- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
- Konu Sahibi alyanak258
-
Valla b şarkıyı söyleyen kız bundan telif alsa paraya para demezfi çok saçma
Benim için sorun sikildim ve yazdım ok senede izin alacak degilimSorun bu mu ?
Benim için sorun sikildim ve yazdım ok senede izin alacak degilim
Sende doğru düzgün yaz senelerdir buradayım nasıl olunur senden öğrenecek değilim herkes söylemiş zatenÇik
Su gereksiz uyeleri bir torbaya toplayip atasim geliyo . basligi tartismak istesem onu sorardim . git baska yerde eglen .
Sende doğru düzgün yaz senelerdir buradayım nasıl olunur senden öğrenecek değilim herkes söylemiş zaten
Tamam herkes salak sen zekisin..ne yazacagama sen karar verme ergencimBak herkes soylemis okonuyu kapatmisiz bos ytazacaksan yazma lutfen .
Ne zaman bitecek bu vurur yüze bla blaaa şeysi yaa valla sıktı beni de
Tamam herkes salak sen zekisin..ne yazacagama sen karar verme ergencim
Terbiye göklerde kibledim byeEvet ergenim ama senin kadar gereksizv degilimergen olmaman ota boka karisacagin anlamina gelmez .
Terbiye göklerde kibledim bye
Merhaba. :)Bi saat hazirlik bir saat git gel haklisin aslinda inan bilemiyorum buozguvensizlik ne olacak
Merhaba. :)
Ben evde ders çalışamayanlardanım. Bir buçuk saat hazırlık, bir buçuk saat gidiş, bir buçuk saat geliş. 4 buçuk saatim geçiyor. Yine de okula gidiyorum. Çünkü biliyorum ki, evde kalsam o 4 buçuk saati ve fazlasını oyalanarak geçireceğim. En azından gidiyorum, 4 5 saat çalışıyorum.
Mesele bir de şu, verimli çalışmak. Ben evdeyken bir konuya 2 saat harcıyorsam, okulda 1 saat harcıyorum.
Yani tavsiyem, dışarı çık. Hadi kütüphane yok. Sakin bir kafe de mi yok? Bir starbucks tarzı bir yer de mi yok?
Özgüven meselesine gelince... Şu an kendine inancın kalmadığı için özgüvenin yok. Ders çalışmaya başlayınca, düzeleceksin. Bir şeyleri başarmanın verdiği keyif yetecek...
Kilo meselesi... Ders çalışırken abur cubur yemezsen, ders çalışmak kilo verdiren bir şey. Kafa patlatırken kalori kaybediyoruz. Bir de her gün dışarı çıkıp bir kütüphaneye giderken de kalori kaybedeceksin.
Tesekkurler :) belkide o hazirlik falan beni korkutuyo git gel babannemde mi calismayi denesem birde
Farkındyaım ama bır turlu olmuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?