watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

yuva yıkma diyenlerin mantığından bu hale gelmedi mi kadınlarımız. ne kolay öyle ordan konuşmak kadın evliliği devam ettirip ızdırap mı çeksin. yaşadıklarını anca çeken bilir.
Benim anlamadigim bu durumda bu yuvayi yikan kadin mi oluyor. Bir de bunu soyleyen baska bir kadin. Yeminle sinirim zipladi simdi benimkini uyandirip o serefsizin giyabinda yuzune tukurucem nerdeyse erkeklerden nefret ettim konuyu okuyunca...

Şimdi öncelikle elindeki delilleri biriktr WhatsApp konuşmaları hepsi. Hicbisey belli etme. Şimdi sana burdan ayrıl boşan babanın evine git demek cok kolay.
Ama hemen ayrılma lütfen maddi anlamda güçlenmeni tavsiye ediyorum.
Sonra kendine ayrı bir ev tut çocukkları okula yazar ve çalıs.
Çünkü ailenin yanında da mutlu olamicaksin. Örneği çok bunun.
Allah yardımcın olsun. Sakın ol . Allaha DUA et. Sakın ani kararlar verme. Haberdar et hersey den bizi.

Böyle b.k herifler yüzünden bu hale geliyor evlilikler.
Konu sahibi senin yerinde olsam merdiven temizler kendime bakar,şu
Herifi boşardım. Allahından bulsun bırak sen bir delilik yapma değmez.

Son düzenleme:
Benim anlamadigim bu durumda bu yuvayi yikan kadin mi oluyor. Bir de bunu soyleyen baska bir kadin. Yeminle sinirim zipladi simdi benimkini uyandirip o serefsizin giyabinda yuzune tukurucem nerdeyse erkeklerden nefret ettim konuyu okuyunca...

kesinlikle haklısınız. ya hadi erkekler yapıyor da bari kadınlar yapmasın bunu kadın kadına yapmasın. gelip burada kadına yuva yıkma diyorlar. yuva mı kalmış ortada

Birincisi bir kadın bu konuda şüpheleniyor ise genellikle haklıdır
İkincisi bununla yüzleşecek cesaret ve azime sahipsiniz
İradenizi kullanın çocuklarınızla dimdik ayakta kalmak için savaşın bu ona en büyük cezadır
Üçüncüsü oruç tutan namaz kılan yalan söyleyen aldatan koca tezatlıklara bakarmısınız
Ne sahur hazırlıyorsun hiçbir şey yapma evden kov sen neden evi terk edecekmişsin
En yakın zamanda bir avukat ile görüş hiçbir entrikaya gerek yok
Net ve dürüst bir şekilde elini masaya vur

Canım allah sabir versin o kdr zor ki.. anladigim kadariyla 7 aydir birliktelermis. o haysiyetsiz kadinida allah nasil biliyorsa oyle yapsın ortalik girla adam kaynarken 2 cocuklu adamda ne buluyor bu fa..şeler anlamıyorum. Uzme kendini ama bu sekilde kabullenirsen asla sonu gelmeyecek bunu bil.. biraz sakin kalmaya çalış ve daha fazla delil topla avukatini ayarla ondan yardim alarak ilerle ve tekmeyi bas seref yoksunu o adama umarım sinirlerine hakim olabilirsin de kurtulursun bu durumdan

Sakin ol.yuvani yikma.
sakince bu isi cozmenin bir yolunu bul.esin umarim hatasinsan doner

hangi yuva?

