watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Canım 7 aydır o şıllıkla kalıyor demek ki bu şerefsiz. Gittiğinde illa ki bi delil bulursun bol bol fotoğraf ve video çek. Arkadaşın da şahitlik eder. İnşallah tez zamanda kurtulursun bu itoğlu itten.. Allah cezasını versin sana ve çocuklarına ettiğini bulsun ikisi de kat kat.. Çok sinirleniyorum böyle konulara yaaa Allahın cezaları

Canim benim vallahi süper bi kadinsin sen senin gibi güçlü insanlara bayiliyorum çocukların o kadar şanslı ki karaktersiz bir babanin yanında bu kdr güçlü kisilige sahip anneleri oldugu için.. Sakin kal seni ve cocuklarini hiçe sayan bu adi adam icin sinirlerini yıpratma. Benim annemde boşandı baba bile diyemedigin o adamdan simdi cok şükür huzurumuz var. Annem hayat varmış diyebildi. Bosandiktan sonra insan olduğunu hatirladi zavallim.. emin ol sende aynilarini soyleyeceksin ozgurlugune insanligina kavusacaksin. O adi ise omru boyunca bu lekeyle yasayacak senin alnin ak. basin dik dursun..sakin kal delilleri topla en onemlisi bir avukattan yardim alarak ilerle bilinçsizlikten yanlış birseyler yapip o hayvanin eline koz verme. Allah yaninda olsun

Cok iyi dusunun bence. Ayrilik konusunda emin misiniz. Once bundan emin olun. Yoksa yuzune vurupta sonradan ayrilmazsaniz aldattim affetti der daha cok yuz bulur. Hic korkusu kalmaz.
Sakin olmaya calisin aurilcalsanizda yapacak birsey yok o buyuk belayi Allah'tan bulurlar. Sizin yapacaklariniz o belanin yaninda hic kalir. Allah'a havale edin icinizi oyle rahatlatin. Sabir diliyorum..

Şu birlik ve desteği ülkece yaşasak yemin ederim süper güç oluruz
Bir kadınlar şehri falan mı kursak. Ağda partileri, çay partileri, yemek tarifi yarışmaları falan düzenleriz şaka bir yana ciddi anlamda endişelenip merakla beklemeye başladım bende

Whats up web jivirmasi kolay bir olay pc de acik birakmis bende basina oturunca gordum diyecek bu kadar basit.

Valla ben olsam giderim kadının isyerinde bi güzel döver sinirimi alana kadar cirkefleşin ki içinizde üste kalmasın döver saçını başını yolarim o iş yerinde ikisinide rezil ederim içim ferahlayinca evime dönerim yapın bunu bence size bu o*opulugu yapana az bile dayak

Ohooo ho ho. Evet ya al çocukları git annelere 3-4 gün. Ama eve getirmeyebilir. Bu arada ailenin de desteğini aldın ya para al onlardan dedektif tut. Eve gelirse al polisi evi bas.

Kamera da olur. Dadi kameraları var. Eve gelirse görürsün zaten hoooop evi basarsin.

Bacim hadi bakalım. Bu işten inşallah istediğin gibi çıkarsın. Gönlünü ferah tut. Olay adamı donsuz bırakmak artik. Bol bol resim. Hadi bakalım. Haberlerini bekliyoruz.

Sayfa sayisi dikkatimi cekti,cogunu okuyamadim ama Allah yardimciniz olsun.

Soyle bi durum var,siz elinizden geldigi kadar delil toplamaya calisin cunku hukuki acidan kabul edilip edilmeyecegini sizin ayirt etmeniz zor.Dava asamasinda avukatiniz gerekli ayiklamayi yapacaktir.

Telefona casus program yukleyip konusmalari alirsaniz olmaz ama telefondan normal sekilde gorup alirsaniz delil sayilir.

Gizli ses kaydi isinize yaramaz ama mesela esiniz gunluk tarzi bi seyler yazip o hanimdan bahsediyosa ya da ne bileyim o kadina kendi el yazisiyla mektup falan yaziyosa bunlar delildir.

Bugun birlikte takip ettiginiz arkadasiniz sahit olarak size epey yardimci olacaktir,hakimin kararinda sahitlerin etkisi olur cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…