Waterlilyage İle Ramazan Günlüğü

ooo sende birşey kalmamış helede oruç tutuyorsan benden sana tavsiye yemeklerinde yok denecek kadar az yağ kullan mesela sadece 1 tatlı kaşığı zeytinyağı yada hiç kullanma ben öyle yapıyorum acıyı da sevdiğim için birazda acı yapıyorum metabolizma kendiliğinden hızlanıyor zaten hele de acıyı görünce

canım benim vereceğine eminim küçük küçük hedeflerle gram gram verilenler geri dönmüyor ben 14 temmuzda tam 1 sene oldu diyete başlayalı 75 lerden 59a 1 senede indim sonra biraz yiyince 62 oldum şimdide birgün yiyorum ertesi gün dengeliyorum aylardır 62yim sende vereceksin inan bana naçizane tavsiyeem 6dan sonra bişey yeme ben bu sayede verdim

bugün 8i geçe iftar yapacagız allah kısmet ederse ama bakalım elimden geldiğince dikkat edeceğim verdiklerimden sadece 2,5 kilo almıştım ama çok güzel yiyordum gece gündüz demeden buna şükür:)

bilgisayardan anlıyan varsa liste işini halletsin bugün itibarıyla start verelim liste olursa daha net görünür ben anlasam ben yapayım dicem hiç anlamıyorum ve kiloları takır takır verelim inş

bilgisayardan anlıyan varsa liste işini halletsin bugün itibarıyla start verelim liste olursa daha net görünür ben anlasam ben yapayım dicem hiç anlamıyorum ve kiloları takır takır verelim inş

ben anlamam ki o liste içinden ama 82.4 kiloyum haftaya bakalım kaç olacagım ama listeyi yapan varsa çok sevinirim

inş ya çok istiyorum abimin de nişanı olacak bayramdan sonra hayırlısıyla şöyle görenler şaşırsın dimi ama:)

Benimde kasimda abimin dugunu var 60kiloyum 5kilo versem yeter yillardir ayni kilodayim iniom cikiom yine buraya geliom anlayacagin boyum da 1.63 iste bende orocum suan cok acim mesela :)

Tammm benim aradığım diyet ramazan da kilo vermek istiyorum ben de. 56-57 arasıyım şu an hedef 50 ama 52 ye de razıyım. boyum 1.60
Ben sahurda haşlanmış yumurta, kepek ekmeğiyle yapılmış beyez peynirli tost bol bol salatalık yedim. iftarda da bir kase çorba bir tane biber dolması salata yedim. biraz sonrada yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum. fakat gün içerisinde pek hareket etmiyorum.

ben 2haftadır diyetteyim kızlar 2bucuk kadar kılo verdim hedefım ramazan aynında 5kilo vermek.. umarım veririm..
boyum 1.64 kilom 57bucuk-58 arası gidip geliyor....siz de benım gibi kilo kaybını gösteren cizelgeden olusturun. bunun için tickerfactory sitesine girin yapmanız gerekenleri diyet grupları bölümünde göreceksiniz.
bu akşam iftarda yediklerim:
1kase tarhana corbası
1dilim uno lıght ekmek
3kaşık barbunya, bır parca tavuk, yumurta piyazı ve semızotu yogurtlu salata...
3bardak su ıctım, şimdi yeşil çay içiyorum.her saat bır bardak su ıcın sahura kadar.. meyveyı ıkı saat sonra ara goun gıbı yıyebılırsınız. sahurda süt ıcmeyı dusunuyorum ben...

Iftarda bi kase yogurt corbasi cok az kiyma cok kucuk bi parca pide biraz slata bi kasikta irmik helvasi yedim

cok kucuk parca pide
tarhana corbası
patates püresi
cok kucuk parca tavuk yanında 3bardak su... şimdi de yeşil çay ıcıyorum ara ogunde 2tane erık yıyecegım..

Ben de sahurda beyaz peynir, zeytin,domates,salatılık,2dilim kepek ekmeği yedim. bi tane de çikolatalı gofret yedim
İftarda da yarım karnıyarık 3 ymk kaşığı pilav bol salata küçük bir dilim baklava yedim ama ekmek yok şu saat oldu hala bir şey yemedim sahura artık.

Kızlar bi de bir haftanın sonunda verdiğimiz kiloları yazalım gaza geliriz belki

maşallah sana yesimkaan:) ben cuma günü tartılacağım canım sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…