- 20 Ocak 2015
- 9.610
- 14.049
- 448
- 40
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Birazcik uzun olsun yazı keyifli gidiyorDört geç kaldı biraz şehir değiştiriyordum yazamadım kusura bakmayın :) Devam şeklinde yazıyorum şu an beşinci bölümü yazıyorum 2-3 gün içinde ekleyeceğim haftada bir bölüm şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Ben keyifle yazıyorum ama okunmalar ve yorumlarda beni motive ediyor tabi ki :)
Birazcik uzun olsun yazı keyifli gidiyor
SEANS - Bölüm 1 - Wattpad
Read Bölüm 1 from the story SEANS by zeyneppppd (ZeynepDoğanay) with 432 reads. ask, roman, gerilim. "Bana bak Aslı, rahat dur oralarda tamam mı?" Mine her ne...www.wattpad.com
Ben paylaşalım ne olacak. Sanki zararlı içerik :)
İlk çıktığı dönemler üç beş yazımı yayınlamıştım. epey de popüler olmuştu, yalan yok. birçok sayfada yazılarımdan satırlar görebiliyordum.
size bir şey itiraf edeyim mi, başım göğe filan ermedi. oralardan somutlaşan kitapların formatlarını az buçuk biliyorsunuzdur, onlar gibi değilseniz sizi üzecektir.
şahsen İsmet Özel'i bilmeyen, Nuri Pakdil'i okumayan, Oğuz Atay'ı dizi oyuncusu sanan bir topluluğun yazılarımı beğenmesini hakaret saydım ve okunması bilmem kaç basamaklara ulaşmış yayınımı kaldırıp attım.
hayallerinizi sağlam temeller üzerine kurunuz. birkaç dergiye yollayınız. mürekkebi yalamış, yutmuş, sindirmiş kişilerle muhatap olunuz.
Benim de aklımda ergenlerin çok seveceği türden bir konu vardı. Yazmayı denedim ama hiç yeteneğim yokmuş. 25 senedir bu dili konuşuyorum iki cümle yazamadım yazıklar olsun bana uleeenn dedim bıraktım. Belki ilerde Şeyma Subaşı gibi editör tutup onlara yazdırırım
İlk bölümü okudum beğendimBurada paylaşmanız iyi olmuş destek olalım
Neden isimler bu kadar uyduruk... karanlıkta bahçede ilerlerken olgunlaşmak üzere olan elmalar yazınca elinize ne geçti?
Sanki korku filmi izlemiş çok etkilenip bundan bir seri oluşturmaya çalışmış gibi duruyor yayınladığınız yere kadar..
Ama en azından kendini okuttu, ışık var bence sizde çok çalışın bu işe gönül verdiyseniz. Şimdilik wattpad standartlarındasınız.
Hiçbir şey öyle birden olmaz. Bunun yetenekle de ilgisi yok. Pek çok kötü yazan da okunuyor. Okuyucunun isteklerini hangi hikaye karşılıyorsa o hikayeler okunur. Arada güzeller de çıkıyor. Yıllarca emek verip emeğinin karşılığını alamayanlar da var. Öyle yayımladım okunmadı diye hemen dertlenme. Bugün çok iyi yazar olarak adlandırdığımız yazarlar zamanında pek çok yayınevi tarafından reddedilmişler ya da değerleri ölümlerinden sonra bilinmiş. Edebiyat işi böyle. Kolay değil.
Bende bir göz atayim dedim. Minenin kezban tavirlarina sinir oldum
Mine haricindeki bazi diyaloglar ve anlatim çok kotu.
Ben okurum vçokta güzel eleştirmenimdir hikayenizin adı ne ??
İlk müsait olduğum vakitte Okuyacağım..Burda yayınlamak yasak mı bilmiyorum. Mesaj atmak istedim aslında size ama atılmıyor.
Buyurun :)SEANS - Bölüm 1 - Wattpad
Read Bölüm 1 from the story SEANS by zeyneppppd (ZeynepDoğanay) with 439 reads. gerilim, gizem, polisiye. "Bana bak Aslı, rahat dur oralarda tamam mı?" Mine h...www.wattpad.com
Kezban çok ilginç bir tabirmiş.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
İlk müsait olduğum vakitte Okuyacağım..
Şöyle bi baktımda burdan çok olumlu dönüşler olmuş Tebrik ederim sizi
Umarım başarı basamaklarını hızlı ama sindirerek çıkar ve zirveye ulaşırsınız ..
Emek verip yazdığım bir hikayemi yayınladım bugün. Ama biraz moralim bozulmadı desem yalan olur. Bakıyorum hemen hemen her hikayenin okuyanı var ama benim ki hala sıfır. Nasıl yayılır nasıl insanlar bulur okur hikayemi düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. İyi veya kötü insanların düşüncelerini bilmek adına biraz paylaştım hikayemi ama okuyan sıfır. Ne bileyim büyük hayallerim var bu konuyla ilgili sanırım biraz hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. İçimi dökmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?