- Konu Sahibi agresifkiz
-
Öyle hayaller kurulacak bir platform değil orası. Çok çok güçlü bir yeteneğiniz varsa belki. Yazdınız paylastiniz bitti. Gerisini umursamayin.Emek verip yazdığım bir hikayemi yayınladım bugün. Ama biraz moralim bozulmadı desem yalan olur. Bakıyorum hemen hemen her hikayenin okuyanı var ama benim ki hala sıfır. Nasıl yayılır nasıl insanlar bulur okur hikayemi düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. İyi veya kötü insanların düşüncelerini bilmek adına biraz paylaştım hikayemi ama okuyan sıfır. Ne bileyim büyük hayallerim var bu konuyla ilgili sanırım biraz hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. İçimi dökmek istedim.
en azından birileri okuyup yorumlasın isterim açıkçası ama kimseye ulaşamadım henüz. hayırlısı.Öyle hayaller kurulacak bir platform değil orası. Çok çok güçlü bir yeteneğiniz varsa belki. Yazdınız paylastiniz bitti. Gerisini umursamayan.
Yolla linkini ben okuyayım ama gerekli görürsem elestiririm hunharca ☺en azından birileri okuyup yorumlasın isterim açıkçası ama kimseye ulaşamadım henüz. hayırlısı.
Niye wattpad? Gerçekten kayda değer olduğunu düşünüyorsanız yayınevleriyle görüşün
Ben beğendim. Yolun başında olan birisi için fena değil. Eksiklerini de söyledim kendisine. Hayalin buysa yolun açık olsun.
Linki gönderin yasak degilse tabi okuyalım yorum yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?