- 26 Şubat 2019
- 4.653
- 6.772
- 158
Gömlek maviden alınmış ancak değişim fişini yırtarak çöpe atmıştı o yüzden çöpten geri almadım kendisi alsa gömleği hediye kartonu ve değişim fişi okur muDeğişim kartında ürünün hangi magazadan alindigi gözükür. Ilgili mağazaya gidip degisim kartini calisan gorevliye verip "bana burdan bir gömlek hediye alınmış, dogumgünumde birden fazla insandan hediye geldiği icin bunun kim tarafindan hediye alindigini bilemedim. Burdan geçerken sormak istedim" gibi bi sey soyleyerek hediyeyi kimin aldigini ogrenebilirsin. Atiyorum adam bi kadin ismi soyledi. Cogu magza musterilerinin numarasini kayit altina alıyor. Arkadasiniza tesekkur etmek istediginizi ama numarasinin sizde olmadigini soyleyerek numarasini alin. Sonrada bu bilgiyle ne yapmak istiyorsaniz onu yapin. Amaciniz esinizin itiraf etmesine yardimci olmaksa, direkt bu isimde bir kadinin sizi aradigini ve onunla iliskisi oldugunu soyledigini, sizin aradan cekilmenizi istedigini soylersin. Zaten bu muhabbet karsisinda beyni ambele olacagi icin her seyi açık edecektir. Amaciniz delil toplayip bosanma surecinde kullanmaksa, kadinin isim ve telefon bilgilerinden sosyal medyada olup olmadigini kontrol edebilirsin. Adresini veya calistigi ofisi buldugun takdirde takibe alabilirsin durumu. Kadinim adresini direkt hediye aldigi magazadanda ogrenme ihtinalin var. Bazı yerler adres bilgisi de aliyorlar. Onlarda adres bilgilerinin olup olmadigini, sizin de ona hediye gondermek istediginizi soyleyebilirsin.
Ayrılmama durumum yok çünkü kendisi zaten laflarıyla ayrılık sinyali veriyor biz 2 senedir kirada oturuyoruz ev alalım dediğimde şuan olmaz böyle 5 sene sonra ben alıp kendim yapacamm evin içini diyordu şuan harıl harıl bir ev arayışına girmiş ve kendisi bakıyor bana da diyor ki sence kadın gözüyle bu ev nasıl . Kendisi benim bileziklerimi de alıp kendi banka hesabına koydu eve bişey yapalım dediğimde hiçbir şekilde evle ilgili bişey yapmıyorEger bosanmıcaksan hiç peşine düşme adamı yüzsüz edersin.nasılsa ayrılmıyo diye devamı gelir
Evet fotoğrafları bilgisayara aktarmak için aldığımda bir de ne göreyim sildim sandığım her şey oradaBurada neler öğreniyoruz yaKart dediğin nedir hafıza kartı falan mı
Canim biraz sessiz kal bence bekle evi alsin delil topla sende o arada sessiz sessiz isini gotur ev alininca butun belgeler ile davani ac elin bosta kalmazsin o evin yarisi snn hakkin sonuctaAfedersiniz iç çamaşırını banyoda Yıkıyor bunu da anlamıyorum böyle bi huyu da yoktu
Pislik seni kesinlikle aldatıyor, güzelim sessiz sedasız delil topla toplayabildiğin kadar.Afedersiniz iç çamaşırını banyoda Yıkıyor bunu da anlamıyorum böyle bi huyu da yoktu
Oooo eşiniz sizden ayrı planlar yapmaya başlamış bile aman uyanık olun bişeyinizi kaptrmayınAyrılmama durumum yok çünkü kendisi zaten laflarıyla ayrılık sinyali veriyor biz 2 senedir kirada oturuyoruz ev alalım dediğimde şuan olmaz böyle 5 sene sonra ben alıp kendim yapacamm evin içini diyordu şuan harıl harıl bir ev arayışına girmiş ve kendisi bakıyor bana da diyor ki sence kadın gözüyle bu ev nasıl . Kendisi benim bileziklerimi de alıp kendi banka hesabına koydu eve bişey yapalım dediğimde hiçbir şekilde evle ilgili bişey yapmıyor
Maalesef kaptırdım bile bileziklerim setim hepsini alıp kendine bankada açtığı kasaya koyduOooo eşiniz sizden ayrı planlar yapmaya başlamış bile aman uyanık olun bişeyinizi kaptrmayın
elinizde takılarınızla görüntüleriniz var mı? düğün kasedi, fotoğraf vs . onları mahkemede sunarsanız size ödemek zorunda kalırMaalesef kaptırdım bile bileziklerim setim hepsini alıp kendine bankada açtığı kasaya koydu
Ben ayrılacağım zaten ben ayrılmasam da o ayrılma planları yapıyorBence ayrılmayacaksın sadece merak ediyorsun bu olay çakınca öfkeden deliye döneceksin sonra 1-2 hafta sonda bebeğini düşünüp bu evliliği sürdüreceksin ama o yakaladığın konuşmalar Mesajlar hayatın boyunca gözünün önünden gitmeyecek Karar senin
Tabi varelinizde takılarınızla görüntüleriniz var mı? düğün kasedi, fotoğraf vs . onları mahkemede sunarsanız size ödemek zorunda kalır
heh güzel o zaman, altınlarına aklı sıra el koyarsa mahkemede istersinTabi var
Tum aldatan erkekler eslerinin ruh hastasi kiskanclik hastasi oldugunu uydurdugunu soyler. Tum aldatilan kadinlarin yasadigi sey. Ispatlamaya ugrasma. Bosanacaksan siddetli gecinsizlikten ac davayi.Ayrılacağım tatbiki ancak bunu uydurduğumu kendi kendime Kafamda kurduğumu söylüyor o yüzden yakalayıp yüzüne çarpmak istiyorum
Valla kesinse bi whatsaap takip programı var ama onun telinin bi beş dklığına eline geçmesi lazım ki onun telinin whatsap barkodunu kendi telindeki programa okutman lazım...Bu arada onun whatsaap bildirimlerinide ayarlardan kapatman lazım ki onun whatsapına bildirim geliyor whatsaapınız başka masaüstünde açık diyeBen ayrılacağım zaten ben ayrılmasam da o ayrılma planları yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?