Vuru yüze ifadesi yine mi karamsarlık bitanesi.

alyanak258

Böyle mi olmalı solmalı sevgililer?
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
1.082
1.465
53
Merhaba kızlar nasılsınız ?
Ben ruhen pek ıyı değilim.
  • Üniv. hazırlanmam gerek ama yapmıyorum yapamıyorum yapmam gerektiğinin farkındayım ama çok isteksizim nedenini anlayamıyorum bir türlü.
    Ailemle aramda ıyı.
    Tv bağımlısı olmaktan utanıyorum.
    Dışarı çıkan sosyal bir insan değilim gezen tozan vs.
    Dershaneye gitmiyorum geçen sene gitmiştim olmadı.
    Yapacağım diyorum yapamıyorum.
    Açıkcası bu senedende ümidimi kesmiş durumdayım ben lutfen bana bır yol gosterın ablalar.

Birde özgüven problemım var sanırım.KIlom var 58 kıloyum ama maalesef boyum kısa.
    En az 10 kılo gıtmesı lazım.
    Göğüsüm buyuk malım kılo vs.
    Ya alışverıs ezıyet gıbı diyeceksınız kı 58 cok değil ama boy kısa olunca fazla duruyor.
    Ne yapmam gerektığını bılemıyorum.
    Çok bunaldım sadece 1 arkadasım var oda okulda oldugu ıcın sık gorusemıyoruz.
    O kadar doluyum kı belkı sıze saçma gelecek lakın ınanın depresyon gıbı.
    Evde oturup yeyıp tv ızlıyorum.
    Birde her şeye ağlama huyum var.
    Hemen gozlerım dolar bır ezık tavır vs.
    Uzun oldu , yanlışlarım varsada kusura bakmayın bana yardımcı olur musunuz ?

Bence hemen telefonu kapat kendine gel silkelen ve ders çalışmaya başla sonra kendi kendine de ki üniversiteyi kazandıktan sonra kilo vericem kendimle ilgilenecem yeni şu anda sal kendini kilonu takma yazık sana yok yere hayatını mahvetme Canım aklını başına topla

Başlık beni mutsuz etti canım .Ama pes etmek yok .Öncelikle kendinde eksiklikler görmek yerime artı taraflarını bulalım .Eminim çok fazladır Hadi yaz sonra seni nasıl toparlarız kendiliğinden çıkacak ortayaaaa...

Farkındyaım ama bır turlu olmuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…