Wayfair ve çocuk ticareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaaaan, bana ne, ne hali varsa gösün herkes. Yıldım ben. Anlamayacağınız için de iptal.
Neyi anlamayacağız yahu? Hiçbir dinin tecavüzü hoşgörür bi yanı yok. Ben buraya sizin gibi on tane tecavüz işlemiş papaz ismi yazıp Hristiyanlar böyle diyebilir miyim? Yada ateist isimler yazıp bunlarda din iman yok diyebilir miyim? Bunun dinle değil kişilerin kendi karaktersizliği olduğunu anlamak bu kadar zor mu ya hakikaten.

Hanımlar merhaba. Amerika sallanıyor son iki gündür. Çok kullanılan Wayfair adlı bir mobilya sitesinde fahiş fiyatlı ürünleri araştırınca ürünlere kaybolan çocukların soyisimlerinin verildiği ortaya çıkmış. Bir iki değil ,onlarca örnek var. Üstelik ürün kodlarını yandexe yazınca küçük kız resimleri çıkıyor bazılarında 😰 Görünüşe göre mobilya satıyoruz ayağına çocuk satıyorlar , üstelik şirketin göçmen çocuklara destek diye programı bile var.

Çocukların resimlerinin çoğunu sosyal medyadan alıyorlarmış. Pedofili amaçlı 🤬 Sadece çocukta değil 16 yaş altı bir sürü kız ve erkekle eşleşmiş ürün kodları.

Kesinlikle çocuklarınızın mayolu bikinili resimlerini paylaşmayın diyorlar. O kadar çok bikinili 5-6 yaşındaki kız resmi gördüm ki inanılmaz. Bütün sinir sistemim bozuldu,okudukça midem bulanıyor. 2 yaşında bir kız annesiyim, evladımı nasıl koruyacağım bu dünyada diye anksiyete atağı geçiriyorum şu anda.8 yaşında kızı kaybolmuş bir annenin keşke kazada ölseydi , mezarını bilirdim dediğini gördüm. Bir sürü ülkede benzer siteler varmış . Bizde de olabilir diyorlar. Sakinleşemiyorum.
Daha bunlar ne ki neler neler var 😢 Bebeklerin kanını içen mi dersiniz , bebeklri vıra vura öldüren mi Dersiniz . Bebeklerin kanını alıp derilerine enjekte eden mi dersiniz . Adamlar pedıfili organizasyonu yapıyorlar . Lolita ekspres ve pizzagsteyi hiç duymamışsınız siz o halde . Sapıklar bunlar . Allah canlarını alsın pislikleklerin

Neyi anlamayacağız yahu? Hiçbir dinin tecavüzü hoşgörür bi yanı yok. Ben buraya sizin gibi on tane tecavüz işlemiş papaz ismi yazıp Hristiyanlar böyle diyebilir miyim? Yada ateist isimler yazıp bunlarda din iman yok diyebilir miyim? Bunun dinle değil kişilerin kendi karaktersizliği olduğunu anlamak bu kadar zor mu ya hakikaten.
Sakin olun şampiyon. İlk sayfada birisi dinsizler yapıyor bunu, dini olanların işi değil dedi. Sonra ben de yazarım ama ceza almak istemiyorum dedim, bunun üzerine hadi yaz tarzında sanki uyduruyormuşum gibi cevap geldi, ben de ona istinaden yazdım. Önce okuyalım, anlayalım, sonra yazalım. Zaten aynı fikirdeyiz.

