Wattpad'de kitap yazmak?

Çok güzel açıklamışsınız aslında. Bu platforma kitabımı eklerken bende çok düşündüm çünkü okuyucu kitlesi bambaşka şeylere bakıyor benim tarzımın çok dışında şeylere rağbet gösteriyor. Ama sonra kendime sordum ne amaçla buraya yazmak istiyorsun? 3-5-7 kaç kişi olursa olsun bir kişi bile okuyup yazdıklarıma olumlu veya olumsuz yorum yaparsa ne kadar mutlu olabileceğimi düşündüm. Çünkü kendi hayal dünyana başkalarını ortak etmek muazzam bir his bence. Bu yüzden bir noktaya gelemesem bile, çok az insan bile beni takip etse yazdıklarımı okumak istese bana yeter. Çünkü biliyorum ki o zaman daha istekle ve azimle yazmaya devam edeceğim.
Çok teşekkür ederim :)

Çok çok teşekkür ederim. Böyle şeyler okumak beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam. Daha da iyisini yapmak için elimden geleni yapacağım. Tekrar sağ olun :)

Söylediklerinizde çok haklısınız. Bende iyi bir okur olarak buna çok dikkat ederim. İlk bölüm olduğu için daha çok olay örgüsüne değinmek istedim fakat gelecek bölümlerde söylediklerinizin hepsinin cevabına yer veriyor olacağım.
Sevgiler :)

Konuya çok ortadan, herkes her şeyi biliyormuş gibi giriş yapmışsınız.
Polis Mine'nin girişini engellemeye çalışıyor ama Mine eve girdiğinde kalabalık tarafa yöneliyor, polis herkese bahın buyrun bu da ölümüz diyecek değil, orada kalabalık olmamalıydı ve Mine de oldukça tedirgin ve korkak ilerlemeliydi çünkü zaten korkak bir kız.
Bu hikayede bir açıktır, zinciri bozar.
Ve son olarak Mine bir saat baygın kalacak kadar etkilenmiş olaydan ama kendine gelince tam bir hanım efendi gibi "müsaade edin biraz toplanayım" tarzında konuşuyor?!
Hayırr olamazz bu bir şaka hayır hayır inanamıyorumm tepkileriyle ayılmasını beklerdim.
Yani tutarlılık çok önemlidir, olay akışı, kurgusu ve hikaye kahramanlarında.

Merhaba. Cok guclı yetenevınız olmasına gerek yok. Dizisi filmi yapılan watpad kitaplarının edebi anlamda yeterliliği bile yok.akıcı olsun kurgu guzel olsun hedef kitlehe hitap etsın yeter. Moralınızı bozmayın
Zaman meselesi.o kitaplar da yayınlanır yayınlanmaz cok okunmadı. Insanların kıtaplarına yorum yapın onlar da size yapabılır. Birilerini takip edin. Takipçi kasın. İşe yarayabılırç basarılar

Çok teşekkür ederim önerileriniz için.

inanın o platformda ergen olmayan kitaplarda tutuyor. okumayı çok isterim :)

Bende okuyorum yoruluyorumda valla 4. Bolümü biraz gec yayınladiniz:) hep baktım . 5 gecikmesin hoşuma gitti ...merak ediyorum daha önceden yazılmış mi yoksa devam şeklinde mi yazıyorsunuz

Bende okuyorum yoruluyorumda valla 4. Bolümü biraz gec yayınladiniz:) hep baktım . 5 gecikmesin hoşuma gitti ...merak ediyorum daha önceden yazılmış mi yoksa devam şeklinde mi yazıyorsunuz

Dört geç kaldı biraz şehir değiştiriyordum yazamadım kusura bakmayın :) Devam şeklinde yazıyorum şu an beşinci bölümü yazıyorum 2-3 gün içinde ekleyeceğim haftada bir bölüm şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Ben keyifle yazıyorum ama okunmalar ve yorumlarda beni motive ediyor tabi ki :)

Ben de okumak isterim, link yollar mısınız? Merak ettim :)

Daha bugun yayınladınız.Her sey guzel olucak ınanınkı olumlu sonuclansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…