- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Uygulamadan girince o mesaj gelmiyor canım Avea da öyle yaniHangi operatörü kullanıyorsa google'a yaz. Resmi sayfasına gir. Online işlemleri bul. Oraya eşinin numarasını yazman gerekiyor, sonra eşinin telefonuna bi kod gelecek, o kodu gireceksin, tekrar telefonuna bi mesaj gelecek 'giriş yapıldığına dair. O mesajları eşinin telinden silmen lazım. Sonra ordan ay ay mesaj arama dökümüne ulaşabilrsin.
Evet doğru söylüyosunuz uygulamayı telefonunuza indirip de yapabilirsiniz. Ama kodu yine isteyecek. O kodu unutmayın onunla giriş yapacaksınız. Yani eşinin telefonuna muhakkak ulaşman şart.Uygulamadan girince o mesaj gelmiyor canım Avea da öyle yani
E tamam o.zaman çocukları onlara bırak sen Adamı takip et
*952# ile mesaj gelmeden alır 1dk bile sürmez diğer şebekelerde de vardır heralde böyle bu dediğim Avea için canımEvet doğru söylüyosunuz uygulamayı telefonunuza indirip de yapabilirsiniz. Ama kodu yine isteyecek. O kodu unutmayın onunla giriş yapacaksınız. Yani eşinin telefonuna muhakkak ulaşman şart.
Yokkonu sahibi konustunmu eşinle
adamın altında araba var, ben neyle takip edicem elimde 50 tl var taksimi tutayım o kadar çaresizimki
Yakin tarihte eltim de ayni sebepten kaynimdan ayrildi.öğrendgi gibi davayi acti.ama esine soylemedi.iyiki varsınız, iyiki .. allah razı olsun bana tutunucak dal olduğunuz için rabbim hepinizden razı olsun
Oh iyi olmuşYakin tarihte eltim de ayni sebepten kaynimdan ayrildi.öğrendgi gibi davayi acti.ama esine soylemedi.
Tum tlfon dokumlerini istetti mahkeme.butun konsma kayitlari bulundu.baska delil de yoktu
Ve hakim 150 bin tazminata hüküm verdi aldatma olduğu icin.bosanma da gerçeklesti ama mahkeme daha surerken almaya basladi nafakasini.
Ayrıca evlndkten sonra edilinilen mallarin yarısını aldi.tabi esinin ustune olanlardan
Iyi bir avukat bulmalsn
Allah yardmcn olur merak etme
Eltimin de kimsesi yoktu.adalet yerini buldu
Whatsapp şeyinden ben hiç çakmıyorum
Yani mesaj yazarım o kadar, nerden nesi takip edilir bilmem
C CeYz sağ olsun bilgilendirmiş seni
Hani ekran görüntüsü al derim
Yine izle mizle de derim ama ne kadar delil sayılır ne kadarı doğrudur bilemem
Bir bileni tanıyorum
Onu da her hukukla ilgili konuda etiketliyorum diye mahcubum biraz
Ondan özelden paylaştım bu kez
Kendi işi de vardır ne bileyim bi de özle avukatım gibi iki de bir konulara çağırmaya utanıyorum artık
Operatör dökümü hakkında daleydii18 bilgi verecek sanırım
El birliğiyle çözeriz inşallah
Tek ricamumuda_yolculuk2005 hiç bir bahaneye inanma, inanmak isteme, hep böyle kal..
Adam da her nane varmış zaten bi bu eksikmiş, onu da eklediğine göre daha fazla zamanını öldürme
Of cok uzuldum Allah sabir versin. Esinin hatti nedir ona gore soyliyim gorusmelere nssil ulasacgini yani sadece hangi saatte hangi numarayla konusmus onu gorebilirsin
sizler bana bu zor zamanımda tutunacak dal oldunuz, rabbim hepinizin muradını versin çok tş ederim. bilgi sahibi olan arkadaşlar nolursunuz allah aşkına bana yardım edin
Mesajları o silmeden sen ekran görseli al devamlı olarak. Yada video kaydet konuşma esnasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?