Waterlilyage İle Ramazan Günlüğü

ya yapılmayacak ne var ki:) ben diyetisyen kontrolünde yapıyorum zaten mail atacak bana diyetisyenim ramazanda ne yapmam gerektiğini bana gerekli bilgiler gelsin sizinle paylaşırım:) çok mu ya 10 kilo vermem gerekli verir inş rabbimin yardımı ile:)

Bende size arkadas olmak isterim.hergun yediklerimi yazayim sende diyetisyeninin bilgilerini paylasirsan cok sevinirim

bencede süper olur:) ben öncesinde 10 kilo vermiştim şuan 82,4 en az 10 kilo vermem gerekli boyumda 1.70 çok şükür fiziki açıdan kötü bir görüntüm yok kıyafetlerde 40-42 arası rahatlıkla giyebiliyorum çok şükür ama bu ramazan ayını iyi değerlendirmek istiyorum inş ya kızlar sizde kilolarınızı yazın benim her hafta kontrolüm var sonuçları paylaşırız beraber:)

Sahur:
1 adet yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
2 ince dilimekmek(tam tahıllı)
Çay
1,5 lt su
İftar:
Su ve 1 hurma
1 kase çorba
(15dk ara)
Sebze yemeği varsa 8 yk
Et yemeği varsa 3 köfte kadar ( 1 but veya 300 gr balık veya 6yk sote)
salatalık yoğurt ayran

3 adet meyve ve 2 lt su

--

bilmiyorum sizdede oluyor mu ama arkadaşlar ben diyet yaptığımda tam anlamıyla yapıyorum ve kendimi inanılmaz mutlu hissediyorum aç kalınca mutluluk:) hoş bu liste ile de aç kalınmıyor ama hadi hayırlısı:)

Son düzenleme:
çok iyi bi fikir canım, paylaşım için teşekkürler.
ben de katılmak isterim sana

o zaman önce kaç kiloyla başladığımızı bilelim ben hemen tartılayım :)
uzun zamandır tartıyla aram bozuk kaç kilo olduğumu bilmiyorum :)

Canim diyet listen cok guzrlmis bende uyacagim listene :)hep birlikte incecik oluruz insallah

bende 73 bir arada 75lere kadar çıktım sağlıklı beslenerek ve saat 6dan sonra bişey yemeyerek 59lara kadar indim ipin ucunu azıcık kaçırınca 62 oldum şimdide aylardır birgün yiyerek ertesi gün dengeleyerek 62 kiloda sabitim benim kilo maceram hamilelikden kalma kilolarımdı şimdi ikinciyi istiyorum ve 55 falan olamazsam ben gene 80lere dayanırım

bence zayıf hamilelik daha rahat geçer:) hiç hamile kalmadım ama gel sende katıl maratonumuza:)

oo kuzuş sen benden iyisin 7 kilo hiç bişi yeterki azimli ol:) oruç tutabiliyormusn

evet tatlım tutuyorum bugün başladık bismillahben öncesindede baya kilo verdiğim için vücut kendini sabitledi 62de takılıyım belki mübarek ramazanla bu sınırı geçerim öncelikli niyetim ibadet oruçla tabi ama azıcıkda kilo gitse çok iyi olacakboyum 169 kilom 62 beden 38 40 arası değişiyor ilk bildirimi ben yapayım ozaman

Canim diyet listen cok guzrlmis bende uyacagim listene :)hep birlikte incecik oluruz insallah

canım ben doktorumdan çok memnumum çok güzel motive ediyor insanı:) ben en azından ramazan süresince 4 kilo vermek istiyorum şuan 82.4 yüzüm hayırlısıyla 78 filan olsam bayrama çıtam şimdilik küçük gibi görünüyor ama devamı gelir inş:)

bence zayıf hamilelik daha rahat geçer:) hiç hamile kalmadım ama gel sende katıl maratonumuza:)

boyuma göre kilom tam iyi ama hamile kaldığımda ilkinde gene 62ydim 80le doğuma girdim 70 küsurlarda 1, 1.5 sene takıldılm kilo verene kadarda göbeğim çatladı yani şimdi gene 62yim bir hamile kalsam gene 80 doğumda gidiyor 7,8 kilosu sonra ye süt olsun aman iç süt olsun gelsin tatlılar gitsin şerbetler olmuyor 55 e inmeliyimki biraz ucundan kurtarayım durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…