Watsap takip hakkinda

Siz öyle diyorsunuz da kolay mi boşanmak bir kendinizi benim yerime koyun ben de düşünüyorum baba evide olmuyor geri dönmek 5 aylık en küçük bebeğim çocuklarım rezil olacaklar eşim bana da vermez cocuklari bana da göstermez elimde kanit olmadan nasil öne sürüp boşancam

Seni anliyorum merak etme. Cevremde o kadar cok var ki bu durumda kadin. Aileniz sahip cikmaz mi? Ise girersiniz bir sekilde bakarsiniz cocuklariniza. Hayir yani uzuluyorum katlanmayin soyle adamlara. Taviz vermeyin

Siz öyle diyorsunuz da kolay mi boşanmak bir kendinizi benim yerime koyun ben de düşünüyorum baba evide olmuyor geri dönmek 5 aylık en küçük bebeğim çocuklarım rezil olacaklar eşim bana da vermez cocuklari bana da göstermez elimde kanit olmadan nasil öne sürüp boşancam
Elinde kanit olsa da bosanmayacaksin
O halde niye kendini uzuyorsun
Yapiyor ya da yapmiyor
Ne degisecek?
Bosanmayacagina gore ancak kavga cikar o inkar eder sen affedersin falan filan

Ugrasma bence
Isine bak

5 aylık bebeğinizi Nasıl Sizden alabilir boşanma olması durumunda orayı anlamadım
Alamaz Sizden
Birde ordan delil toplasanız mahkemeye sunsanız bile delil değil bunlar
Üstüne suçluda çıkarsınız

Daha fazla eşinizi anlatıp milleti germeyin rica ediyorum.
Boşanmak evet kolay değil ama sanki aldatsa, yakalansa bosanacakmissiniz gibi de yazmayın.

Az evvel 5 aylık çocuğum var baba evinde olmuyor, çocuklarimi bana vermez diye mesajinizi okudum.

Durumu özetliyor bu mesaj.

Allah'tan sabır diliyorum size.

Back
X