- 8 Kasım 2014
- 4.865
- 10.579
- 408
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Canım bak ben sana değil sen bana cvp verdin başta herkes kendi fikirlerini söylemekte özgür değilmi sonuçta o da benim fikrim sana katılmıyordum diyebilirdin konuyu kapatrdn
Ben taktım madalya merak etme senAnnene kimse madalya taktımı peki büyük ihtimalle bir dünya hastalığı olan bir insandır çektiği sıkıntılardan dolayı.
Ayrıca şunu bin kere yazsakta anlamicaksınız dimi aldatılan kadınlar boşanmadıkları için bu mallar çok rahat aldatıyor aman tadımız kaçmasın rıza bey
He sen öyle demeye devam etbak ilk önce sen benim yorumuma cevap verdin şimdi onu bile hatırlamıyorsun
Mahkemeler orda duruyo hadi gidinde boşan in cesaret etcez msnz acaba
Mahkemeler orda duruyo hadi gidinde boşan in cesaret etcez msnz acaba
Benim kocam da sorun yokki canm merak etme öyledir yapmaz bundan kocam kadar eminim çok şükür benim kocam adamn ağzını yirtarKocamız bizi aldatmıyor ki boşanalım sen başkasıyla fingirdeşen herifinden boşanma sakınPerimasali3737
Kemalin yapmaz diyosun yaniBenim kocam da sorun yokki canm merak etme öyledir yapmaz bundan kocam kadar eminim çok şükür benim kocam adamn ağzını yirtar
Bibibella arkadaş kendini ezikleye ezikleye bitiremedi vallahi. ''benim kocam yapmaz''dan giriyor, ''yapsa da boşamam baba evine kefenle dönerim çünkü ben insan değilim hislerim duygularım yok ben kocamın kölesiyim, erkektir o aldatırsa da boşamaya hakkım yok'' tan çıkıyor. bence daha fazla üstüne gitmeyelim ruh hali hiç iyi değil
boşayamasada kocası yapmaz yırtar ağzını bu da ne demek oluyorsa
Hay yaşa kesin öyleonu ben de deminden beri bi kaç kez okudum da anlamadım acaba ''ben evliyim'' nidalarıyla, kendisine asılan kadınların mı ağzını yırtar ki
Senin gibi cirkeflerin ağzını yirtar işteHay yaşa kesin öyle
Aman dikkat ette başkalarına aşılması ağzını yirtarar sonraHay yaşa kesin öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?