watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Uygulamadan girince o mesaj gelmiyor canım Avea da öyle yani

Whatsapp şeyinden ben hiç çakmıyorum
Yani mesaj yazarım o kadar, nerden nesi takip edilir bilmem
C CeYz sağ olsun bilgilendirmiş seni

Hani ekran görüntüsü al derim
Yine izle mizle de derim ama ne kadar delil sayılır ne kadarı doğrudur bilemem

Bir bileni tanıyorum
Onu da her hukukla ilgili konuda etiketliyorum diye mahcubum biraz
Ondan özelden paylaştım bu kez
Kendi işi de vardır ne bileyim bi de özle avukatım gibi iki de bir konulara çağırmaya utanıyorum artık

Operatör dökümü hakkında da leydii18 bilgi verecek sanırım
El birliğiyle çözeriz inşallah

Tek ricam umuda_yolculuk2005 hiç bir bahaneye inanma, inanmak isteme, hep böyle kal..
Adam da her nane varmış zaten bi bu eksikmiş, onu da eklediğine göre daha fazla zamanını öldürme

Evet doğru söylüyosunuz uygulamayı telefonunuza indirip de yapabilirsiniz. Ama kodu yine isteyecek. O kodu unutmayın onunla giriş yapacaksınız. Yani eşinin telefonuna muhakkak ulaşman şart.
*952# ile mesaj gelmeden alır 1dk bile sürmez diğer şebekelerde de vardır heralde böyle bu dediğim Avea için canım umuda_yolculuk2005

Bi de konu sahibi
Eski konun, bilgilerin, şuyun buyun
Seni reelden tanıyan birinin anlayacağı şekildeyse
Lütfen nick değiş

Boşanma durumunda mesela, eşin seni bulmak için adımlarını öğrenmek adına kk da arayabilir
Nickini biliyo muydu eşin ?

iyiki varsınız, iyiki .. allah razı olsun bana tutunucak dal olduğunuz için rabbim hepinizden razı olsun
Yakin tarihte eltim de ayni sebepten kaynimdan ayrildi.öğrendgi gibi davayi acti.ama esine soylemedi.
Tum tlfon dokumlerini istetti mahkeme.butun konsma kayitlari bulundu.baska delil de yoktu
Ve hakim 150 bin tazminata hüküm verdi aldatma olduğu icin.bosanma da gerçeklesti ama mahkeme daha surerken almaya basladi nafakasini.
Ayrıca evlndkten sonra edilinilen mallarin yarısını aldi.tabi esinin ustune olanlardan
Iyi bir avukat bulmalsn
Allah yardmcn olur merak etme
Eltimin de kimsesi yoktu.adalet yerini buldu

Allah'ın belası hayvan herif.
Sen merak etme seninle boşandıktan sonra onunla bi hayatı olabileceğini sanmıyorum.
Hemen ama hemen ver boşanmaya bu pisliği !

Takip edemem diyosun o zaman delilleri aynı yöntemle toplayacaksın telefon takibiyle yani, ama biliyorsunuz bir kadın bunu yaptığı için yargılanıyor özel hayata müdahale diye,burda haberini paylaştı hatta biri

Oh iyi olmuş
Darısı tüm boşanan kadınların başına

sizler bana bu zor zamanımda tutunacak dal oldunuz, rabbim hepinizin muradını versin çok tş ederim. bilgi sahibi olan arkadaşlar nolursunuz allah aşkına bana yardım edin

sizler bana bu zor zamanımda tutunacak dal oldunuz, rabbim hepinizin muradını versin çok tş ederim. bilgi sahibi olan arkadaşlar nolursunuz allah aşkına bana yardım edin

Canim bence sen bi avukatla gorus durumu iyice anlat

Ona gore davran
Bak diger arkadasin eltisi hic ugrasmadan dava acmis deliller toplanmis

Sadece bosanacagini soyleme esine sonra uyaniklik yapmaya mal kacirmaya filan calisir
Delilleri yok etmeye calisir
Sen ne yapilacagini filan ogrenip davayi ac sonrasinda esine dava actigini soyle

Aslında Whatsapp konuşmaları geri yüklenebiliyor ama bu işlerden iyi anlıyo olmanız lazım. Whatsapp konuşmaları sd karta kaydeder. Teli pc'e bağlayıp oradaki son haftanın tarihinin yazılı olduğu dosyanın adını değiştirip. Whatsaapı silip tekrar yüklediğiniz de eski sohbetler yüklensin mi diye sorar. Onaylarsın ve son bi haftanın konuşmasını geri yükler. Ama dediğim gibi biraz karışık Eğer yaparım uğraşrım derseniz ayrıntılı anlatayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…