- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Neden ümitli ?? Neden sevinir pardon. Acarmisin biraz[/QUOTE ]
şaka yaptım canım..yanlış anlama kırıldıysan özür dilerim..
milanın esprisine karşılık olarak dalgasına dedim..
ama yersiz oldu..kusura bakma..
bu arada onu en iyi etkilemenin yolu tepkisiz kalman olacaktır..
Watsap hesap bölümünde gizlilik var. Oradan "durum" bölümü var gorunumu hickimse yap ki umursamasidigini düşünüp catlasinIyi aksamlarkizlar ben erkek arkadasimdan ayrildim. Bununla ilgili konu acmistim. Facem yok kullanmiyorum. Ama watsayptan beni takip ediyodur eminim. Böyle igneleyici bi durum yazsam biraz cani yansa nasil olur ben cok üzüldüm cünkü.. Varsa bi tafsiyeniz bana yardimci olurmusunuz.. Watsaypa ayrilik ile ilgili üzülcegi bi cümle kurmak. Sacma ama yapmak istiyorum..bi fikriniz varsa yazmadan gecmeyin ne olur.. Simdiden tskrler
bence sevinir ucuz kurtuldum diye[/QUO
Sadece watsayp yazsan bile üzülür..
Hayır yani kız fikir almak istiyo yaptığınız ne Allah aşkına? Ne alaka şimdi watsayp yazmış diye dalga geçmenin alemi ne çok mu önemli whatsapp yazılması hey Allah ım yarabbim
Rahatsiz oluyorsan okuma. Bir sürü sacma sapan nick var.. Ben takilmiyorum bile.. Benim nickim benim keyfim ister yanliz ister yalniz ister de baska bisi yazarim..Canim ama senin nickin bile sikinti ya. Yanlizzzz, halbuki dogrusu yalniz olacak. Cidden yazim hatalarin okuyunca gozleri, sesli okuyunca da kulaklari tirmaliyor. Birazcik daha dikkat et lutfen
Sadece watsayp yazsan bile üzülür..
Elbette oyle, ben oldukca dostane bir uyari yaptim sadece. Yetiskin insanlariz bilmemek degil ogrenmemek ayip demisler, bunlar alinilacak ve tepki gosterilecek seyler degil. Sadece dogrusunu soyledim, israrla dilini yanlis sekilde kullanmak senin tercihindir, dedigin gibi beni baglamaz. Konuna gelince bence whatsappta veya facebookta durumuna bu tarz seyler yazan insanlar biraz komik duruma dusuyor. Kac yasindasin bilemiyorum ama cok ergence. Ustelik karsidaki kisiyle ayrilmissiniz, yazdiginiz seye bakip vah vah ben ne yaptim demeyecek. Aksine hala beni dusunuyor diyip egosunu tatmin edecektir.Rahatsiz oluyorsan okuma. Bir sürü sacma sapan nick var.. Ben takilmiyorum bile.. Benim nickim benim keyfim ister yanliz ister yalniz ister de baska bisi yazarim..
Estagfurullah önemli degil ümitli. Milannin yersiz sakalarina aliskinimda sana şaşırdım ondan dedim..
Ay bana dediniz galiba ama ben lafyamore degil ladyamore tanıştıgımıza memnun oldum.lafyamore, kezban kime denir? Bunu söyleyerek neyi kastettiniz ? Dalga gecmek ugruna harcadiginiz degerlere bir bakin.
Ben gideni degil giden beni kaybetmistir...:)giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Nasipse gelir Şam'dan Yemen'den, nasip değilse sanır mısın gelir bir sap Whatsapp'tan :) Bunu yaz seni takip ettiğinde ayrıldığınızda ne kadar sap kaldığını hatırlatmış olursun onaIyi aksamlarkizlar ben erkek arkadasimdan ayrildim. Bununla ilgili konu acmistim. Facem yok kullanmiyorum. Ama watsayptan beni takip ediyodur eminim. Böyle igneleyici bi durum yazsam biraz cani yansa nasil olur ben cok üzüldüm cünkü.. Varsa bi tafsiyeniz bana yardimci olurmusunuz.. Watsaypa ayrilik ile ilgili üzülcegi bi cümle kurmak. Sacma ama yapmak istiyorum..bi fikriniz varsa yazmadan gecmeyin ne olur.. Simdiden tskrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?