• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vursalar ölmem ...

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.487
773
36
biri bana susmayı öğretsin:14::14::14::14::14: ot gb yaşamayı hiç bişeye tepki vermemeyi umursamamayı öğretsin ...lütfen nefes alamıyorum tükendim boğuluyorum artık lütfen lütfen umursamaz vurdunduymaz bi insan nasıl olunur öğretin bana:14::14:

Ne oluyor kız hayır mı ne oldu akşam akşam :53::53:

anlatsam nolcakki avaz avaz barıyorum duyuramıyorum sesimi en yakınıma bile sadece kendim olmaktan çok yoruldum ot gb yaşamk istiyorum takmamak durmamak görmemek sorgulamamak hiçbişey istememek öylesine yaşamak istiyorum içimdeki umutlar hayalalar bitsin boşuna kurdugum içimde savaştıgım herşey bitsin istiyorum ....

Konu neyle alakalı ona göre yardımcı olsak...

konu benle ilgili bitmez tükanmez içimdeki hayaller hayal kurdukça hayalkırıklığına uğramam ... eşimi çok sevmek istemiyorum mesela hep yanımda olsun istememek istiyorum ... herşeyi kafaya takmamak istiyorum... onun istediği gb kör sagır dilsiz olmak istiyorum... kayınvaldemin istedigi gb bi gelin olmak herkezin istegi gb olmak istiyorum yeterki ben olmayayaım:14:

anlatsam nolcakki avaz avaz barıyorum duyuramıyorum sesimi en yakınıma bile sadece kendim olmaktan çok yoruldum ot gb yaşamk istiyorum takmamak durmamak görmemek sorgulamamak hiçbişey istememek öylesine yaşamak istiyorum içimdeki umutlar hayalalar bitsin boşuna kurdugum içimde savaştıgım herşey bitsin istiyorum ....

Haksever kuzum sen iyi değilsin ot gibi yaşamak nasıl oluyo ben bilmiyomda kızınla bi sıkıntın var eşinlemi bilmem ama sakin olmaya sen değilmiydin bebeğim olsa başka sıkıntım tasam derdim yok olmayacak diyen lütfen sakin ol:34:
hem senin ne işin var kız bu bölümde:ssz:

Seni okadar iyi anlıyorumki sadece şunu bil şuan bu şekilde tek düşünen sen değilsin enazından ben senin bu yazdıklarınla rahatladım şu dünyada bir tek benmi bukadar çaresiz ve mutsuzum dünya yıkılmışta bende altında kalmışım her şey gri .... Ama görüyorumki benimle dert olarak belki farklı ama ruhen aynı durumda olan insanlar var.

konu benle ilgili bitmez tükanmez içimdeki hayaller hayal kurdukça hayalkırıklığına uğramam ... eşimi çok sevmek istemiyorum mesela hep yanımda olsun istememek istiyorum ... herşeyi kafaya takmamak istiyorum... onun istediği gb kör sagır dilsiz olmak istiyorum... kayınvaldemin istedigi gb bi gelin olmak herkezin istegi gb olmak istiyorum yeterki ben olmayayaım:14:
Şimdi gördüm dertte tamda benim derdimin aynısıymış ooooof offf.şimdi dahada iyi anlıyorum bunu ancak yaşayan anlayabilir ve kimse bize yardım edemez.

Bazen hepimiz bunu isteriz ama dogrusu ot gibi yasamak mi ?degil...hayal kirikliklarinizda olacak mutsuzluklariniz da..yorulacaksiniz uzuleceksiniz ama kendiniz olmaktan vazgecmeyeceksiniz..eger birgun bundan vazgecerseniz ve baskalarinin istedigi gibi sessiz kendi dogrulari olmayan birine donusurseniz asil mutsuzluk o zaman baslar...

Buarada sen benim bir tık önceki halimsin sağolsunlar tepki vermemeyi ot gibi olmayı kendini aşmayı çektiğin acı pik yapıp antidepresan kullanmaya başlayınca ve kendini yırtsan onun umrumda olmadığını anlayınca o istediğin hale neyazıkki geliyorsun

Haksever noldu sana arkadaşım,şaşırdım valla bende ayşe gibi...asla seni yargiladiyorum ama rabbim onca sıkıntıdan sonra kızını gönderdi bu degilmiydi en büyük hayalin..bildiğim kadarıyla esinle ailesiyle hiçbir sıkıntının yok.mesele bebekse,biliyon gurbetteyim iki çocukla neler çekiyorum bir allahım bi ben biliyorum..hayatimsa dört duvar arasında geçiyor.sosyal hayatım sıfırdan bile az..bende yeri geliyor delircek gibi oluyorum.Iyiki eşim varallah ondan bin kere razı olsun..gülden ağır laf etmez..sabır arkadaşım.gerekirse bi doktora git..allah yardımcın olsun..

