Ben gercekten cok kotu durumdayim su an.Allah kolaylık versin üzüldüm bu adam seni üzer. ..Göğüs kılları
Tabiki de. Esim olacak adi serefsiz birgunluk ya sadece birgunluk yoklugumda buldu hepsiniHiç uzatmadan söyleyin, onlar esini arayıp bulmadı ya sonuçta.
üzüldügünü biliyorum zaten canım...şimdi sakin ol biraz delil topla ekran görüntüsü .Ben gercekten cok kotu durumdayim su an.
Kendine bakmaktan. Kas cikartip kil kesiyor. Nerde bos is var onunla ugrasiyor.göğüs kılları detayi neden. anlatsana biraz
Çok zor bir durum. Allah size sabır versin gerçekten, çocuk var mı, yaşları ne? Sizin aileniz vs sizin arkanızda olan insanlar mı? Yada geçiminiz ne durumda?Tabiki de. Esim olacak adi serefsiz birgunluk ya sadece birgunluk yoklugumda buldu hepsini
evlenmeden önce boyle karakterde bi insan mıydı peki? ne bileyim bi yokluğunda hemen eskorta koşacak insan kendini belli eder gibi... pat pat önüne sersen bu numaralar ne diye, zeytinyagi gibi uste cikar bi sekilde.Kendine bakmaktan. Kas cikartip kil kesiyor. Nerde bos is var onunla ugrasiyor.
zaten burda kocanızın, ilişkinizin bütün durumunu anlatmışsın. tinder'dan medet uman adamın eskortları eklemesine şasırmadım.. ne diyeyim ki siz zaten çözmüşsünüz eşinizi.Ben cok buyuk bir askla evlendigime inandim hep. Lise askiydi bizimki. Lise universite is hayati hep birlikteydik. Sonunda da evlendik. Evlendik ama ben mutlu degilim. 2014 yilinda evlendik. Esim beni seviyor tamam bunu biliyorum ama asik degil. Olsun sevgi de yeter diyenler icin ekleyim. Esimin gozu disarda gibi hissediyorum. Tinder yani arkadaslik uygulamasi indirdiginden bahsetmistim. Icim oyle huzursuz ki. Gecen gun beni inceledi. Yani hosuna giderek bakti ve dedi ki victoria secret mankenlerine bakmama gerek yok ki benim sehvetlenmem icin fistik gibi karim var dedi. Yani bu adam burnunun ucundaki beni gormuyor. Akli gozu hep disarda. Benim yapabilecegim birsey var mi bilmiyorum. Acikcasi neden ekstra caba gostermeliyim onu da anlayamiyorum. Daha ne yapabilirim. Oyle bir ders alsin ki gozu benden baskasini gormesin. Ama nasil. Deger mi.
Hiç uzatmadan söyleyin, onlar esini arayıp bulmadı ya sonuçta.
Bu bey sey mi? Spora baslayip surekli kas yapmaya calisan, protein tozlari alanzKendine bakmaktan. Kas cikartip kil kesiyor. Nerde bos is var onunla ugrasiyor.
Yani evet kaçamak yaptım diyecek hali yok, ölümüne inkar kaçınılmaz son zaten bu konuda. Ama olan konu sahibine ve hayallerine oluyor. Ben en çok ona üzülüyorum.Ben artık erkeklerden herşey bekler oldum derse ki onlar beni buldu aradı görüşmek istedi inan hiç şaşırmam.
Yada telefon arkadastaydi o kullanmış bende engelledim işte ne var bunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?