watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

Bir de şu kısım var, xx görüntülü aradı hakikatten işyerindeydi diyosun ya. Bence xx yolda çoktan eşine haber verdi. Çünkü xx i arayıp nerdesiniz deyince de eşinle aynı yalanı söyledi. Yani xx in her şeyden haberi var. Eşiniz onu önceden tembihlemiş. Xx gelirken eşinize de haber vermiştir diye düşünüyorum

Kim yer. Kurtulmak istiyor falan filan.. kurtulamya calisacagi birsey yapmasaydi ozaman. Aynisini sen yaosan yine ayni anlayisi bekleyeceklermiydi? Bunun ne bahanesi ne ozuru nede pismanligi var. Kadin yapsa pismanlik ne kelime hemen öldürülür. Ama adam yaptimi pismanim son bir sans. Ohh ne ala memleket.

kızlar bundan 10 yada 15 gün önce kahve içti eşim olacak adi hadi bana fal bak, bu arada öyle fala falan inanmaz ama benim fallarımın hepsi çıkar, uzun zamandır bakmıyorum artık, hayır dedim günah vs bakmıyorum artık son kez vs ısrar edince ki eşim böyle fal mal baktırmazdıda inanmazdıda,

size yemin ediyorum niyetliyim rabbim kabul ederse, o zamanlar şüphe, ve hiç bişi yok herşey süt liman
dedimki bir kadın var, sen yüz vermiyosun ama mesafe koymaya çalışıyorsun kadın senin peşinde dedim
ulan adamda hiçmi tık demez, hiçmi surat değişmez, hiçmi renk atmaz,
tık yok, ben kadının bunun peşinde olduğuna inanmıyorum, engellesin, numara değişssin, herşeyi geç beni çok iyi tanır gelsin bana desinki böle böle kurtulamıyorum, ibreti alem içino kadını elimden hiç seler alamazdı

Bu xx kişisi eşini uyandırmaz mı şimdi yenge biliyor diye?

Kadınla whatsapp tan yazışmadılar mı daha?

O xx e soyle eger soylersen bana senin söylediğini söylerim diye o zaman belki susar. Yoksa erkekler içinde tutmaz hemen soyler.. yemin tutsalar ihanet etmez evlilik yeminiyle kalirlar.

Ayrilir tabi.. bulmuş nasilsa birini parasiz kalmaz...

Sakin ol sakın o kadina bir sey yapma, ozel hayati ifsaya giriyor. Sen suclu olursun.

Komik ama bak boyle bir sey var;

YARGITAY "ÖTEKİ KADIN SUÇSUZ" DEDİ Temyiz üzerine dosyayı inceleyen Yargıtay 4. Hukuk Dairesi ise yerel mahkemenin öteki kadına verdiği tazminat kararını oy çokluğuyla bozdu. Yargıtay, bozma kararında yaşanan olaylardan dolayı aile birliği içindeki kişilerin yasal olarak sorumlu olduğunu ancak aile dışındaki bir kişinin bu sorumluluğun içinde olmadığını, asıl kadının bedensel ve ruhsal bütünlüğüne yönelik hukuka aykırı bir fiil bulunmadığını belirtti.

Bu yuzden sakin ol lutfen, seviyeni o kadina kadar dusurme, hakliyken haksiz olma.

canım eşim zaten bana arabayı xx aldı misafirliğe gidicekler dedii, ben xx i aradığımda sesimin tonu değişik neredesin diye sorunca, tahmin etmişki, abi benimle olduğunu söylemiştir, xx bana böle anlattı neden yalan söyledin dediğimde, abi sana öyle demiştir diye dedi

Bence de kesin haber vermistir
Esin aradi nerdesin sen diye mutlaka aramistir
Isyerinde o kadinla olmadigi ne malum ayrica
Herseyi planli yaptiklari ortada

Bu tazminat konusu hakkında sizi biraz bilgilendirmek istiyorum
daha önce başka bir konuda da yazmıştım
evet biliyorum çok uzgunsunuz intikam almak istiyorsunuz ama işler böyle kolay yürümüyor
hukuka göre diğer kadın evli kadına karşı sorumlulugu olmadığı için çok net delil gerekiyor ayrıca diğer kadının adamın evli olduğunu kesinlikle bilmesi ve bu ilişkiye sizi yani evli kadını maddi manevi zarara uğratmak amaciyla başlaması gerekiyor
tüm bu koşullar saglandiginda tazminat kazanma söz konusu olabiliyor
aksi takdirde bunlar kesin bir şekilde kanitlanmazsa diğer kadının bana iftira atıyor diyerek size dava açıp asıl tazminatı onun kazanma şansı doğuyor
o yüzden bence kendinizi bu kadar yipratmayin
biraz kendi halinize sakin sakin bekleyin
çocuklarla zaman geçirin yoksa daha çok yıprandı üzülen siz olursunuz

xxe çok büyük yeminler ettirdim asla söylememesi adına, burada konuştuklarımız bizimle mezara dedim.