Haksever noldu sana arkadaşım,şaşırdım valla bende ayşe gibi...asla seni yargiladiyorum ama rabbim onca sıkıntıdan sonra kızını gönderdi bu degilmiydi en büyük hayalin..bildiğim kadarıyla esinle ailesiyle hiçbir sıkıntının yok.mesele bebekse,biliyon gurbetteyim iki çocukla neler çekiyorum bir allahım bi ben biliyorum..hayatimsa dört duvar arasında geçiyor.sosyal hayatım sıfırdan bile az..bende yeri geliyor delircek gibi oluyorum.Iyiki eşim varallah ondan bin kere razı olsun..gülden ağır laf etmez..sabır arkadaşım.gerekirse bi doktora git..allah yardımcın olsun..

canım sorun bende işte bakıyorum herkezin derdi benden büyük ben ufacık şeyleri deve yapıyorum bi türlü görmemezlikten gelemiyorum ufacık şeyler bende dağ luyo dag daga küsüyo dagın haberi olmuyo öyle işte dediğin gb tek derdim evladım dı onun için senelerce çırpındım bilmiyorum öyle çok tüketmişimki kendimi şimdi hiçbişeye yetemiyorum hep acıma tuttunmuşum hep onu elde etmek için güçlü durmuşum hergün doktor kapılarında sabahtan akşama kadar bekledim ağladım şimdi en ufak şeylere tahammülüm yok hiç iyi değilim bazen çok koy veriyorum sanki cok tutmuşumda artık kendimi tutamıyorum mükemmel olmak cok zor herşeye yetmek istiyorum yetemiyorum sanırım bilmiyorum çok küçük şeyler istiyorum kendimce ama olmuyo işte... yoruldum herşeyi kafaya takmaktan taM HAMİLE KALDIM DERKEN herşey güzel olcak derken eşim işten çıktı borçla kredi alıp tır aldı şöför kullandı olmadı işten çıktı şimdi o yollarda gecesi günsüzü saati belli değil hamileliğim öyle geçti şimdi kızımla böyle geçiyo beryale imreniyorum kocası aylarca gelmiyo ve o 2 cocukla eşinin arkasında kapı gb ben yapamıyorum neden böyle zayıfım neden böyleyim diye diye daha cok yıpratıyorum kendimide eşimide :50: yani düşündüklerimin tam tersini yapıyorum deliricem olmak istedigim inan degilim:14:

Psikolojin iyi degil psikiyatra git antidepresanlar da rahatlatir biraz

emziriyorum kullnamam

biri bana susmayı öğretsin:14::14::14::14::14: ot gb yaşamayı hiç bişeye tepki vermemeyi umursamamayı öğretsin ...lütfen nefes alamıyorum tükendim boğuluyorum artık lütfen lütfen umursamaz vurdunduymaz bi insan nasıl olunur öğretin bana:14::14:

Canim benim ya kiyamam Bence annelik hormonlari da etkili bebekle ilgili en ufak seyi buyutuyoruz yorgunluktan uykusuzluktan saracak yer ariyoruz ama sabir az kaldi bebis azicik daha buyusun gececek canim insallah

haksever :16:

canım seni çok iyi anlıyorum
eşin yanında değil sürekli, onla vakit geçiremediğin için bu kadar duygusalsın
bir desteğe ihtiyacın var
ama çok iyisin kimseyi kırmak istemezken sen defalarca kırılıyorsun

havalar güzelleşti
al bebişini çık evde durma
durdukça büyür herşey
üzme tatlı canını

lohusalık depresyonu doğumdan sonrakı 1 yılı kapsıyormuş yerı geldıgınde..

bebegın bı kac aylık sanırım,herseyın ustune ustune gelmesı cok normal bu dönemde..

kendını sıkma,çık dışarı temız hava al..sevdıgın ınsanlarla görüş sadece..

hepsı geçecek..

kendine neden bu kadar yükleniyosun bebeğin varmış ALLAH sana bir hediye vermiş çok istemişsin olmuş şimdi tüm dünyanı onun üzerine kurma vaktin degilmi kendini serbest bırak lütfen bu kadar baskı yapma kendine yazıktır .
senin yapında yoksa umursamamak vurdumduymazlık olamıyosun bende olamıyorum ama kendine bu kadar yüklenerek de olamazsın çocuguna odaklan başka şeylere odaklan ama kişileri bırak o bunu dedi şu bunu yaptı bu şekilde iyice ruh sağlıgını bozarsın .

