Waterlilyage İle Ramazan Günlüğü

ya hareket etmek halsiz bırakıyor insanı bence çok hareketsiz de kalınmamalı sırf hareketli olalım diye de yormamalıyız kendimizi:) bakalım sonuçlarımız nasıl olacak inş iyi olur

22 temmuz iftarı

mercımek corbası
yarım tabak ciğer
iki kaşık yogurt
bır dılım uno lıght ekmek
yeşil cay ve ıkı lıtre su
sahurda
yumurta
peynir
salatalık domates
bır buvuk dılım lıght ekmek
tarcınlı süt
bır tane kayısı:)

ya hareket etmek halsiz bırakıyor insanı bence çok hareketsiz de kalınmamalı sırf hareketli olalım diye de yormamalıyız kendimizi:) bakalım sonuçlarımız nasıl olacak inş iyi olur

bende gün boyu iş yerinde masa başı oturarak çalışıyorum zaten normaldede pek hareketli biri değilim ama ramazanda yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum eve gidince yemek yapıp ortalığı toparlayarak biraz olsun enerji harcamaya çalışıyorum ramazandan 1 gün önce tartıldım tam tamına76 kilo çıkmıştım bugün sabah işe gelmeden önce tartıldım 73.5 çıktım ramazanı kontrollü geçirip kilo vermek istiyorum ramazandan sonrada düzenli beslenip kilo vermeye devam etmeliyim hedefim 55 kilo olmak

süpersin kuzuş:) ben dün içli köfte yedim çorba içtim bide üstüne 3 tane lokum yedim hindistan cevizli:) dün coştum ama sahurda sadece domates peynir yedim:) nefis çok kötü bişi yav

ayy tatlış ne güzel keşke bende 75e düşsem:) ama keşke ile olmuyor ben gönülden inanıyorum şu 10 kilomu vereceğime ama bunun 4 kilosu ramazanda gitse neka güzel olur

aman çizelge değilde ben kontrolüme gideceğimde çok heyecanlanıyorum:) cumaya bakalım kıpırdama var mı tartımda doktorum ramazanda ne kadar diyet yapsanda metabolizman çok yavaşladığı için vermen zor olabilir demişti bakalım bende 4 kiloya razıyım 1 ay boyunca ama ya-kısmet :)

aman çizelge değilde ben kontrolüme gideceğimde çok heyecanlanıyorum:) cumaya bakalım kıpırdama var mı tartımda doktorum ramazanda ne kadar diyet yapsanda metabolizman çok yavaşladığı için vermen zor olabilir demişti bakalım bende 4 kiloya razıyım 1 ay boyunca ama ya-kısmet :)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende ramazanda 3 kg kadar vermek istiyorum .bugun iftardan hemen önce tartılayım.
bide 1 hfta snra yine iftardan önce tartılırım gerçek sonucu görmüş olurum..mantıklımı sizce..boyum 1.58 kilomda ramazandan önce
64 tü..

bende mecburen iftardan önce tartılacağım cnm sende tartıl bişi olmaz bence :)

bende aynı listeyi uyguluyorum Hepimizin yolu açık olsun Allah yardımcımız olsun

bende varım ramazanda zayıflamak isteyenlerden ama veremiyorum ya.kızlar iftardan hemen önce tartılırsanız ortalama iki kilo eksik gösteriyor açlık ve susuzluktan sizi yanıltabilir.sabah da çok çıkıyor en iyisi öğlen tartılmak.ben şu tatlıdan vazgeçemiyorum hemde yamur işi offffffyemeğe dikkat ediyorum da tatlıyıda frenlemem lazım.hayırlısı bakalım verebilecekmiyiz.

bende varım ramazanda zayıflamak isteyenlerden ama veremiyorum ya.kızlar iftardan hemen önce tartılırsanız ortalama iki kilo eksik gösteriyor açlık ve susuzluktan sizi yanıltabilir.sabah da çok çıkıyor en iyisi öğlen tartılmak.ben şu tatlıdan vazgeçemiyorum hemde yamur işi offffffyemeğe dikkat ediyorum da tatlıyıda frenlemem lazım.hayırlısı bakalım verebilecekmiyiz.

alırken alıyorsunda vermekte ne var peh:) azimli ol yeterki kuzuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…