watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Kimseye birsey anlatma çocukları bırak komşuya falan ya da başka bi yere

E tamam o.zaman çocukları onlara bırak sen Adamı takip et

Öküz ölünce ortaklık biter
Şimdi eşinden dolayı seni de kızı gibi seviyodurlar
Böyle şeylerde dikkatli olmak lazım, gider eşine derse ( ki bence der, onu sendne daha önce tanıyorlar ) bir çuval incir berbat olur.

Ağlatma beni nolur zaten çok duygusalım,senin konun beni o kadar etkiledi ki... Kimbilir sen nasıl katlanıyorsun. Allah sana ve çocuklarına hayırlı kapılar açsın inş. gönlüne kalbine ferahlık versin.

Olsun o iş süt limankendi
Şimdi biz karışmayıza dönebilir iş
Yerinde olsam güvenmem

Canım watsapp yazışmalarıni videoya çek. Hemen siliyormus. Kadın ile buluşacak orası belli. Paran varsa dedektif tut o gitsin fotoları çeksin. Hatta kocandan iste parasini. Güne giriyoruz falan de.

Neyse internette dedektif falan yaz bir sürü sirket çıkıyor. Ben zamanında arastirmistim günlüğü 600 lira mi ne.

bana ve evlatlarıma iyi dileklerini, dualarını gönderen herkesten allah razı olsun, çok tş ederim.
rabbim bana dayanma gücü versin, çocuklarım için ayakta durabileyim, inanırmısınız dilim ve ellerim uyuşuyor, telefon dökümanına nbasıl ulaşabilirim, kredi kartı extrleri vs bilen arkadaşlar yarımcı olursanız sevinirim

Mesajlaşma zina olarak geçmiyor.

yaşadığım yer merkkeze 1 saat çocukları bırakabileceğim kimse yok, bulunduğum yerde de avukat yok,birde iyice kanıt toplayıp öyle başvurayım diyorum avukata

Ya barodan kişilere tayin edilen avukatlar oluyor en azından orayı arasan yönlendirilerdi.Şimdi eğer o kişi herşeyi söylerse bu riskli geldi bana Elimden birşey gelse keşke sizin adınıza bir avukata danışayım dedim ama ev olayları falan cok yorum yapıp cevap veremem

Bence kendin hallet soyleyebilirler.hani şu yuva yıkılmasın felan davalari.gercekten cok güçlü bir bayansiniz hic bise olmamis gibi davranabiliyorsunuz.Allah yardimciniz olsun

Bu esnada 3.çocuğuda yapma da....kusura bakma burda çok gördük hem boşanma aşamasında olup hemde hamile kalanları....

Of cok uzuldum Allah sabir versin. Esinin hatti nedir ona gore soyliyim gorusmelere nssil ulasacgini yani sadece hangi saatte hangi numarayla konusmus onu gorebilirsin

Ilk andan beri dua ediyorum delilik yapmaz inşallah akıllı davranirsiniz diye.
Ne kizmasi sacmalayin ben TEBRIK EDIYORUM!! Böyle takipte kalin sonunda yüzü gulen siz ve çocuklarınız olacaktir. Lutfen bir de avukata danisin

Hangi operatörü kullanıyorsa google'a yaz. Resmi sayfasına gir. Online işlemleri bul. Oraya eşinin numarasını yazman gerekiyor, sonra eşinin telefonuna bi kod gelecek, o kodu gireceksin, tekrar telefonuna bi mesaj gelecek 'giriş yapıldığına dair. O mesajları eşinin telinden silmen lazım. Sonra ordan ay ay, mesaj ve arama dökümüne ulaşabilrsin.

Canım allah sana sabır versin inşallah. Telefon dökümlerine Avea ise play store dan Avea nın online işlem uygulaması var eşinin telefonundan şifre alırsın hemen girersin son 6ayın yapılan arama ve atılan mesajların numaraları çıkıyor. Sanırım diğer şebeke lerde de var aynı şey. Birde eşin telefondan çok anlar mı anlamazsa casus program kur konuşmaların ses kaydını yapar ama bunu delil olarak kullanamazsın. Kredi kartı extreleri için muhtemelen mailine gidiyordur. Yoksa da internet bankacılığı şifresini ve kredi kartı, müşteri numarasını öğrenmen lazım. Bunun için de internetten bişey alacağım havale yapmam lazım deyip bilgileri isteyebilirsin yada daha iyi bir bahane bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…