- 26 Ağustos 2015
- 465
- 496
- 103
- 28
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Kimin basina ne gelecegi belli olmaz allah gostermesin ama boyle bir durum da bosayacsgimdan emin olabilirsiniz...Senin başına gelirse sen öyle yap canım direk bosa
senin başına öyle bişey gelirse de çilesini çek otur canım, senin yanından çıkıp kadının koynuna gitsin, onun yanından çıkıp sana gelsin, hatta istersen kuma olarakta getirsin kardeş kardeş oturun, aman ha boşama yeter seni öyle yaptın herhalde canım kumanla kardes kardes oturdun baksana çok iyi biliyorsun tama işte diyorum ya sen direk ayrıl ben kocama da karakterine de çok güveniyorum merak etme sen senin lafınla bunları yapcak değilim herhalde bizde ne olursa olsun kefenle dönülür baba evine öyle hayt deyince ayrılma olmuyo işte haa merak etmë bende çok iyi bi yerde calisiyrm okyrmda ama işte zihniyetim aynı gelenek görenekleine bağlıyor senin gibilerinn lafınla yuva yıkamam canm benim
Annene kimse madalya taktımı peki büyük ihtimalle bir dünya hastalığı olan bir insandır çektiği sıkıntılardan dolayı.Arkadaşlar nekadar kolay boşan ayrıl demesi ya çocuklu coluklu kadın boşanip ne yapcak ailesine sığınamaz bişey yapamaz sonuçta çocuklar var ya hele Bekarlar Hiç yorum yapmasın yani bu konuda çünkü hiç sağlıklı yorum olmaz canım sen onu bunu boşver sonuçta senin durumdnda olan bir çok kadın var hepsi ayrılıyor mu hayr herkes öğrenms bir kanıt kanıtlar eskisi gibi fayda etmiyor bak canim ben aile mahkemesinde çalıştım çok acı çekiyorsun belki ama işte olan olmuş benim sana tavsiyem şu ki boşanma babasız büyütme evlatlarını yuvani yıkma düzenin bozulursa bidaha eskisi gibi bi düzenin olmaz evlatları li düşün benim anam neler çekti babamdan ya ama o evlatları icin sabretti hepimizi okuttü evlendirdi şimdide çok şükür çok iyi çoğumuzun anası böyle çekmedimi sanki..eşinin ailesiyle konuş durumu anlat esinle konuşşunlar o kadını da git şikayet et aile huzurumu bozdu diye eğer kocan tövbe eder bidaha öyle bşey yapmazsa affet Eğer yok ben istemiyom seni derse hala öyle şeyler yapmaya devam ederse işte o zaman ayrıl evinde de otur gitme bi yere kocan anda nafakani al çocuklarını okut evi sen degil kocan terketsin..
Laflarında dikkat et sonra bende seni mahkemeye ve@Perimasali3737
keşke bir de mesajı alıntılamayı becerebilsen ne güzel olur. ayrıca ''sen öyle yaptın heralde'' diye cümleye başlamak nedir? ben bu tarz bi konuşmayı en son ilkokuldayken yapıyordum, sonra büyüdüm. ayrıca senin kocanın karakterine laf eden olmadı burda. sen resmen gelmişsin, kadını çatır çatır aldatan bir şere*sizi boşama diyorsun. bu nasıl zihniyet? aldatan adam boşanmaz da ne yapılır? kocan seni aldatsa bile sen sırf baba evine kefenle dönülür zırvalıkları yüzünden sineye mi çekeceksin?
o kadar saçma sapan konuşuyorsun ki güldürdün. sanki sana kocanı boşa diyen oldu. ahh ahh keşke kk ya üye olurken bi zeka testi yapsalar, belli IQ'nun altındakiler üye olup yorum yapamasa ne iyi olurdu.
Senden fışkıriyo masaallah sen mübarek üniversite mezunları gibi konuşuyorsun sanki dengesiz insan işte git Kocanı boşa ne duruyorsun zeka seviyem senden kat kat yüksek bundan adın kadar emin ol sizin gibi zihniyetli kadınlari da goryrz@Perimasali3737
keşke bir de mesajı alıntılamayı becerebilsen ne güzel olur. ayrıca ''sen öyle yaptın heralde'' diye cümleye başlamak nedir? ben bu tarz bi konuşmayı en son ilkokuldayken yapıyordum, sonra büyüdüm. ayrıca senin kocanın karakterine laf eden olmadı burda. sen resmen gelmişsin, kadını çatır çatır aldatan bir şere*sizi boşama diyorsun. bu nasıl zihniyet? aldatan adam boşanmaz da ne yapılır? kocan seni aldatsa bile sen sırf baba evine kefenle dönülür zırvalıkları yüzünden sineye mi çekeceksin?
o kadar saçma sapan konuşuyorsun ki güldürdün. sanki sana kocanı boşa diyen oldu. ahh ahh keşke kk ya üye olurken bi zeka testi yapsalar, belli IQ'nun altındakiler üye olup yorum yapamasa ne iyi olurdu.
