Wayfair ve çocuk ticareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün gece gördüm, doktor numarası yapıyor (mesleğini bilmiyorum), pişik olmuş bebeğin fotosunu istiyor. Bilinçsiz anne çocuğun altı komple açık, hatta bacaklarını yukarı kaldırıp fotolarını atıyor. Bu şerefsiz de merhem ismi söylemiş, onu süreceksiniz diyor, sonra devam ediyor, sürdün mü sürerken nasıl ses çıkardı, içine sürdün mü. Tiksinmeden öte duygular içinde kalıyor insan. Düşününce, işkenceye karşı değilim ben.
Neden öldürülsünler ki? Neden hapiste beslensinler ki?
İşkence olur ya da ilaç deneği olur, daha mantıklı.

Konuyla biraz alakalı biraz alakasız çocuklarının her türlü fotoğrafını uyurken, banyoda, küvette, havuzda vs. boy boy paylaşan hesap açıp yöneten anneler falan var. Ağzım açık izliyorum. Bizim bakıp da bir şey görmediğimiz veya ayy ne tatlı deyip geçtiğimiz fotoğraflarda pedofiller neler görüyor kim bilir. Bunu bile bile paylaşanlardaki cahil cesaretine ve umursamazlık seviyesine hayranım.

ben de anlamıyorum, çocukların resimleri nasıl paylaşılıyor öyle...

bana fazla farazi geliyor böyle şeyler, herşeyin olma ihtimali var bu dunyada tabii, ama bunların bu şekilde bir açıklamasının olması çok çok çok duşuk ihtimal.
aynı ürünün sadece isim yazıldığında on katı fiyata çıkması da hiç mantıklı değil. Endüstriyel mallar olduğundan diye aciklama yapmış site. E isim yazılmayan ilkel çağ malı mı
Cok para delirtiyor mu para yanlış elde mi bilmem. Genelde komplo teorilerine inanmam ama bunlar çok belirgin açıklar.

hayır sizin takipçilerinizden birinin o uygulamayı indirmiş olması yeterliymiş.
Yok, biz denedik bunu. Mışlı mişli anlatım değil, bizzat denedik. Aramızda indiren vardı, eski sevgilisi için, oradan biliyorum. Ha sonradan geliştirdilerse bilemem ama Instagram'ın eli de armut toplamıyordur herhalde, bilişimcileri çalışıyordur.

Ensar diyebilir.
Kız kardeşine tecavüz eden imam diyebilir. (Erzurum'da)
Geçenlerde ateistler günahkardır, ahlaksızdır diyen bir zat vardı, 9 erkek çocuğuna tacizden suçlu bulundu onu söyleyebilir (yine dini bir görevliydi).
Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar, arasam daha nicelerini bulurum.
Aciklamami okumadin mi? Konumuz suan tecavuz degil daha beter bi durum var burda..bir orgutten bahsediliyor.. kisilerin isledigi sucla ayni sey degil kesinlikle. Sapla samani karistirmayin bi kerede bi konuda..

Gerçekten ben de ceza almak istemiyorum, size okkalı okkalı örnekleri verirdim ama el kol bağlı.
Dinsiz diye kendinizi kandırın siz, genelde camilerde, Kur'an hocaları örnekleri oluyor. İmamlar hep dinsizdir diyorsanız, bilemem.
Bunun dinle degilde vicdan ve insanlikla ilgisi var.. kaldiki dinler kotu olmayi emretmez zaten , kotu olan insan

Yok, biz denedik bunu. Mışlı mişli anlatım değil, bizzat denedik. Aramızda indiren vardı, eski sevgilisi için, oradan biliyorum. Ha sonradan geliştirdilerse bilemem ama Instagram'ın eli de armut toplamıyordur herhalde, bilişimcileri çalışıyordur.

doğrudur o halde.
ekşi de ama ilgili başlıktan bakarsan herkes öyle yazmış belki geliştirilmiştir dediğin gibi.