Bunları yapanların dinli mi dinsşz mi olduğunu bilmiyorum zaten insan olmadıkları kesin. Ama mesela Elon muskın çocuğunun cinsiyetini açıklamaması çok ilginç değil mi ve çocuğuna verdiği isim, insan ismi değil de robot ismi veya yapay zeka ismi gibi. Bazı sitelerde cinsiyet sorulunca belirtmek istemiyorum yazar ya bu öyle bir durum değil bence,bu adamın sevgilisi de çok ilginç insan gibi değil . Ürkütücü gayet korku filminden çıkmış gibi bir tipi ve tarzı var. Bu insanların normal bir amaç gütmediği kesin. Mesela duyanlar olmultur insanlara çip takıyorlar, biraz google yapınca görürsünüz. İnsan nesli değil de robotik bir şeyleri hedefliyorlar gibi. Bunların senaryo olduğunu düşünmüyorum çünkü çip takma var, Elon muskın durumu da ortada. Bir ara bir yerde bazı ünlülerin ruhlarını şeytana sattıkları veya şeytanla anlaşma yaptıklarını falan okumuştum. Orası belki komplo falan olabilir bana da saçma geldi ama tarzları davranışları çok şeytanice. Gerçekten pagan gibiler, yani bu adamların yaptıklarına bakınca ortaçağ Avrupa’sı geliyor aklıma, cadılık turuncu saçlıları yakma vs vs.

Tom hanks yanlış hatırlamıyorsam kendi çocuğunun eşeyini plasentasını yemişti. Yamyam yani ondan her şeyi beklerim

o tom cruise scientology.
tom hanks bal gibi adamdır ya normalde durustluğuyle örnek gösterilir, ama bilemeyiz tabi nasıl olduğunu gerçekte.
bambaşka bir saçmalık boyutunda onlar tom cruise falan.

Tabiki çocuklar paylasilmamali.

Yıllar sonra belki bir durumdan hoslanmayacaklar. İzinsiz hak kullanma bence bu.
Malasef paylaşıyoruz ama bolca. Daha geçen gün kızım havuzda oynarken paylaştım ben ,bize çok tatlı geliyor ,çevremiz beğeniyor falan ama profilin kapalı bile olsa bu resimler bir şekilde ulaşıyor insanların eline. Çıldırmamak elde değil.

Zaten Avrupa'da küreselciler özellikle göçmen cocukları yılda 400 bine yakın cocıgu kaçırıp cinsel taciz, organ kaçakçılığı, uzaylı projesi ile dna ları ile oynama , öldürüp seytana kurban verme merasimleri yapıyolar. Bunları yapanlar küreselciler ( paganlar, bill gates, elon musc, rochfeller, fetö , daes vs terör örgütlerini de bunlar yönetiyor...vs vs) kısaca dine karşı çıkan lar.
Şuanda Katolik kesim kraliçe Elizabeth, trump , merkel tarafı bunlarla alttan savaşıyor... Corona virüs örnegi...
Pedofil rahiblerde küreselcilerin seçilmiş adamları. Din ciler bu kadar vahşilik yapmaz.
Paganların içinde evlat edinen ünlüler de var Angelina Jolie, madonna gibi . Hepsi seytana tapıyor ve çocukların kanını içerek gençleşiyor lar sözde... Araştırın ( Abdullah çiftçi, Ahmet Yozgat lı, ertan trukten vs vs yeni dünya düzeni...)

Aynen ablam. Dolar üstünde de tek göz işareti var Illuminati'nin, bizi gözetliyolar oradan.

Malasef paylaşıyoruz ama bolca. Daha geçen gün kızım havuzda oynarken paylaştım ben ,bize çok tatlı geliyor ,çevremiz beğeniyor falan ama profilin kapalı bile olsa bu resimler bir şekilde ulaşıyor insanların eline. Çıldırmamak elde değil.

bir instagram hack programı var direkt playstore da, gizli hesapların resimlerinin hepsini gösteriyor, ben sizin gibi wayfair mayfair korkuyo olsam hiç çocuklarımın havuz bikini oynama fotoğrafı falan paylaşmam.

o tom cruise scientology.
tom hanks bal gibi adamdır ya normalde durustluğuyle örnek gösterilir, ama bilemeyiz tabi nasıl olduğunu gerçekte.
bambaşka bir saçmalık boyutunda onlar tom cruise falan.
Bal gibi adamın instagramına bir girip bakın derim. Bi kaç örnek attım hatta buraya. Ben de öyle sanardım ve şok oldum, korkunç

