Vurup öldüreyim mi ? İşkence mi edeyim ?

Apinklady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
473
892
53
32
Arkadaşlar hayırlı geceler.

Bilmeyenler ve önceki konulara bakmaya üşenen hanımlar için; sevgilim gazi oldu, iki ayağını kaybetti, vücudunda yanıklar var, şu an hastanede, tedavi, protez hazırlığı vs..

Psikolojik olarak ne kötü, ne çok iyi. Öyle ciddi bir problem yaşamıyoruz şu an bununla ilgili, ara ara parlayıp çabucak sönmeleri haricinde bi sorun yok.

Neyse konuma geçiyorum artık.
Şu an kendisi camış gibi yanımda yatmakta, bu gece ve yarın yanında ben kalıyorum. Bu camışın telefonunda bi oyun var, onunki iphone bende bu oyun yok, ondan oynuyorum bende. Kitap okudum sıkıldım dedim oynayayım. Öyle telf saklama gizleme şifreleme huyu yoktur mesajlarına aramalarına bile burdayken ben bakarım bazen istediğimde alır oynarım o da benimkini.
Neyse, whatsapp gruplarından biri birşey yazmış ona bakmaya girdim.

Birde neler göreyim, benim camışın eski ponçik sevgilisinden mesaj.
1 saate yakın konuşmuşlar whatsapptan, ama numarası kayıtlı değil kız kendini tanıtmış yazarken olanları yeni duydum geçmiş olsun nasılsın tedavin nasıl bir ihtiyacın varmı derken konu uzamış ama benimkisi gülücüklü mülücüklü cevaplar vermiş. En son kız bu ara yoğun olduğunu, işleri hafifleyince geleceğini söylemiş bakın şimdii benim camış ne yazmış.

"GEL GÜLÜM BEKLERİM"

Şimdi ben bu adamın gülünü soldurayım mı ? Yoksa uyuyorken yastıkla boğarak öldüreyim mi ?Vücuduna iğneler batırarak işkenceler mi edeyim ? Direk boğazına mı yapışayım ?

Bu arada soranlar olucak.
İlişkileri biteli 3 yıl olmuş, 7 aylık bir ilişki. Benim öküz kızı sevmediğini anlayıp ayrılmış. Birdaha hiç iletişime geçmemişler bildiğim kadarıyla.

Şimdi diyin bana sabaha sağ çıksın mı yoksa gece kimse ortada yokken ümüğüne basıyım mı ?

Etiket kısmındaki "camış" a bayağı güldüm hakkını helal et
İleri gitmiş biraz ama o psikolojiyle insanların ondan kopmaması etkilemiş olabilir mi?
Söyle ve alındığını belli et gazi deyince bende bilemedim birden

Valla bu kafayla aklıma başka etiket gelmedi, sağ tarafımda uyuyor şu an horlayarak, suratımı ekşitip ekşitip camışş diyorum allah affetsin.

Gülüm kısmına kadar sorun yok, olabilir allah için yıllar olmuş bende duysam bi tanıdığım böyle birşey yaşasa bende yazarım sorarım hal hatır çok normal insanca bi davranış. Ama o gülüm kısmı ciğerimi dağladı onun o gülünü ben bi soldurayım.

Gülüm u hitap için kullanmış olabilir mi, aydın in bir ilçesinde erkekler bile birbirine gülüm diyor da o geldi aklıma. Ama öyle olsa takilmazdiniz galiba. Ay bilemedim, öldürmeyin de hesabını sorun tabii bu ne demek diye. Buarada siz nasıl iyi bi insansınız ya, takdir ettim sizi

Simdi kiz bu olayi duyup yazmis buna bir sey diyemem. Nezaketen cevap verilebilir buna da tamam. Bu kiz seni biliyorsa gelmek istemesi abes. Camisin cevaplar zaten falso.
Yani ben seni nickinden direkt biliyorum senin ona yaklasimin vs. her nickini gordugumde helal olsun bu kiza diyorum. Bence bir tepki vermen gerek bu nankorluk bildigin. Tepkini koy ama nasil koyman gerektigini bilmiyorum sevgilin de hassas donemde.

Canımsın ya çok olgunsun seni kaybetmeyi göze alamamalı tavrını koy

Ayrilmak bir secenek degil tabi asla kullanmayin.

Ayrılmayı düşünmüyorum, düşündüğüm zaman benimde bir tanıdığım, kim olursa olsun, kin beslediğim biri dahi olsa ve böyle birşey yaşadığını duysam bende kesinlikle arar sorarım halini hatrını, bir geçmiş olsun derim. Kızın beni bilmemesi imkansız, boy boy resmimiz var, profil resminde bile ikimiz varız, ki aslında kız gayet resmi konuşmuş yakınlık göstermemiş.
Problem benim camışta, sıkıntı "gülüm" demesi. Çok kullanır bunu ama, kime kullanıp kime kullanmayacağını şaşırmış.

kusura bakma bu camis kelimesine her okuyan gülecektir.

Camis yerine öküz deseydin iyiydi.

Neyse, gazi ayağına yatıp duygusala bağlayacaktır. Biraz süründür.
Ya da terk et gönlün el veriyorsa bilemedim.

Çok değişik bir durum.
Psikolojisi bozulursa.

Eşşek herif hasta hasta kızla cilvelesmis.
Gülünü soldur :)

Ay grip fln olsa bas imiğine derdim ama çocuk gazi yapma etme kıyma nolursun .
Psikoloji dendir
Misafirimiz varmış niye hiç haber etmiyon diye bir sor ne diyecek

O kadar komik anlatmışsın ki gülmekten derdine odaklanamadım:)

Malak gibi uyumasın çak iki tekme uyansın. Şaka tabi ki.
Uyandır sok lafını.Yedir,ona beklerim gülüm lafını.

Başlangıçta "gazi" deyip hastahanede tedavi gördüğünü soyleyince savunmasız bir kahraman imajı yarattın. O "gel gülüm beklerim" hic olmadi. Ne yaparsan yap hassas bir döneminde olduğunu goz önünde bulundurarak yap. Bence karşına alıp sivrilesmeden bir konuş.

O kadar komik anlatmışsın ki gülmekten derdine odaklanamadım:)
Malak gibi uyumasın çak iki tekme uyansın.Şaka tabi ki.
Uyandır sok lafını yedir o beklerim gülüm lafını.

Allah affetsin ama şu an bacağına oturup kalk gülüm hele sen bi kalk diyesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…