- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Oooo işler karışmış, senin o güvendiğin X kardeşin kocana yumurtlamış.Baksana artık yazışmıyorlar, keşke güvenmeseydin hiç. Eşinin herşeyi bildiğinden haberi var canım,bence bu akşam tüm nefretini kus,gitsin artık o evdentatlım konuyu bilen biri olarak anlasana,
daha 2 gündür takip ediyorum, yazışmalarını yeni gördüm
belki sürekli yazışacaklardı, bunu öncesinden bilememki yaşadık hep beraber gördük işte
O halde kadının hesabını biliyorsunuz . Araştırın kimdir necidir belki oradan birşeyler bulabilirsiniz . Arkadaşı da tam bravoluk . Yuvanın dağılmasını istemiyorsa baştan engelleyecekti arabasını vererek bu olayı desteklemeyecekti . Arkadaşı bana inandırıcı gelmedi sizde inanmamalısınız . Belki de iftarı iptal edip terslik göstermelisiniz . Aileniz gelene kadar sonra ailenizle bir karar verebilirsiniz .
Amaaaan o arkadaşlar kendi haltları çıkmasın diye hiç birşey söylemezler. Keşke konu sahibi o uygulamayı çaktırmasaydı o arkadaşa, kendi sevgilisi varsa o da dikkatli davranır şimdi. Köklerine kibrit suyuO halde kadının hesabını biliyorsunuz . Araştırın kimdir necidir belki oradan birşeyler bulabilirsiniz . Arkadaşı da tam bravoluk . Yuvanın dağılmasını istemiyorsa baştan engelleyecekti arabasını vererek bu olayı desteklemeyecekti . Arkadaşı bana inandırıcı gelmedi sizde inanmamalısınız . Belki de iftarı iptal edip terslik göstermelisiniz . Aileniz gelene kadar sonra ailenizle bir karar verebilirsiniz .
yada aradı kadın trip attığı için açmadı telefonunu oyüzden msj attı.canım bende öyle düşünüyorum herşeyi wtspaa konuşmuyorlardır, daha öncede dediğim gibi bizim hödük msj falkan yazmaz üşenir vs vs arar konuşur kapatır bu herkese karşı böyle olmuştur, bu sürtük tatlı geldi heralde yazdı bir kaç cümle
N'oooooooolur inanma. Bak yüzde bir milyon yalan bunlar.kadının adını, soyadını numarasını hepsini biliyorum, dünki arkadaşım skk da çalışıyo adresini bulabilirmisin dedim en son nerede çalıştığını biliyosan öğrenirim dedi, bakalım uzun olmasın diye xx le konuştuğum herşeyi yazamadım, abiyle çok ters düştüm abi sen napıyosun vs vs diye kurtulamıyorum demiş bizim öküzde
Hakkınızda hayırlısı olsun,
Konuştuğunuz kişi mahkemede şahitlik yapacak mı?
Oooo işler karışmış, senin o güvendiğin kardeşin kocana yumurtlamış.Baksana artık yazışmıyorlar, keşke güvenmeseydin hiç. Eşinin herşeyi bildiğinden haberi var canım,bence bu akşam tüm nefretini kus,gitsin artık o evden
Ya lütfen böyle söylemeyin konu sahibi zaten çok üzgün ona destek olalım.Daha baska ne somut birsey bekliyorsun?
Bu adamdan bosanmazsin sen. Mesajlari gördün, esinin yalanlarini gördün, kardesin dedigin adamdan yalan ve itiraflari gördün.
Daha neyi bekliyorsun o zaman? Kusura bakma ama olay sicak sicaginda bosanmazsan, hic bosanmazsin. Hatta 1-2 ay "o pis yelloz yuvamizi yikmaya calisti" havalarinda olursan hic sasirmam.