Bal gibi adamın instagramına bir girip bakın derim. Bi kaç örnek attım hatta buraya. Ben de öyle sanardım ve şok oldum, korkunç

ben imgelere gizli resimlere falan inanmıyorum, hani emzik resminden ayakkabı resminden bu mesajı çıkaramıyorum. mantığım almıyor kaç milyon takipçisi var bu kadar belli bariz birşey yapar mı?
siz inanabilirsiniz saygım sonsuz, belki tom hanks de iğrenç bir adamdır hiç belli olmaz, ama bence bunlar yeterli kanıtlar değil, komplo teorilerine(kendi kurduklarım hariç :halay: ) inanan bir insan değilim.

ben dunyada bildiğimizden çok daha pislik şeyler olduğuna eminim, şu afrika ormanlarında zenginler zevkine insan avı yapıyomuş diyolar onun doğruluğuna inanıyorum mesela, onu bile yapabilirler, ama iğrenç adamların ellerinde her imkan varken herkese açık bir websiteden 10.000 dolara çocuk mu alacaklar? bu kadar görulebilir, takip edilebilir bir yöntemi seçecek olduklarını duşunmuyorum.
Belki hoşlarına giden şey insanların çok rahat eriştiği yerde göz göre göre yapmak. Ama kimsenin bu zaman kadar fark etmemesi. Bu tarz fantezik saplantili olabilirler.

Sakin olun şampiyon. İlk sayfada birisi dinsizler yapıyor bunu, dini olanların işi değil dedi. Sonra ben de yazarım ama ceza almak istemiyorum dedim, bunun üzerine hadi yaz tarzında sanki uyduruyormuşum gibi cevap geldi, ben de ona istinaden yazdım. Önce okuyalım, anlayalım, sonra yazalım. Zaten aynı fikirdeyiz.
Dinsizler dediği ateistler değil muhtemelen. Farklı inanışları olan manyak bir kesim var herkesin malumu. Kaldı ki kadın tüm dinler adına konuşmuş Katoliklerden örnek vermiş hatta ama siz nedense hemen müslümanlığa indirgemişsiniz olayı. Siz sakin olun o yüzden önce bi.

Belki hoşlarına giden şey insanların çok rahat eriştiği yerde göz göre göre yapmak. Ama kimsenin bu zaman kadar fark etmemesi. Bu tarz fantezik saplantili olabilirler.

bana fazla farazi geliyor böyle şeyler, herşeyin olma ihtimali var bu dunyada tabii, ama bunların bu şekilde bir açıklamasının olması çok çok çok duşuk ihtimal.

Konuyla biraz alakalı biraz alakasız çocuklarının her türlü fotoğrafını uyurken, banyoda, küvette, havuzda vs. boy boy paylaşan hesap açıp yöneten anneler falan var. Ağzım açık izliyorum. Bizim bakıp da bir şey görmediğimiz veya ayy ne tatlı deyip geçtiğimiz fotoğraflarda pedofiller neler görüyor kim bilir. Bunu bile bile paylaşanlardaki cahil cesaretine ve umursamazlık seviyesine hayranım.

bir instagram hack programı var direkt playstore da, gizli hesapların resimlerinin hepsini gösteriyor, ben sizin gibi wayfair mayfair korkuyo olsam hiç çocuklarımın havuz bikini oynama fotoğrafı falan paylaşmam.
O havuz uygulaması, yani ben indirip kullanıyorsam, hesabım kapalı olsa da gösteriyor uygulamayı indirenlere, ama sizin hesabınız yabancılara kapalı ve uygulamayı indirmediniz, o zaman problem yok, hala yabancılara görülmüyor. Kısacası uygulamayı indirenin hesabı açılıyor.

O havuz uygulaması, yani ben indirip kullanıyorsam, hesabım kapalı olsa da gösteriyor uygulamayı indirenlere, ama sizin hesabınız yabancılara kapalı ve uygulamayı indirmediniz, o zaman problem yok, hala yabancılara görülmüyor. Kısacası uygulamayı indirenin hesabı açılıyor.

hayır sizin takipçilerinizden birinin o uygulamayı indirmiş olması yeterliymiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X