Watsayp icin yardim

Ukalaca cvp.verdigini gormedigim icin zaten yazdim bende. Sabirla el aliskanligi diyor. Birde kk da moda mutlaka konu disi birsey bulunur ve herkes onun uzerinde yogunlasir.

Aslinda kezban ismi konulmamasi gereken isimlerden biri.Yalanci anlamina geliyor arapcada. Kasttettigim bu degildi fakat yeri gelmisken yazmak istedim.

Sizin yuzyilin bulusu dediginiz hep vardi. Koylulere takilan bir isim bu. Gereksiz bir anlatim. Gunumuz insanlarida baskasina gore farkli davrandiginda /giyindiginde hemrn bu isim takiliyor.

insan bazen canının yandığını göstermek istiyor. evet bu yöntem çok saçma. çocukça.. ama istiyor...burdan bize düşen bunun saçma olduğunun farkına varmasını sağlamak olacak sanırım. yapma arkadaşım. umursamazsan daha kıymetli olacaksın emin ol. eğer seviyorsa hatasını farkeder. ama sevmiyorsa sen ne yaparsan yap umrunda bile olmaz.

İnsanların nasıl kullandıgı beni ilgilendirmiyor. Herkes kendi kullanma seklinden sorumlu.
Mesela her gördügü koyu tonda esmer, sakallı ve fazla tüylü insana "kıro" diyen kızlar var. Onlar abartıyo, insanları gereksiz yere yaftalıyo buraya kadar kabul. Peki şu hayattaki "kıro erkek" hiç mi yok? Bol bol var siz de biliyosunuz.
Yani biri her önüne gelene kezban diyosa bu onun hatası ama kezban diye bi gerçek var.

Ben hayatimda asla bi insan kezban demedim ve dememde. Yazim hatasi yapmis olabilirim ama insanlari kirmadan konusmayi rabbime cok sükür cok iyi biliyorum. Kezban kelimesini kullananlar bence tamamen burnunun asagisi göremeyen zavalli insanlardir

Seni gozden cikaran kisinin karsisinda
kendini de yirtsan gram etkilemez
Whatsapp dedin sanirim. Watsayp ne dedim bir an.

Acini yasa sonra da onune bak.

Yazma birsey bosver. Seni artik silmisse donup okumak bile gelmez aklina bu kiz ne yazmis diye
birak oturup dusunmeyi.

Bence hic yazilmamali benimde iki evli bayan arkadasim birbirlerine küsler. İkiside laf yarisina girmiş sanki eşlerinin resimlerini koyup altina kalpler öpücükler koyuyorlar bana çocuksu geliyor bu tur seyler.komedi gibi herkes görüyor sonuçta

İnsanları kırmadan konusmayı biliyorum ben diye başlayıp üstüne de zavallı diyerek laf mı soktunuz simdi siz? Bu ne yaman çelişkidir ? Hakaret mi edeceksiniz kibarca uyaracak mısınız siz bi ona karar verin.
Kezban küfür degildir, hakaret de degildir. Kezban ilgi cekmeye calısırken komik olan insandır. Bu sekilde ilgisini cekmeye calısırsanız sevgilinizin anca onun egosunu yükseltir komik duruma düsersiniz. Kendinizi bu duruma sokmayın. Ben sizi kırmadan kibarca böyle demis olayım.

evet..haksızım..
özür diliyorum
Önemli degil dedim ya canim özür dileme tekrar tekrar..

Ben sizinle kapiya kadar geleyim.. Iyi geceler size

Önemli degil dedim ya canim özür dileme tekrar tekrar..

Ben sizinle kapiya kadar geleyim.. Iyi geceler size
Peki iyi geceler ayrılık psikolojiniz de varken üstünüze çok geldiysem affola. Ama ayrıldıktan sonra barısmak isteyen iki yetiskinin karşılıklı konuşamayıp bu hallere girmesi gerçekten çok gülünç, ister kezban kelimesini kullanayım istersem başka bi kelimeyi. Benim düsüncem de budur. Saygılar sevgiler

Asla ama asla yapma oyle bi sey.. asla uzuldugunu bilmiycek. Aksine mutlu oldugunu ima eden cumleler yaz. Senin uzulmen onun egosunu sisirir ama mutlu olman egosunu zedeler. .

Bisi yazmiycam. Moralim iyice bozuldu zaten. Tesekkur ederim cevap yazanlara. Iyi geceler..

Umursama ve mutlu görün yeter. Ben sensizde mutluyum mesajı vermen yeterli.

Vay kiki vay vay olabilir.
- Taaatiiildeyiiim
- Ya da Whatsapp'in durum yazilarindan
mesgul
- Ya da bol gulucuklu bir ileti.
Yani onunla alakasi olmayan hersey olabilir :)
sen baska fikir istememissim ama hadi benden olsun bu artik :)

Onu uzmek icin yazacaginiz herhangi bir soz sizin onu hala unutmadiginizi belirtir..

Uzulmesini isteyebilirsiniz ancak bunu beklemek daha cok sizi uzecektir.Siz onun icin degil gercekten kendiniz icin birseyler yapin ve onunuze bakip herseye inat mutlu olabilmeye calisin..Yani nasil ki onceden o yoksa sonrasinda da olmayacak,kabullenin bunu.Zor ama inanin imkansiz degil..Yeter ki siz isteyin..Onun hayatini degil de kendi hayatiniza odaklanmaniz lazim.O unutmayin siz istediginiz icin hayayinizda var oldu, ayni sekilde onu artik hayatiniza mudahil etmeyi istemeyin, herhangi birsey icin zorlamayin..O siz istediginiz surece sizi uzebilir..Kendinize bunu yapmayin..Onun uzulmesini istediginiz surece siz uzuleceksiniz aslinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…