- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
- 158
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Canım 7 aydır o şıllıkla kalıyor demek ki bu şerefsiz. Gittiğinde illa ki bi delil bulursun bol bol fotoğraf ve video çek. Arkadaşın da şahitlik eder. İnşallah tez zamanda kurtulursun bu itoğlu itten.. Allah cezasını versin sana ve çocuklarına ettiğini bulsun ikisi de kat kat.. Çok sinirleniyorum böyle konulara yaaa Allahın cezalarıbu akşam iftara davetliydiya adi, aradı bu gece burda kalıcam yarın gelirim ( iftar yapacağı yer şuan tadilatta olan iş yerine çok yakın, kendi iş yeri daha öncesinden de yani 7 ay kadardırda 2 gün işte kalıyo 1 gün evde, yol 1,5 saat çekiyor hergün gelmiyordu. arkadaşının arabasını almıştı, onlarda baş sağlığına gidiceklermiş, arabayı vericem dedi ne kadar doğru bilmiyorum. bir arkadaşımı aradım ve arabayla takip etmeye gidiyoruz bakalım, oralarda yığılıp kalmazsam iyi, kendimi nasıl kamuflaj edicem ya fark ederse oofff offf allahından bul şerefsiz beni düşürdüğün hallere bak
bu akşam iftara davetliydiya adi, aradı bu gece burda kalıcam yarın gelirim ( iftar yapacağı yer şuan tadilatta olan iş yerine çok yakın, kendi iş yeri daha öncesinden de yani 7 ay kadardırda 2 gün işte kalıyo 1 gün evde, yol 1,5 saat çekiyor hergün gelmiyordu. arkadaşının arabasını almıştı, onlarda baş sağlığına gidiceklermiş, arabayı vericem dedi ne kadar doğru bilmiyorum. bir arkadaşımı aradım ve arabayla takip etmeye gidiyoruz bakalım, oralarda yığılıp kalmazsam iyi, kendimi nasıl kamuflaj edicem ya fark ederse oofff offf allahından bul şerefsiz beni düşürdüğün hallere bak
Ağda partisi miŞu birlik ve desteği ülkece yaşasak yemin ederim süper güç oluruz
Bir kadınlar şehri falan mı kursak. Ağda partileri, çay partileri, yemek tarifi yarışmaları falan düzenlerizşaka bir yana ciddi anlamda endişelenip merakla beklemeye başladım bende
Ne yapalım heryer kadın kaynarken bacaklarımızın arkasını almak için sekiz mi olalımAğda partisi mi
HahahaŞu birlik ve desteği ülkece yaşasak yemin ederim süper güç oluruz
Bir kadınlar şehri falan mı kursak. Ağda partileri, çay partileri, yemek tarifi yarışmaları falan düzenlerizşaka bir yana ciddi anlamda endişelenip merakla beklemeye başladım bende
Whats up web jivirmasi kolay bir olay pc de acik birakmis bende basina oturunca gordum diyecek bu kadar basit.canım mahkemede bu watsap web yada diğer casus programlarda topladığın deliller sebebiyle sen de suçlu duruma düşebilirsin. Gizliliğin ihlali gibi bişeyden karşı dava açıp tazminata mahkum bırakılabilirsin. Suçsuzken suçlu duruma düşersin. Hiç arabası olan yakın arkadaşın falan yokmu eşinin iş çıkışı takip edip resimlerini çekin en temiz yol. Allah bin belasını versin böyle tiplerin yaa. Çoluk çocuk evde elin zillisiyle aşna fişna derdinde şerefsiz it.
Yapabilir sen kendi evine kamera yerlestir bi kaç gün başka yere git o pislik evde kalniz kalsın illaki o kadını evine getirecektir ki goruntuleride elinde olur... Zamanı gelir sosyal medyadan herkese ikisini de deşifre edersin rezil rusfa olurlar
bulamadık derken ? bi sakin ol, iftara davetli olduğu yere batın mı ?gittik aradık taradık bulamadıktansiyonum yükselmiş sinirden ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?