- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
Aynn :)) ozaman bosanalim.dedim
Burayı fazla takip etmenin yansıması işte.
Bence şimdi eşinizden özür dileyip sımsıkı sarılın ona. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn :)) ozaman bosanalim.dedim
Diledim :) hala cevrimiciÖzür dileyin artik :))
Diledim bide sarildim simsikiBurayı fazla takip etmenin yansıması işte.
Bence şimdi eşinizden özür dileyip sımsıkı sarılın ona. :)
Sanirim telefonda bir sorun var.saatlerdir benim yanimda telefon halacevrimiciÖzür dileyin artik :))
Geldiginden beri telefonu bende hala icjm sogumuyo yaa :) hala cevrimici
Baktik ama kod taratma ekrani cikiyoTelefondan ayarlarına gir yazık ya adama :) belki bilmeden bişey yapmıştır ayarlardan whatsap webe bak bir yerde oturum açılmışsa kapat o oturumu
Adam evde olmasa telefon bende olmasa daha neler kurucam kafamdaOlabilir bu teknoloji bazen sapitabiliyor. Geçen bende telde konuşurken canlı yayın yapmışım. Konular da tam ateş hattıydı. Normalde mümkün olmayan bi şey rezillik diz boyu anlayacağınız. Yani bu telefon da kul yapımı bazen beklenmedik sürprizler olabiliyor.
Gecenlerde suya dusmus.teli galiba ondanTelefondan ayarlarına gir yazık ya adama :) belki bilmeden bişey yapmıştır ayarlardan whatsap webe bak bir yerde oturum açılmışsa kapat o oturumu
Olabilir o zaman :) whatsapi güncelleyin en iyisi siz :)))Gecenlerde suya dusmus.teli galiba ondan
Bende sasirdim normalde kullanmaz bide yaziyofum cvp vermiyo.oyuzden sinir oldum.bosyere tartistik okadarda agladim.Benim eski sevgilim yapardı bunu. Çevrimiçi olduğum gibi kiminle konuşuyosun diye mesaj gelirdi hemen. Gerçekten bu kadar takip altında olmak insanı çok yoruyor biliyorum. Bu şüphenin sonu yok. Bu tarz takipleri yapmak sizi yıpratır, ilişkinizi yıpratır. Olağandışı bişey olsa zaten hissedersiniz. Dertsiz başınıza dert almayın. Boşu boşuna tartışmış oldunuz.
Ona nasil giriliyorwatsap plus mıydı neydi uygulamanın adı onunla ayarlanıyor devamlı ç. içi görünme durumu
Saatlerdir cevrimcisin diyorum teli eljme almadim diyor
Boşuna kendini üzmüşsün canım ya neyse olacağı varmışBende sasirdim normalde kullanmaz bide yaziyofum cvp vermiyo.oyuzden sinir oldum.bosyere tartistik okadarda agladim.
Aynn bosyere uzulduk aksam aksam.gonlunu almaya calistim ama insallah alabilmisimdirBoşuna kendini üzmüşsün canım ya neyse olacağı varmış
En iyisi watsapp hesabini silmek ve yeniden yüklemek belki düzelirSanirim telefonda bir sorun var.saatlerdir benim yanimda telefon halacevrimici