- Konu Sahibi waterlilyage
-
Canim diyet listen cok guzrlmis bende uyacagim listene :)hep birlikte incecik oluruz insallah
evet tatlım tutuyorum bugün başladık bismillahben öncesindede baya kilo verdiğim için vücut kendini sabitledi 62de takılıyım belki mübarek ramazanla bu sınırı geçerim öncelikli niyetim ibadet oruçla tabi ama azıcıkda kilo gitse çok iyi olacak boyum 169 kilom 62 beden 38 40 arası değişiyor ilk bildirimi ben yapayım ozaman
canım ben doktorumdan çok memnumum çok güzel motive ediyor insanı:) ben en azından ramazan süresince 4 kilo vermek istiyorum şuan 82.4 yüzüm hayırlısıyla 78 filan olsam bayrama çıtam şimdilik küçük gibi görünüyor ama devamı gelir inş:)
canım benim vereceğine eminim küçük küçük hedeflerle gram gram verilenler geri dönmüyor ben 14 temmuzda tam 1 sene oldu diyete başlayalı 75 lerden 59a 1 senede indim sonra biraz yiyince 62 oldum şimdide birgün yiyorum ertesi gün dengeliyorum aylardır 62yim sende vereceksin inan bana naçizane tavsiyeem 6dan sonra bişey yeme ben bu sayede verdim
bilgisayardan anlıyan varsa liste işini halletsin bugün itibarıyla start verelim liste olursa daha net görünür ben anlasam ben yapayım dicem hiç anlamıyorum ve kiloları takır takır verelim inş
inş ya çok istiyorum abimin de nişanı olacak bayramdan sonra hayırlısıyla şöyle görenler şaşırsın dimi ama:)
bı tanecık algıda yedımbı sundan vazgecemıyorum:)
Ben de sahurda beyaz peynir, zeytin,domates,salatılık,2dilim kepek ekmeği yedim. bi tane de çikolatalı gofret yedim
İftarda da yarım karnıyarık 3 ymk kaşığı pilav bol salata küçük bir dilim baklava yedim ama ekmek yok şu saat oldu hala bir şey yemedim sahura artık.
Kızlar bi de bir haftanın sonunda verdiğimiz kiloları yazalım gaza geliriz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?