watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Cerrahi müdahale lazım aldatamamaları için bence
Yanlışı karısı da diyomuş dinlemiş mi yoo, demiş ki seni keser dondurucu da saklarım beni aldatırsan

Terapist değil aktar lazım bir avuç şapa bakar :)

Kocan mı ağız yırtar
E bu övünülecek birşey mi
Mahalle kavgasına döndü iş, kadınlar bitti kocan da dahil oldu
Oldu görüşürüz

He yani bir de bu kadın seviye hatırlatması yapıp durmuş konuda

Benim eşiminde tlf.sürekli ortada kızımın elinde benim elimde gezer.hiç bişeyini saklamaz.aldatan erkekler saklıyomu acaba.hepimiz paranoyak olduk ama insan hisseder heralde bi şeylerin ters gittiğini en azından ben hislerime güvenirim.şuan için hiç hissetmedim.inşallahta öyle bi hata yapmaz canım kocam

ceyz allahım şu mubarek günün yüsü suyu hürmetine gönlünden geçen ne varsa sana nasip etsin işlh. sen bana bu konuda yardımcı oldunya gerçekleri görmeme vesile oldunya allah 1 değil 1000 kere razı olsun. sana ne kadar tş etsem azdır.bu gece sabaha kadar gözümü kapatmadım 1 dk uyumadım, işin ilginç tarafı ise hiç ağlamadım.uyuşmuyş gibiydim desem yeridir. geldi sahur hazırladım birlikte yedik, içinizden buna kızacaklar beni tü kaka ilan edecekler olacak anlamaya çalışın mecburum şuan için hiç bişi yokmuş gibi davranmaya

kendini üzme sen ne olursa olsun avukata danış ortada ihanet var her türlü olay senin lehine şu anda haksızlığa boyun eğme..

Aynen. Ben erkeklere guvenmem. Asla aldatmaz demem. Ama suanlik oyle birsey yok onuda biliyorum. Ama ilerde ne yapar bilemiyorum. InsaALLAH yapmaz. Aslinda o potansiyel yok ama inan asla asla diyemem. Ne bileyim is falan kuracak simdi. Diyorum paran oldumu gidip aldatmazsin demi? Sapikmisin diyor. Ama en buyuk korkum ya aldatirsa.

Valla helal olsun başarabildiysen hiç bişey yokmuş gibi davranmayı ben yapamazdım heralde.ne yapmayı düşünüyosun.bide seni böyle araştırma yapmaya götürcek şey neydi.nelerden şüpelendinde peşine düştün.

Herkes yapcak diye bişey yok canım eşini çocuklarını düşünen seven onları kaybetmekten korkan allah korkusu olan insan yapmaz.inşallah allah bizimkileride şeytana uydurmasın.eşim geçen watsap durumuna "huzuru haramda arayana huzur haram olur yazmış." Ay sen ne akıllısın ne doğru bi söz dedim:)

bende aynı düşüncedeydim, taaki başıma gelene kadar, mesleğim yok birikimim yok boşandım çocuklarıma nasıl bakıcam bu pskolojiyle hemen toparlanıp iş bulmak kolaymı,1 lirası almam diyordum başka konu üzerinden boşansaydık söz konusu kadın olunca, öyle düşünemiyorum malesef, ben bırakıcam s... tk yicek öylemi, ben bunca sene cefasını çekicem o sefasını sürecek öylemi, yok öyle yağma, çocuklarım için alacağım kendi kursağımdan tek lokmasını geçirmeyeceğim

Fazla gurur da zarar
Çocuk tek anneye tapulu bi eşya değil
O bir birey, anne ve baba sorumlu
Eşler ayrılabilir ama çocuk üzerinde yine sorumlulukları sürer
Al tabi tazminatta nafaka da
Almasan ne olacak daha fazla diğer kadınlara bayılacak çocuklarının rızkını

:)
Benim esimde tabiki hic iyi bakmiyor aldatan adama. Ailesine sahip cikmayan adama ama iste erkeklerin arkadas ortamlari bizler gibi olmuyor. Oglum.ne olacak gecici bir seferden dese erkekler hemen fikir dusebilir ne olacak biseferden. Ben esimi sevmiyor degilimki seviyorum ama 1 seferden ne cikar derler.

Ama esim zinadan cok korkar. Zinadan korktugu icin benle evelenesiye kadar kimseyle olmamis. InsaALLAH boyle devam eder.

hayatımın en uzun en zor gecesini geçirdim, ellerim uyuştu, nefes alamadım, ben duygusal biriyim ağlar sızlardım, hiç ağlamadım bu iyi bişimi onuda bilemiyorum.çocuklarıma kahvaltı hazırladım, uyandı giyindi ve çıktı, bu olayı öğrenmeden önce bu akşamdan için dışarda yeriz yemeği demişti, çıkıcakmıyız dedim, belli değil ararım, akşama iftar daveti var, erkekler arasında, iyi dedim bizi bırakırsın bir yere sen geçersin çocuklarda bunaldı, birden parladı çocuklar aylardır dışarı çıkmıyo sanki bilmem ne vs vs. muhtemelen srtkle buluşacak, onun aile dostları var benide çok severler kızımız derler, onların oyluyla ortak iş yaptılar yeni ayrıldı hissesini devretti, onu arasam diyorum anlatsam,o taraflar bana baya bi uzak nerede olduğunuda bulamam, ama o bulur. korkum şuki eşime bunu anlatırmı, haberdar edermi, sanmıyorum ama bilemiyorumda, o srtük dediğim çocuğun yanında hala çalışıyo kaçta çıktı vs takip ederiz yardım eder diye düşünüyorum oooffff deliricem resmen rabbim yhardım et

Eşin aracılığı ile tanıdığın insanlara güvenme
Avukata danış, kendin çöz
Kocana güvenmemen gerektiğini öğrenmişken başkasına hiç güvenme

Eşin aracılığı ile tanıdığın insanlara güvenme
Avukata danış, kendin çöz
Kocana güvenmemen gerektiğini öğrenmişken başkasına hiç güvenme

canım şerefsizin aracılığı ile tanıştım amaölürler benim içinde abla abla diye 4 dönerler , yalvarsam yakarsam bana yardım et desem, annem evlenirken bu çocuğun annesine kızım sizlere emanet ona sahip çıkın oralarda demişti, kızları gibi görürler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…