Canim benim ya kiyamam Bence annelik hormonlari da etkili bebekle ilgili en ufak seyi buyutuyoruz yorgunluktan uykusuzluktan saracak yer ariyoruz ama sabir az kaldi bebis azicik daha buyusun gececek canim insallah

saol canım benim geçti yani eşimin sevgisi bitek bei iyi ediyo altında o kadar çok neden varki eşim annem babam kardeşima rkadaşım bütün sfatları ona yükledim ben 17 yaşında evlendim liseden çıktım bi evin sorumlulugunu üstlendim eşime çok anlamlar yükledim ve en ufak bişeyi beni yıkıyo hatta adam bişey yapmasada problem ediyorum yapmadıgı için illa bişey buluyorum ben böyle değildim şu çocuk olayında hep yanlız kaldım hastanelerde doktorlarda hep yıkıldım yanlız agladım yollarda ondanmı bilmiyorum herşeye herkeze düşman oldum herşey gözüme batar oldu yıpranıyorum yıpratıyorum karşıdan durup bakınca böyle olsun istemiyorum çok üzülüyorum düzelmek düzeltmek istiyorum herşeyi mükemmel bi ailem var kıymetini bilmek istiyorum sorun benim diye kendime çeki düzen vermek istiyorum

haksever :16:

canım seni çok iyi anlıyorum
eşin yanında değil sürekli, onla vakit geçiremediğin için bu kadar duygusalsın
bir desteğe ihtiyacın var
ama çok iyisin kimseyi kırmak istemezken sen defalarca kırılıyorsun

havalar güzelleşti
al bebişini çık evde durma
durdukça büyür herşey
üzme tatlı canını

evet canım saol kayınvaldem görümcem ablam hatta artık annem bile melek davranıyo bana kendimi deli gb idare edilen bi insan gb hissediyorum sürekli sinirlerim bozuk sonra duruyorum ve halime aglıyorum ama onlarda az değil :) böle alttan alttan yaptırıyolar her istediklerini sonra ben takıyorum bunu aslında onalr gb yapıp saf iyi olup işin içinden çıkamıyorum kurnazlık yapamıyorum bilemiyorum baktıgın zman çerçevede sırıtıyorum resmen deli gb hissediyorum bazen:27:

lohusalık depresyonu doğumdan sonrakı 1 yılı kapsıyormuş yerı geldıgınde..

bebegın bı kac aylık sanırım,herseyın ustune ustune gelmesı cok normal bu dönemde..

kendını sıkma,çık dışarı temız hava al..sevdıgın ınsanlarla görüş sadece..

hepsı geçecek..

hava güzel oldugu her gün çıkmaya çalışıyorum havalar kasvetli ondanmı birden patladım işte akşam ,geçti ama saolun:31:

kendine neden bu kadar yükleniyosun bebeğin varmış ALLAH sana bir hediye vermiş çok istemişsin olmuş şimdi tüm dünyanı onun üzerine kurma vaktin degilmi kendini serbest bırak lütfen bu kadar baskı yapma kendine yazıktır .
senin yapında yoksa umursamamak vurdumduymazlık olamıyosun bende olamıyorum ama kendine bu kadar yüklenerek de olamazsın çocuguna odaklan başka şeylere odaklan ama kişileri bırak o bunu dedi şu bunu yaptı bu şekilde iyice ruh sağlıgını bozarsın .

haklısın öyle çok uğraştımki bebeim için öyle şeyler yaşadım ki ya sinirlerim artık alt üt oldu dayanamıyorum yada bilmiyorum sanki sadece onun için güçlüymüşüm şimdi bişeylere yetemedigimi düşünüyorum takıntılıyım biraz aceleci herşey mükemmel olsun dört dörtlük olsun başkalarına akıl verirken harikayım teoride mükemmel pratikte sınıfta kalanlardanım sabırlı olmayı sakin olmayı olgun bi kadın olmayı öğrenmeliyim iyi bi anne iyi bi eş olmak istiyorum biran öncede olsam iyi olcak ama insanın yaratılışı çok önemli herelde bide çocuklugu o kadar çok nedenler varki niye böyle oldugumu biliyorum ama nasıl düzelicek onu bilmiyorum... teşekür ederim saolun:31:

Back
X