+ aldatan kadın olsaydı kocası da acaba ''yuvamı yıkmayım ya belki hatasından döner bu işi çözmenin bir yolunu bulayım'' der miydi? bu zihniyetteki kadınlar yüzünden bu adamlar kendilerinde her bo*u yeme hakkını görüyorlar işte. ''nasıl olsa boşayamaz, boşamaz, yuvayı yıkmaz'' mantığı. off off önce bizim kadınlarımızı kızlarımızı eğitmemiz lazım ki onlar da erkek çocuklarını böyle bu zihniyetle büyütmesinler

sen kanıt toplayabildiğin kadar topla eline ne geçerse artık fotoğraf yazışma ya da kredi kartlarıyla yaptığı alışverişler falan bunlara da dikkat etmek lazım.bu arada bir iş ara sonra aç davanı ailene de anlat durumu.mutlaka sana destek olacaklardır.allah yardımcın olsun

bak bence sen ailenin evine git ve eve şu dinleme cihazları varya böcekler onlardan falan yerleştir öyle git.ayrıca ipotekli evi satmayı düşünüyorsan önce ipoteğin kaldırılması gerekir diye biliyorum ben.

Arkadaşlar nekadar kolay boşan ayrıl demesi ya çocuklu coluklu kadın boşanip ne yapcak ailesine sığınamaz bişey yapamaz sonuçta çocuklar var ya hele Bekarlar Hiç yorum yapmasın yani bu konuda çünkü hiç sağlıklı yorum olmaz canım sen onu bunu boşver sonuçta senin durumdnda olan bir çok kadın var hepsi ayrılıyor mu hayr herkes öğrenms bir kanıt kanıtlar eskisi gibi fayda etmiyor bak canim ben aile mahkemesinde çalıştım çok acı çekiyorsun belki ama işte olan olmuş benim sana tavsiyem şu ki boşanma babasız büyütme evlatlarını yuvani yıkma düzenin bozulursa bidaha eskisi gibi bi düzenin olmaz evlatları li düşün benim anam neler çekti babamdan ya ama o evlatları icin sabretti hepimizi okuttü evlendirdi şimdide çok şükür çok iyi çoğumuzun anası böyle çekmedimi sanki..eşinin ailesiyle konuş durumu anlat esinle konuşşunlar o kadını da git şikayet et aile huzurumu bozdu diye eğer kocan tövbe eder bidaha öyle bşey yapmazsa affet Eğer yok ben istemiyom seni derse hala öyle şeyler yapmaya devam ederse işte o zaman ayrıl evinde de otur gitme bi yere kocan anda nafakani al çocuklarını okut evi sen degil kocan terketsin..

Ya allah askina hala nasil bosanma yuvani yikma gibi cumleler kurabiliyosunuz adam zaten yuvayi coktan yikmis ortada 3 .sahis varken aileden falan soz etmeyin adam ne cocuklarini dusunuyo ne de karisini dusunseydi boyle olmazdi kadin aldatsa adam direk bosar ama adam aldatinca yuvani bozma hadi ordan yaa Allah sabir versin biran once bosanmaniz dilegiyle hakkinizda hayirlisi olsun

Sankibe

Canim Rabbim su mübarek ayda seni uzen o seref yoksunu insani bildigi gibi yapsin pislik adam evlatlarinin esinin yuzune nasil bakiyor bir de utanmadan askim diye mesaj atiyor kul hakkinda manyak bosa ac kaliyor...Rabbim seytana uydurmasin ben esim yapmaz asla demem guvenirim ama insan neticede o yuzden kizlarimizi okutalim insallah hayatta hic bir seyin garantisi yok....
Ve canim Allah seninle ve meleklerinle cok mutlu olcaksiniz siz o mahluk da surunecek gul gibi yuvayi yikiyor ama bosanirken kendini garantiye al ani karar alma bas tekmeyi okuze ama soyup sogana cevir

Senin başına gelirse sen öyle yap canım direk bosa

Senin başına gelirse sen öyle yap canım direk bosa

senin başına öyle bişey gelirse de çilesini çek otur canım, senin yanından çıkıp kadının koynuna gitsin, onun yanından çıkıp sana gelsin, hatta istersen kuma olarakta getirsin kardeş kardeş oturun, aman ha boşama yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…