusu açılacak die.eşim geldi gitti hep aramıyolardı bile.eşimle gittik salon tuttuk beyaz eşya taksidine girdik kıyamet koptu vay efendim nie haber vermemişiz ba ba ba ba ba.lafın özü eşim 23 ben 20 yaşındayken hem çalıştık hem düğün yaptık.benim çeyizim evii doldurdu.eşim sadece buzdolabı ve yatak odası getirdi(yatak odasınıda kendi yapmıştı hala kullanıyorum mesleğidir)ne perde ne halı ne bişe ki eşime kaynanam benim bayramlarda özel günlerde aldığımkıyafetlerini bile vermemişti.kardeşlerinin kayınpederin üstünde gördükçe deliriyodum..ya iç çamaşırı bile vermemişti eşime bi tane torbayla geldi 2 atlet koymuş beyazmı kremmi belli değildi yırttım attım.10 yıldır evliyim şimdi evimde yok yok.bizimkilerde ne ilgi ne alaka hak getire biz aramayalımöldükmü kaldıkmı die sormazlar bile 2 de torunları var güya..biz evimize bişeler aldıkçada aman hayırlı olsun oğlum evini dayadı döşedi demediler aman ne gerek var nasıl ödeyecniz gibi ezerek küçümsediler hep.lafın özü bence erkek arkadaşınızın harekete geçmesi gerekir.ben artık aldırmıyorum bile.işine geldimi benim evden çıkmazlar gelmedimide uğramazlar ayarları kaçık tamiri yok.bazı ailelerde böle model.bende özeniyorum evlatlarına bağlı candan seven insanlara
biz birbirimize destek oluruz...kararlarımız değişmez yorguncum.
trajikomik diyelim...bizimkiler simdi 60 yaş...allah vermesin bir hastalık olsa...kimse bunları dusunmuyor görüşme olsun bitsinle olmuyor...ben isterim canı gönülden bakmak.
seben bekliyorum desteğini kuzucum beni yalnız bırakma :)
ayyyy aman vallah benim kaynanaya bakılmaz şimdi çekilmiyo çenesi heleki yaşlanınca ammaaaannn.valla ne yalan diim allah önce kaynanayı alsın die dua ediyom ilk sıra onun olsun yoksa hayatta çekilmez
sevfurkereym bende kayınpederden dertliyim...dünürlerini bile evden kovdu biliyor musunuz?kızının kocası vefat etmişti dünürleri ve dünürlerinin kızları eşleri evde kalıyorlardı.damat hastaykende böyle koloni halinde yasıyorlarmıs...birbirlerine destek oluyorlarmış.damat ölünce kovmuş bunları...kızı bunalıyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?