Neyi anlamayacağız yahu? Hiçbir dinin tecavüzü hoşgörür bi yanı yok. Ben buraya sizin gibi on tane tecavüz işlemiş papaz ismi yazıp Hristiyanlar böyle diyebilir miyim? Yada ateist isimler yazıp bunlarda din iman yok diyebilir miyim? Bunun dinle değil kişilerin kendi karaktersizliği olduğunu anlamak bu kadar zor mu ya hakikaten.
Aynen papa icinde pedofil denmisti.. yani bunun kisilerle ilgisi var, gercekten anlamamak icin beyinsiz olmak lazim🙄😂

ben imgelere gizli resimlere falan inanmıyorum, hani emzik resminden ayakkabı resminden bu mesajı çıkaramıyorum. mantığım almıyor kaç milyon takipçisi var bu kadar belli bariz birşey yapar mı?
siz inanabilirsiniz saygım sonsuz, belki tom hanks de iğrenç bir adamdır hiç belli olmaz, ama bence bunlar yeterli kanıtlar değil, komplo teorilerine(kendi kurduklarım hariç :halay: ) inanan bir insan değilim.
Sen baya pembe gozluklerle bakiyon hayata ne guzel yaslanmazsin😂

Epstein in belgeselini izledikten sonra her şeye inanıyorum artık, pislik rezillerrrr

ben böyle insanustu zenginliği olanların artık en pislik fantezilere aç olduğuna inanıyorum, ama öyle aşırı komplo teorisyenliğine oldum olası ısınamadım.

biz zaten dunyada kapitalizmin kölesi,tuketmeye programlı robotlarız, bundan daha bariz bir olayımız yok, komploya ihtiyacı yok kimsenin, zaten bizler bizlerden nasıl yaşamamız isteniyorsa gönullu olarak öyle yaşıyoruz.

Neyi anlamayacağız yahu? Hiçbir dinin tecavüzü hoşgörür bi yanı yok. Ben buraya sizin gibi on tane tecavüz işlemiş papaz ismi yazıp Hristiyanlar böyle diyebilir miyim? Yada ateist isimler yazıp bunlarda din iman yok diyebilir miyim? Bunun dinle değil kişilerin kendi karaktersizliği olduğunu anlamak bu kadar zor mu ya hakikaten.

Bunun dinle degilde vicdan ve insanlikla ilgisi var.. kaldiki dinler kotu olmayi emretmez zaten , kotu olan insan
Benim yazdığımı hala anlamıyorsanız ben ne yapabilirim?

Ben bunu din yaptı mı demişim yoksa dinsiz olanlar yapar bunu denmiş, ben de bunun üzerine "din"li zatlardan örnekler mi vermişim?

Benim yazdığımı hala anlamıyorsanız ben ne yapabilirim?

Ben bunu din yaptı mı demişim yoksa dinsiz olanlar yapar bunu denmiş, ben de bunun üzerine "din"li zatlardan örnekler mi vermişim?
Valla ne yazdigini ben mi
Soyleyim sana🙄 genel olarak zaten bi konu acilsin sacma sapan konulardan alakasiz yerlerden bahsediliyo.. sıkıcı olmaya basladi.. konu burda pizzagate mobilya sirketi.. tutmus ensardan bilmem neyden bahsediliyo.. gecen bi konuda kiz sevismis sevgili olmak istiyo, ahlak dersi vermeye calisanlara diyo biri tecavuzculere bisey denmiyo.. yaw ne alaka.. offtopic gitmekte bu sitenin ustune tanimiyorum. Asil konuyu o kadar saptiriyoki herkes ana konu kayniyor.

Bunuda sen yazdin ayrica.. ben ne diyorum sen ne diyorsun

Ensar diyebilir.
Geçenlerde ateistler günahkardır, ahlaksızdır diyen bir zat vardı, 9 erkek çocuğuna tacizden suçlu bulundu onu söyleyebilir (yine dini bir görevliydi).

Ensar diyebilir.
Arasak niceleri bulunurda, sadece aramakla kalınıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X