Vurdumduymaz erkek ailesi

evet zorbey de bir sorun var...bir değil birçok sorun var...ailesi umursamadığı halde onlara aşırı düşkünlüğü var

Son düzenleme:
erkeğin 2 bardağı varsa birini kırcaksın demişler anadoluda...gamsız kesavetsiz olcaksın senden iyisi yok şu dünyada...

hayır yorguncum çözemedim cözemicem de karsındakıler ruhsuz olunca...

bundan sonra ben de vurdumduymaz olucam öyle karar aldım...forumda bazı arkadaşların konularını okuduktan sonra iyice zihnim açıldı gercekten.hayat bana ne getiriyorsa onu yaşıcam.

zorbeyin babası kır evi gibi bir ev almıştı marul ekmişte...bol bol marul yicez diyormuş.zorbey de ben evlencem demiş :) ne güldüm ama dedim ne alaka? ya yeter artık diyor ben ona ne diyorum o marul diyor dedi.

inşllh seben bende senin gibi karar alıyorum buraya yazınca sonra 1 haftada etkisini yitiriyor kafayı yicem

konunun hepsini pek okuyamadım.konu sahibinin erkek arkadaşı 30 yşındaymı.ben eşimle ilk tanıştığımda yaşlarımız ufaktı.5 sene bekledik.3 senesi sözlüydük ve eşimin ailesi son sene eve uğramadılar düğün konusu açılacak die.eşim geldi gitti hep aramıyolardı bile.eşimle gittik salon tuttuk beyaz eşya taksidine girdik kıyamet koptu vay efendim nie haber vermemişiz ba ba ba ba ba.lafın özü eşim 23 ben 20 yaşındayken hem çalıştık hem düğün yaptık.benim çeyizim evii doldurdu.eşim sadece buzdolabı ve yatak odası getirdi(yatak odasınıda kendi yapmıştı hala kullanıyorum mesleğidir)ne perde ne halı ne bişe ki eşime kaynanam benim bayramlarda özel günlerde aldığımkıyafetlerini bile vermemişti.kardeşlerinin kayınpederin üstünde gördükçe deliriyodum..ya iç çamaşırı bile vermemişti eşime bi tane torbayla geldi 2 atlet koymuş beyazmı kremmi belli değildi yırttım attım.10 yıldır evliyim şimdi evimde yok yok.bizimkilerde ne ilgi ne alaka hak getire biz aramayalımöldükmü kaldıkmı die sormazlar bile 2 de torunları var güya..biz evimize bişeler aldıkçada aman hayırlı olsun oğlum evini dayadı döşedi demediler aman ne gerek var nasıl ödeyecniz gibi ezerek küçümsediler hep.lafın özü bence erkek arkadaşınızın harekete geçmesi gerekir.ben artık aldırmıyorum bile.işine geldimi benim evden çıkmazlar gelmedimide uğramazlar ayarları kaçık tamiri yok.bazı ailelerde böle model.bende özeniyorum evlatlarına bağlı candan seven insanlara

sevfurkereym aynen bizimkilerde bu model.

kendimmi yazdım acaba diye baktım bu yazıyı BENDE DE VAR AYNI AYARLARDAN ALDIĞIMIZ BİLGİSAYARNI BİLE ( EVLENMEDEN ÖNCE BİRİKTİRDİĞİM PARAYLA ALDIM ) DEDİKODUSUNU YAPMIŞLAR ÇOK DÜŞÜK İNSANLAR KAYINVALİDEMLE KIZKARDEŞİ ARTIK HERGÜN BENİM DEDİKODUMU YAPARAK GÜNÜ KAPATIYORLARMIŞ NE ENTERESAN İNSANLAR GERÇEKTEN ANLAMAK GÜÇ !!!!!!

trajikomik diyelim...bizimkiler simdi 60 yaş...allah vermesin bir hastalık olsa...kimse bunları dusunmuyor görüşme olsun bitsinle olmuyor...ben isterim canı gönülden bakmak.

ayyyy aman vallah benim kaynanaya bakılmaz şimdi çekilmiyo çenesi heleki yaşlanınca ammaaaannn.valla ne yalan diim allah önce kaynanayı alsın die dua ediyom ilk sıra onun olsun yoksa hayatta çekilmez

ayyyy aman vallah benim kaynanaya bakılmaz şimdi çekilmiyo çenesi heleki yaşlanınca ammaaaannn.valla ne yalan diim allah önce kaynanayı alsın die dua ediyom ilk sıra onun olsun yoksa hayatta çekilmez

sevfurkereym bende kayınpederden dertliyim...dünürlerini bile evden kovdu biliyor musunuz?kızının kocası vefat etmişti dünürleri ve dünürlerinin kızları eşleri evde kalıyorlardı.damat hastaykende böyle koloni halinde yasıyorlarmıs...birbirlerine destek oluyorlarmış.damat ölünce kovmuş bunları...kızı bunalıyor diye.

Son düzenleme:

seben valla korktum ben bu aileden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…