- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Benim anlamadigim bu durumda bu yuvayi yikan kadin mi oluyor. Bir de bunu soyleyen baska bir kadin. Yeminle sinirim zipladi simdi benimkini uyandirip o serefsizin giyabinda yuzune tukurucem nerdeyse erkeklerden nefret ettim konuyu okuyunca...yuva yıkma diyenlerin mantığından bu hale gelmedi mi kadınlarımız. ne kolay öyle ordan konuşmak kadın evliliği devam ettirip ızdırap mı çeksin. yaşadıklarını anca çeken bilir.
Aldatan adam terapiste gitse ne olur gitmese neOyle kolay olmamali yuva yikmak
tamm kocasi buyuk mallik yapmis ama
iki evladi var
uveylerdemi buyusunler
terapiste gidebilir esi
aman ya ne biliyim bosannakta cok zor
Benim anlamadigim bu durumda bu yuvayi yikan kadin mi oluyor. Bir de bunu soyleyen baska bir kadin. Yeminle sinirim zipladi simdi benimkini uyandirip o serefsizin giyabinda yuzune tukurucem nerdeyse erkeklerden nefret ettim konuyu okuyunca...
Sakin ol.yuvani yikma.
sakince bu isi cozmenin bir yolunu bul.esin umarim hatasinsan doner
hangi yuva?
+ aldatan kadın olsaydı kocası da acaba ''yuvamı yıkmayım ya belki hatasından döner bu işi çözmenin bir yolunu bulayım'' der miydi? bu zihniyetteki kadınlar yüzünden bu adamlar kendilerinde her bo*u yeme hakkını görüyorlar işte. ''nasıl olsa boşayamaz, boşamaz, yuvayı yıkmaz'' mantığı. off off önce bizim kadınlarımızı kızlarımızı eğitmemiz lazım ki onlar canım o biraz karakter meselesi onu da Eğitim belirliyemez
Senin başına gelirse sen öyle yap canım direk bosaYa allah askina hala nasil bosanma yuvani yikma gibi cumleler kurabiliyosunuz adam zaten yuvayi coktan yikmis ortada 3 .sahis varken aileden falan soz etmeyin adam ne cocuklarini dusunuyo ne de karisini dusunseydi boyle olmazdi kadin aldatsa adam direk bosar ama adam aldatinca yuvani bozma hadi ordan yaa Allah sabir versin biran once bosanmaniz dilegiyle hakkinizda hayirlisi olsun
Senin başına gelirse sen öyle yap canım direk bosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?