- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
İnsanların nasıl kullandıgı beni ilgilendirmiyor. Herkes kendi kullanma seklinden sorumlu.Ukalaca cvp.verdigini gormedigim icin zaten yazdim bende. Sabirla el aliskanligi diyor. Birde kk da moda mutlaka konu disi birsey bulunur ve herkes onun uzerinde yogunlasir.
Aslinda kezban ismi konulmamasi gereken isimlerden biri.Yalanci anlamina geliyor arapcada. Kasttettigim bu degildi fakat yeri gelmisken yazmak istedim.
Sizin yuzyilin bulusu dediginiz hep vardi. Koylulere takilan bir isim bu. Gereksiz bir anlatim. Gunumuz insanlarida baskasina gore farkli davrandiginda /giyindiginde hemrn bu isim takiliyor.
Ay bana dediniz galiba ama ben lafyamore degil ladyamore tanıştıgımıza memnun oldum.
Konuyu yazan arkadas 3 seyden 2 sini YANLIŞ (yalnış degil yani) yazıyo, kendisine iyi niyetle düzeltme yapan insanlarla ukalaca konusuyo. Bi de üzerine rehberindeki kalan 3465 insana gereksiz yere iliskisini ve ayrılıgını duyurmaya calısıyo. Al sana drama kralicesi al sana kezban. Benim herhangi bi deger falan harcadıgım yok su durumda.
Kezban kelimesi de bu yüzyılın buluşu bence kusura bakmayın. Bu konuda özür dileyecegim tek grup ailesinin adını kezban koydugu kadıncagızlardır. Onlardan gercekten özür diliyorum keske bu durumu bi kadın ismiyle tanımlamasalarmış ama onlar da kezban deyince kendilerinin kastedilmedigini biliyolar zaten.
Önemli degil dedim ya canim özür dileme tekrar tekrar..evet..haksızım..
özür diliyorum
İnsanları kırmadan konusmayı biliyorum ben diye başlayıp üstüne de zavallı diyerek laf mı soktunuz simdi siz? Bu ne yaman çelişkidir ? Hakaret mi edeceksiniz kibarca uyaracak mısınız siz bi ona karar verin.Ben hayatimda asla bi insan kezban demedim ve dememde. Yazim hatasi yapmis olabilirim ama insanlari kirmadan konusmayi rabbime cok sükür cok iyi biliyorum. Kezban kelimesini kullananlar bence tamamen burnunun asagisi göremeyen zavalli insanlardir
Önemli degil dedim ya canim özür dileme tekrar tekrar..evet..haksızım..
özür diliyorum
İnsanları kırmadan konusmayı biliyorum ben diye başlayıp üstüne de zavallı diyerek laf mı soktunuz simdi siz? Bu ne yaman çelişkidir ? Hakaret mi edeceksiniz kibarca uyaracak mısınız siz bi ona karar verin.
Kezban küfür degildir, hakaret de degildir. Kezban ilgi cekmeye calısırken komik olan insandır. Bu sekilde ilgisini cekmeye calısırsanız sevgilinizin anca onun egosunu yükseltir komik duruma düsersiniz. Kendinizi bu duruma sokmayın. Ben sizi kırmadan kibarca böyle demis olayım.
Peki iyi geceler ayrılık psikolojiniz de varken üstünüze çok geldiysem affola. Ama ayrıldıktan sonra barısmak isteyen iki yetiskinin karşılıklı konuşamayıp bu hallere girmesi gerçekten çok gülünç, ister kezban kelimesini kullanayım istersem başka bi kelimeyi. Benim düsüncem de budur. Saygılar sevgilerÖnemli degil dedim ya canim özür dileme tekrar tekrar..
Ben sizinle kapiya kadar geleyim.. Iyi geceler size
Asla ama asla yapma oyle bi sey.. asla uzuldugunu bilmiycek. Aksine mutlu oldugunu ima eden cumleler yaz. Senin uzulmen onun egosunu sisirir ama mutlu olman egosunu zedeler. .Iyi aksamlarkizlar ben erkek arkadasimdan ayrildim. Bununla ilgili konu acmistim. Facem yok kullanmiyorum. Ama watsayptan beni takip ediyodur eminim. Böyle igneleyici bi durum yazsam biraz cani yansa nasil olur ben cok üzüldüm cünkü.. Varsa bi tafsiyeniz bana yardimci olurmusunuz.. Watsaypa ayrilik ile ilgili üzülcegi bi cümle kurmak. Sacma ama yapmak istiyorum..bi fikriniz varsa yazmadan gecmeyin ne olur.. Simdiden tskrler
Beni atasınlar mesela.. Lütfen Allah'ım beni atasınlarAllahım ne olur türkçe ders saatleri artsın
AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?