Sanane bundan keyfm nasıl istysa öyle yazarimAllahım daha tek msjda yazamıyor off off
Laflarında dikkat et sonra bende seni mahkemeye ve
Sanane bundan keyfm nasıl istysa öyle yazarim
Sen yazıyorsun da ne oluyor zeka seviyen mi yukseliyoAllahım daha tek msjda yazamıyor off off
Ya sizin verdiginiz akıl akıl mi şimdi napsin o puslikle bir omur gecirsinmi gururu yokmu bu kadının siz belki koca manyağı sinuz ama bu dunyada gururlu kadınlarda yasiyor.oldu farzetsin nolcak o adam o çocuk lara baba olacak mi hayır.yuvsni yikma üvey mi büyüsün çocuklar bak bak bak sanki kadın suçlu.sizin gibi dar beyinlilere açıyorum ya ben o adı adama boyun egsin sonra adam zaten gidecek belli.nafakasunu alır çalışır bakar çocuklara haaa o koca musveddesi de çocuklarına bakacak hemde eşşek gibi öyle yağma yok.Arkadaşlar nekadar kolay boşan ayrıl demesi ya çocuklu coluklu kadın boşanip ne yapcak ailesine sığınamaz bişey yapamaz sonuçta çocuklar var ya hele Bekarlar Hiç yorum yapmasın yani bu konuda çünkü hiç sağlıklı yorum olmaz canım sen onu bunu boşver sonuçta senin durumdnda olan bir çok kadın var hepsi ayrılıyor mu hayr herkes öğrenms bir kanıt kanıtlar eskisi gibi fayda etmiyor bak canim ben aile mahkemesinde çalıştım çok acı çekiyorsun belki ama işte olan olmuş benim sana tavsiyem şu ki boşanma babasız büyütme evlatlarını yuvani yıkma düzenin bozulursa bidaha eskisi gibi bi düzenin olmaz evlatları li düşün benim anam neler çekti babamdan ya ama o evlatları icin sabretti hepimizi okuttü evlendirdi şimdide çok şükür çok iyi çoğumuzun anası böyle çekmedimi sanki..eşinin ailesiyle konuş durumu anlat esinle konuşşunlar o kadını da git şikayet et aile huzurumu bozdu diye eğer kocan tövbe eder bidaha öyle bşey yapmazsa affet Eğer yok ben istemiyom seni derse hala öyle şeyler yapmaya devam ederse işte o zaman ayrıl evinde de otur gitme bi yere kocan anda nafakani al çocuklarını okut evi sen degil kocan terketsin..
Canım bak ben sana değil sen bana cvp verdin başta herkes kendi fikirlerini söylemekte özgür değilmi sonuçta o da benim fikrim sana katılmıyordum diyebilirdin konuyu kapatrdnİstediğin mahkemeye ver, küfür ve hakaret içerikli konuşmadığım sürece gidip Avrupa İnsan Hakları mahkemesine versen bile hiçbir şey yapamazsın. Benim konuşma özgürlüğümü kısıtlayamazsın sen. Ayrıca madem benimle muhatap olmak istemiyordun, o zaman ben konu sahibine yorum yaptığımda gelip bana cevap vermeseydin.
Ben sana diyorum ki ''aldatan adamı boşamak haktır, senin başına gelince sen oturup sineye çekeceksin heralde, oldu bi de kuma diye getirsin istersen'' diyorum, sen bana tutmuşsun ''yok kocama güveniyorum yok senin lafınla boşamam bizde kefenle dönülür vs vs'' saçmalıklarını zırvalıyorsun. Hakkaten ne saçmalıyorsun kuzum sen?
Sen yazıyorsun da ne oluyor zeka seviyen mi yukseliyo
Sen yazıyorsun da ne oluyor zeka seviyen mi yukseliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?