watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

tatlım konuyu bilen biri olarak anlasana,
daha 2 gündür takip ediyorum, yazışmalarını yeni gördüm
belki sürekli yazışacaklardı, bunu öncesinden bilememki yaşadık hep beraber gördük işte
Oooo işler karışmış, senin o güvendiğin X kardeşin kocana yumurtlamış.Baksana artık yazışmıyorlar, keşke güvenmeseydin hiç. Eşinin herşeyi bildiğinden haberi var canım,bence bu akşam tüm nefretini kus,gitsin artık o evden

kadının adını, soyadını numarasını hepsini biliyorum, dünki arkadaşım skk da çalışıyo adresini bulabilirmisin dedim en son nerede çalıştığını biliyosan öğrenirim dedi, bakalım uzun olmasın diye xx le konuştuğum herşeyi yazamadım, abiyle çok ters düştüm abi sen napıyosun vs vs diye kurtulamıyorum demiş bizim öküzde

Amaaaan o arkadaşlar kendi haltları çıkmasın diye hiç birşey söylemezler. Keşke konu sahibi o uygulamayı çaktırmasaydı o arkadaşa, kendi sevgilisi varsa o da dikkatli davranır şimdi. Köklerine kibrit suyu

yada aradı kadın trip attığı için açmadı telefonunu oyüzden msj attı.

N'oooooooolur inanma. Bak yüzde bir milyon yalan bunlar.

Hakkınızda hayırlısı olsun,
Konuştuğunuz kişi mahkemede şahitlik yapacak mı?

Maalesef ben konuştuğunuz kişiye güvenmedim. Çünkü whatsapp mesajlarında kocaniz sanki kadınla ayrılmış zaten tekrar bir araya gelmeye çalışıyor gibiydi. Kadın kene gibi vs direk abinin tarafını tutmaya yönelik. Kocan çoktan ogrenmistir. Allah yardimci olsun. İnşallah gönlüne göre olur. Şahitlik yapacağını sanmıyorum ben

Ayyy eski konunu okumusdum ya tam bir serefsiz. Insallah o cocuk da kocan olacak o herife anlatmaz herseyi de tedbir alamaz vallah.
Insallah Allah sana ve cocuklarina hayirli kapilar acar ablacigim. Yaptiginla cok takdir etdim seni. Sogukkanli ve böyle nasil desem taktik taktik hareket ediyorsun cok cok iyi gercekten

Çocuk yalan soyluyo. Aralarındaki yazışmalarda kovalayan kocan. Kovanı aklamak için kadına atmışlar tüm günahı s....zler

canım ben hala inatla anlatmadığını düşünüyorum, çünki eşimi tanıyorum, sen xx le ne konuştun gittin benimi sordun ne yapmaya çalışıyosun diyerek kavgalar çıkartması an meselesi olurdu, bilmiyor işleride baya bi yoğun bu ara sürekli istesede yazamaz gibi geliyor bana

Ya lütfen böyle söylemeyin konu sahibi zaten çok üzgün ona destek olalım.
Şimdi birakıp giTSE zararlı çıkacak.
Çocukları olmasa bırakıp gitsin ama çocukları var.
Ona destek verici cümleler kuralım.
Eli maddi anlamda güçlensin delilleri olsun psikolojik anlamda da güçlensin ki çocuklarına yararı olsun.
Şimdi paldir6kuldur gitse bağırış kavga olsa o çocukların psikolojisini düşünebiliyor musunuz ?
Bize burdan ayrıl boşan demesi çok kolay ama o çekecek zorlukları. Hayat o kadar acimasz ki ah ah

Canım ben hislerimle hareket ederim herzaman,neden bilmiyorum söylemiş gibi hissediyorum hem de %99. Onun da kocandan aşağı kalır yanı yok,nolursun güvenme bu kadar.
Ne yapmayı düşünüyorsun peki? Takibe devam mı?Ben olsam bütün gemileri hatta limanları da yakardım artık.

Bu kez elinde mesaj var
Çocuk bunu da anlattı
Bence seninki biraz tutuştu, ondan çatamadı.

Çocuk kesin anlattı
Abimde abim diye yanlı konuşmasından belli
Ben öz abimi bu kadar savunmam, hayırdır yani ?

Bence dediğiniz gibi yapın bitsin gitsin artık. Çok yıprandiniz. Ayrıca onu tercih etmiş sizi etmemiş gibi bi cümleye anlamlar yüklemeyin. Bi o.rospu ile kıyaslanamayacak kadar değerli düzgün bi insansınız. O uçkur düşkünü kocaniz layigini bulmuş diyelim. Siz ona on beden büyüktünz zaten.