Canım ben hislerimle hareket ederim herzaman,neden bilmiyorum söylemiş gibi hissediyorum hem de %99. Onun da kocandan aşağı kalır yanı yok,nolursun güvenme bu kadar.canım ben hala inatla anlatmadığını düşünüyorum, çünki eşimi tanıyorum, sen xx le ne konuştun gittin benimi sordun ne yapmaya çalışıyosun diyerek kavgalar çıkartması an meselesi olurdu, bilmiyor işleride baya bi yoğun bu ara sürekli istesede yazamaz gibi geliyor bana
Bu kez elinde mesaj varcanım ben hala inatla anlatmadığını düşünüyorum, çünki eşimi tanıyorum, sen xx le ne konuştun gittin benimi sordun ne yapmaya çalışıyosun diyerek kavgalar çıkartması an meselesi olurdu, bilmiyor işleride baya bi yoğun bu ara sürekli istesede yazamaz gibi geliyor bana
Bu adama neden bu kadar güven duyduğunu anlayamıyorum. Dün sen bir saat gözlerinin içine bakarak ağlarken yalan söyleyen o değil miydi? Sen mesajları gösterince, mesajlardan kocanın kadını kovaladığı, duygusal mesajlar yazdığı bu kadar açıkken suçu kadına atıp kocanı aklamaya çalışan, yani seni açık açık kandırmaya çalışan adam bu değil mi? Neden hala söylemedi diye ısrar ediyorsun? Kocanla beraber oyun kurduklarını, masum ayaklarına yatacak olan kocana yer hazırladığını neden kabul etmiyorsun?canım ben hala inatla anlatmadığını düşünüyorum, çünki eşimi tanıyorum, sen xx le ne konuştun gittin benimi sordun ne yapmaya çalışıyosun diyerek kavgalar çıkartması an meselesi olurdu, bilmiyor işleride baya bi yoğun bu ara sürekli istesede yazamaz gibi geliyor bana
canım ben hala inatla anlatmadığını düşünüyorum, çünki eşimi tanıyorum, sen xx le ne konuştun gittin benimi sordun ne yapmaya çalışıyosun diyerek kavgalar çıkartması an meselesi olurdu, bilmiyor işleride baya bi yoğun bu ara sürekli istesede yazamaz gibi geliyor bana
Bu adama neden bu kadar güven duyduğunu anlayamıyorum. Dün sen bir saat gözlerinin içine bakarak ağlarken yalan söyleyen o değil miydi? Sen mesajları gösterince, mesajlardan kocanın kadını kovaladığı, duygusal mesajlar yazdığı bu kadar açıkken suçu kadına atıp kocanı aklamaya çalışan, yani seni açık açık kandırmaya çalışan adam bu değil mi? Neden hala söylemedi diye ısrar ediyorsun? Kocanla beraber oyun kurduklarını, masum ayaklarına yatacak olan kocana yer hazırladığını neden kabul etmiyorsun?
Bence dediğiniz gibi yapın bitsin gitsin artık. Çok yıprandiniz. Ayrıca onu tercih etmiş sizi etmemiş gibi bi cümleye anlamlar yüklemeyin. Bi o.rospu ile kıyaslanamayacak kadar değerli düzgün bi insansınız. O uçkur düşkünü kocaniz layigini bulmuş diyelim. Siz ona on beden büyüktünz zaten.
Ben bir mekanda değil kadının evinde buluştuklarını düşünüyorum. Şu mübarek günde bir tarafları kurusun inşallah.Kocami tanıyorum diyorsun ama bu adam seni kucumsedigi için sende kendini kucumsuyorsun bence. Götü tutusmustur ne yapacağını kara kara düşünüyordur. Ve en önemlisi senin öğrendiğin halde ne kadar sakladığıni falan bilmiyor. Gözü gerçekten korkmustur.
O çocuk kadın ile eşinin yemek yediğini biliyor muydu? Nerede yediklerini biliyor mu? Onu ogrenseydin bari. Çünkü o mekanda yakınlaşma olmuş olabilir. Belki bir öpüşme güvenlik kamerasından bulup davada işine yarayabilir.
Neyse canım hayırlı haberleri tez zamanda alırsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?