Watsayp icin yardim

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Iyi aksamlar kizlar ben erkek arkadasimdan ayrildim. Bununla ilgili konu acmistim. Facem yok kullanmiyorum. Ama watsayptan beni takip ediyodur eminim. Böyle igneleyici bi durum yazsam biraz cani yansa nasil olur ben cok üzüldüm cünkü.. Varsa bi tafsiyeniz bana yardimci olurmusunuz.. Watsaypa ayrilik ile ilgili üzülcegi bi cümle kurmak. Sacma ama yapmak istiyorum..bi fikriniz varsa yazmadan gecmeyin ne olur.. Simdiden tskrler

Biricisi whatsapp olacak o, ikincisi de öyle ergen bir davranışta bulunma derim. Umursamıyormuş gibi yap, zaten de umursama. Ayrılmışsınız bi kere. Yaptığının hiçbir faydası olmaz. Aksine kendini düşürürsün.

Önce watsayp değil whatsapp güzel kardeşim bunda bi anlaşalım.
İkiniz içinde hayırlısı olsun ama istiyorsan umarım barışırsınız, olmazsada 1 hafta sonra canının bu kadar yanmıycağını bil.
26 yaşında bir erkek için bu tarz şeyler basittir. Günümüzde pek çok insan durum göndermelerini takmıyor.

Aaaa evet pardon el aliskanligi kisa yazmisim.. Evet whatsapp..

Ya canlarim siz yazim hatalarina neden bu kadar takiliyosunuz. El aliskanligi yanlis yazdim deyip düzelttim hemen.

hic umursama zaten farkederse umursamadigini cani yanar.seviyorsa tabi oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…