Bu adama neden bu kadar güven duyduğunu anlayamıyorum. Dün sen bir saat gözlerinin içine bakarak ağlarken yalan söyleyen o değil miydi? Sen mesajları gösterince, mesajlardan kocanın kadını kovaladığı, duygusal mesajlar yazdığı bu kadar açıkken suçu kadına atıp kocanı aklamaya çalışan, yani seni açık açık kandırmaya çalışan adam bu değil mi? Neden hala söylemedi diye ısrar ediyorsun? Kocanla beraber oyun kurduklarını, masum ayaklarına yatacak olan kocana yer hazırladığını neden kabul etmiyorsun?

Kocami tanıyorum diyorsun ama bu adam seni kucumsedigi için sende kendini kucumsuyorsun bence. Götü tutusmustur ne yapacağını kara kara düşünüyordur. Ve en önemlisi senin öğrendiğin halde ne kadar sakladığıni falan bilmiyor. Gözü gerçekten korkmustur.

O çocuk kadın ile eşinin yemek yediğini biliyor muydu? Nerede yediklerini biliyor mu? Onu ogrenseydin bari. Çünkü o mekanda yakınlaşma olmuş olabilir. Belki bir öpüşme güvenlik kamerasından bulup davada işine yarayabilir.

Neyse canım hayırlı haberleri tez zamanda alırsın insallah

Böyleleri kadın erkek fark etmez, yaşattığını yaşasın.
Kendin dandiksin madem evlenme
İnsanların hayallerini yıkma
3 kadın mı 5 kadın mı kimle düşüp kalkıyosan kalk o zaman, muhtemelen onlarda senin gibidir sorun olmaz
Ama evlilik ciddi bi kurum, topluma perde diye kullanma
Adi şerefsizler şu mübarek günlerde ektiklerini biçsinler inşallah hepsi

Konu sahibi olayın senle ilgisi yok, içselleştirme
Neden ben deme, o kadın da daha üstün değil
Kocan şeref yoksunu, hepsi bundan
Sen dik dur, çocuklarını düşün
Onlar kendi pisliğinde boğulsun

Ben çıkmalıyım
Herkese iyi akşamlar

Herzamanki senaryo. Abla valla abim bırakmak istedi ama kadın kene gibi yapıştı. Ne yapışkan bi türüz değil mi hep bu aldatmalarda kadın yapışıyor (!)
Sakın inanmayın dün konunuzda okudum o kadın yapışmıyor kocan kadının peşinden koşuyor. Zaten senin kocan namuslu olsa sana gelir anlatır beraber kurtulalım bu kadından bana yardımcı ol derdi.
Sakın hemcinsinizi o..u sürtük ilan edip kocanızı aklamaya çalışmayın.

O çocuğa söylemeklede hata yaptınız toplayacağınız delilleri azalttınız gidip söyleyecek o çocuğa da anlattıklarınıda güvenmeyin sakın.

Boşanmanız gerek ama maddi özgürlüğünüz yok ve borçlar var o yüzden hemen boşan ne bekliyorsun diyemiyorum lakin boşanmazsanda sadece kağıt üstünde bi evlilik olsun ilk fırsatında boşan..

Hem cinsinize sürtük o..u da demeyin lütfen kocanıza sayın her türlü hakareti. Adam olsaydı 2 çocuğunun annesine bunu yapmazdı. Kadına hava hoş erkek düşünmedikten sonra..

Ne yapsin kadın hem kocadan hem de yıllarca emek verdiği ablalik yaptığı bu çocuktan darbe yemek kolay değil. Güvenerek birini arıyor.

kadın taraflarımız işte..
xx in anlattığına göre rahat yaşayan bir kadınmış
içer, gezer, erkeklerle labali vs vs işte
xx e güvenmediğim için zarf attım, yazıklar olsun sana herşeyi söylemişsin öküz beni aradı neden yaptın bunu vs vs die bağırdım, abla dur sakin ol asla yapmadım diyerek 20 dk telde dil döktü, bilemiyorum ama anlatmadı diye düşünüyorum.
çok beden büyükmüşüm, geç anladım..tş ederim yorumunuz için

Ben bir mekanda değil kadının evinde buluştuklarını düşünüyorum. Şu mübarek günde bir tarafları kurusun inşallah.
Ayrıca o arkadaşı canhıraş savunduğu abisini ispiyonlar mı hiç. Yuva kurtarıyor kendince haspam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…