Bence eşinizin artık biliyor olduğunu kabul ederek devam edin her ne yapacaksanız.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
XX dediğiniz kişide kocanız kadar yalancı.
bir arkadaş mesaj at demiş mutlaka yap delil olur.

Dualarımız seninle.
En iyisini yapıyorsun eline somut birşey geçinceye kadar bekle.
Fevri davranmanın hiç kimseye bi faydası yok .
Ama bu adam senin helalinken böyle birsey yaptı ya Rabbim iki cihanda da ıkı yakasını bir araya getirmesin!

Yaşadığınız durum çok üzücü. Umarım güçlü ve dirayetli olursunuz. Yalnız bu belirttiğiniz eylemleri gereçekleştiren kişi, sizin de yazdığınız gibi eşiniz. Diğer kadına kinlenmek yerine size sadakat göstermeyen eşinizle ilgili konulara enerjinizi harcayın derim nacizane...

Konun kapandığı için üzülmüştüm. Millet bayılıyor polemik yapıp konu kapattırmaya. Doğru dügün yazsalar da insanlar da dertlerine çare arasa konuları kapanmasa keşke.
Konuştuğun ve sana bunları anlatan çocuk olayları yumuşatmış resmen ve eşine de söylemiştir kesinlikle. Somut bişey geçmesi için sen akşam konuyu aç eşine ve konuştuklarınızı bi şekilde kaydet canım. İlla ki bırakma bi hata ettim falan der. Affedecekmiş gibi yapıp bir bir anlattır ve anlattıklarını da kaydet sonra basarsın kıçına tekmeyi. Allahın cezası uçkur düşkünü basiretsiz herif yaaa.

Konuştuğunuz adamda yalancı kadın tek başına fingirdedi sanki

En iyisini yapıyorsunuz umarım vazgeçmez dimdik çocuklarınıza sahip çıkarsınız

Merhaba, actiginiz gunduen.itibaren konunuzu takip ediyorum siz cok guclu bi kadinsiniz onun.gibi bi serfsize de ihtiyacinizda yok her sekilde cakisir coxuklarinizada bakarsiniz fakat sok ve sinirle fevri davraniyor ve bu.sizin.aleyhinize oluyor su an.gersey daha zor olacak esinizin arkdasi biliyor ve o yolda kesinlikle konusmuslardir var sayalim.ko.usmadilar bu.saatten.sonra.sizin.bildginizi.kesinlikle soylemistir adam daha.temkinli davranacak belki.baska bir telefon.veya hat kullacak keske buyuk bi darbe vuracaginiz son vurusa jadar bekleseydiniz acinizi tabiki anliyorum ama su anda hersey terse donebilir ki bu daha zrlastirir herseyi avukatla konusmadiniz sanirim okudum konuslariniz denk glmedim keske bi prosudurleri igrenseydiniz ve o arkdasa cok guvenmeyin cunku esinizin.msjlarinda hicte pesinden kosan bi.kadin cizilmiyo.uzulerek.soyluyorumki

sen bak bizi dinle. birincisi mesajı at. ikincisi söyleme ihtimaline karşı kapı kilidini değiştirip eşyaları kapının önüne koy. ki hepimiz o kişinin lafı uçuracağını düşünüyoruz. ses kaydı delil sayılıyo mu bilmiyorum. telefonunda ses kayıt özelliği varsa özel durum konuşulacağı zaman cebine koyup kaydetsen işine yarar mı acaba

Önceki yıllarda buna emsal teşkil edecek kararlar vardı. Ancak Yargıtay bu konuya bakışını değiştirdi.

Evet cok komik olarak değişti üstelik. Haklisiniz.

YARGITAY "ÖTEKİ KADIN SUÇSUZ" DEDİ Temyiz üzerine dosyayı inceleyen Yargıtay 4. Hukuk Dairesi ise yerel mahkemenin öteki kadına verdiği tazminat kararını oy çokluğuyla bozdu. Yargıtay, bozma kararında yaşanan olaylardan dolayı aile birliği içindeki kişilerin yasal olarak sorumlu olduğunu ancak aile dışındaki bir kişinin bu sorumluluğun içinde olmadığını, asıl kadının bedensel ve ruhsal bütünlüğüne yönelik hukuka aykırı bir fiil bulunmadığını belirtti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…