Vurdumduymazlık...

Pamuk07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
14
2
1
Selam arkadaşlar,geçtiğimiz hafta eşim beni evden kovdu,baya hakaret etti, her kavgada aynı şeyi yapıyor bende evden gittim, psikoloğa gittim iki gün sonra, psikolog ikimizinde terapi almamız gerektiğini bu sürede aynı evde yaşamamamız gerektiğini söyledi, sonraki gün beni aradı, söyledim, psikologa gelirim ama sen eve gelmiyceksen psikoloğa gelmem dedi, boşanmak mı istiyorsun çabuk söyle dedi,bende sen ne istiyorsun dedim, eğer ayaklarına kapanmami bekliyorsan bekleme dedi, beni sevmiyorsan bende istemem seni dedi,ve bir daha aramadı, bugün 3.gün hala aramadı, bu ne demek

Son düzenleme:
Evden kovdu ,hakaret etti hatta ara düzeltmek için aradın eve gelmezsen psikoloğa gelirim dedi ve sen hala evliliği kurtarmaya çalışıyorsunn... adam seni istemiyor zaten neyin çabası bu bence sende vurdumduymaz ol pişman olup gelir gerçekten seviyorsa..

Son düzenleme:
Çıkmaza girmiş bir ilişki tekrar eden şiddet akabinde birbirimizden ve evlilikten uzaklaşma
Evlilik bir uyumdur onu yakalayanadığınızda sorunlar çıkar şiddet görülür devamı zordur

Düzeltmek istiyorsanız terapi alın eve dönün ama böyle bir adam düzeltmeye değer mi onu düşünün önce.

Sence ne demek guzelım? Allah askına bu kadar korkmayın bunu kendınıze ıtıraf etmekten ılla bızmı dıyelım sana deger vermıyor, aramıyorsa senı bu noktada bırakıyorsa sevmedıgını

Selam arkadaşlar,geçtiğimiz hafta eşim beni evden kovdu,baya hakaret etti, her kavgada aynı şeyi yapıyor bende evden gittim, psikoloğa gittim iki gün sonra, psikolog ikimizinde terapi almamız gerektiğini bu sürede aynı evde yaşamamamız gerektiğini söyledi, sonraki gün beni aradı, söyledim, psikologa gelirim ama sen eve gelmiyceksen psikoloğa gelmem dedi, boşanmak mı istiyorsun çabuk söyle dedi,bende sen ne istiyorsun dedim, eğer ayaklarına kapanmami bekliyorsan bekleme dedi, beni sevmiyorsan bende istemem seni dedi,ve bir daha aramadı, bugün 3.gün hala aramadı, bu ne demek

Anlayamıyorum ben sizi. Evden kovulan siz, hakaret işiten siz ama terapiye gidip evliliği kurtarmak isteyen de siz. E bir karşı tarafı bekleseydiniz. O istiyor mu evliliği kurtarmak acaba?

Özrü kabahatinden büyük demek,daha da büyüyecek kabahati demek.
Bunun kaynağı da sensin,güçlü durup evden kovduğunda,sen onu kovacaktın evden.Hakkını aramak güzel bir şey,Allah da arayın demiş.Ama biz kadınlar fark edemiyoruz aslında ne kadar haklı ve güçlü olduğumuzu

Aklımı kaçıracağım bir gün bu konular yüzünden.
Adam sizi evden kovmuş ve sizi sevse böyle konuşmaz. Net mi?
Aklını kaçırdığınla kalırsın
değişen birşey yok olmuyor olamıyor
Öğrenilmiş çaresizlik içinde boğuşan hemcinslerimize ufak tavsiye bizimkisi

Aklını kaçırdığınla kalırsın
değişen birşey yok olmuyor olamıyor
Öğrenilmiş çaresizlik içinde boğuşan hemcinslerimize ufak tavsiye bizimkisi
Bu muameleyi sevgi sanıyorlar. Bari buraya gelip asap bozmasalar.
Umarım tavsiyelere kulak verirler de bir şeyler değişir...

Aslinda kücük kizlara zorunlu "kilit degiştirme" ve kokuşmuş corap ve don "camdan firlatma" dersi versilmesi lazim okullarda.

Sen niye evini terk ediyorsun?? Kocanizi niye yaka paca armiyorsunuz o evden?

Senin o evde eşyan yokmu?

Konuna gelirsek: ben galiba dava acardim.

Yeni bir üyenin, böylesine sinir zıplatacak konu açması bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Aklınca bizi kekliyor ve şu anda ekrana bakıp gülüyordur. Üstelik bir de bundan zevk alıyor olabilir.

ACİZ bir adamin konusmalari.o buyuk egosunun altinda ezilip hayatini mahfetmeye odaklanmis. Bosanmakmi istiyorsun cabuk soyle.....eve gelmezsen psikologa gelmem......beni sevmiyorsan bende seni istemem.... Ne kadar asikar oysa.deseyA psikologa gitmeye gerek yok canim, bizim iliskimizde duzelmeyecek kopmalar var.ben seni artik sevmiuorum ve bosanmak istiyorum......bu cumleleri kullanmiyor senin yonlendirmenle kullanacak.ee tabi 50 kere evden kovup gitmeyen bir kadinin simdi evi birakma cesareti onu aptallastirmis. Evlilikte hayatta senin canim benim. Dilerim dogru karari alirsin.ama kovmak ve sevilmeyi ummak anca aciz bir adamin isi.hakkinda hayirlisi

Aslinda kücük kizlara zorunlu "kilit degiştirme" ve kokuşmuş corap ve don "camdan firlatma" dersi versilmesi lazim okullarda.

Sen niye evini terk ediyorsun?? Kocanizi niye yaka paca armiyorsunuz o evden?

Senin o evde eşyan yokmu?

Konuna gelirsek: ben galiba dava acardim.
Evi terkettip birkaç saat sonra geldigide oldu

ACİZ bir adamin konusmalari.o buyuk egosunun altinda ezilip hayatini mahfetmeye odaklanmis. Bosanmakmi istiyorsun cabuk soyle.....eve gelmezsen psikologa gelmem......beni sevmiyorsan bende seni istemem.... Ne kadar asikar oysa.deseyA psikologa gitmeye gerek yok canim, bizim iliskimizde duzelmeyecek kopmalar var.ben seni artik sevmiuorum ve bosanmak istiyorum......bu cumleleri kullanmiyor senin yonlendirmenle kullanacak.ee tabi 50 kere evden kovup gitmeyen bir kadinin simdi evi birakma cesareti onu aptallastirmis. Evlilikte hayatta senin canim benim. Dilerim dogru karari alirsin.ama kovmak ve sevilmeyi ummak anca aciz bir adamin isi.hakkinda hayirlisi
Teşekkür ederim, evet ailem beni olduğu gibi kabul ediyor,sen etmiyorsun diyor, ne yaparsa yapsın onu kabul etmem gerekiyormus

hala aklı başına gelmemiş demek..

Boşanmak istiyorsa da istemiyorsada iletişime geçmesini istiyorum ama sadece kaçıyor, bu niye yapıyor anlamıyorum :(

Back
X