Esimin telefonunu karistirdim yine. Evet cunku suphelerim var. Onceki konumda da var. Watsappta engelli numaralara baktim. 17 tane numara var. Baktim internetten eskort. Fotograflardan da belli zaten. Elim ayagim titriyor. Siz soyleyin su an ne yapiyim ben. Sehir disindayiz. Yarin eve donecegiz. Su an banyoda gogus killarini kesmekle mesgul. Ben cildiracagim artik.
alıın o makası cukunu kesin kesın çözümEsimin telefonunu karistirdim yine. Evet cunku suphelerim var. Onceki konumda da var. Watsappta engelli numaralara baktim. 17 tane numara var. Baktim internetten eskort. Fotograflardan da belli zaten. Elim ayagim titriyor. Siz soyleyin su an ne yapiyim ben. Sehir disindayiz. Yarin eve donecegiz. Su an banyoda gogus killarini kesmekle mesgul. Ben cildiracagim artik.
Böyle şeyleri okudukça gördükçe adamı resmen mercek altına alıyorum.İnsan bekarken bdv takibi yapsa hayatta evlenmez.
Konu sahibi esin ilk fırsatta seni aldatmaya meyilli biri demekki ve bir değil iki değil 17 tane diyorsun baya oturup araştırmış fiyat pazarlığı yapmış herhalde ki bu kadar piyasasını araştırmış.Sana tek tavsiyem boşanmak.Sen sustukca sürekli aldatilmaya mahkumsun çünkü üzgünüm.
Bnmde esimin hic supheli hali yok ama adamin telefonunu alirken korkuyla aliyorum elimealtına imzamı atarım yorumunuzun.
Ben de bdv den sonra eşimin telini karıştırmaya başladım.Halbuki şüpheli hiçbir hali yok.
Sizin durumunuzda olsam konu sahibi, hiç bir zaman eskisi gibi olamayacağım için eşimle ayrılırdım.
altına imzamı atarım yorumunuzun.
Ben de bdv den sonra eşimin telini karıştırmaya başladım.Halbuki şüpheli hiçbir hali yok.
Sizin durumunuzda olsam konu sahibi, hiç bir zaman eskisi gibi olamayacağım için eşimle ayrılırdım.
Göğüs kıllarına amma takmışsıniz yahu! Kadın diyor ki, benim burada elim ayağım titriyor gördüklerim yüzünden, beyefendi içeride göğüs kılı kesiyor. Koyun can derdinde kasap et derdinde gibi yani. Hala şekil yapma peşinde diyor yani hiç mi hayatınızda kıl görmediniz de herkes bi kusma emojisi yollamış tövbe yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?