Wc den sonra el yıkamayan misafir

Yok yok asla kotu bisey degil ama ben yapamiyorum ya tik gibi bisey ben alimi ciplak degdiremiyirum. 2 normal dogumum var muaynede falan cok rahatim ama peceteyle falan yapabiliyorum
Peçete kullanıp sonrasında yine yapıyorum canım yoksa benim de içim başka türlü rahat etmiyo

Benim annemde oyle kardesimde ellerini yikamazlar.anca yagli bisey yerlerse yikarlar.yillardir soyleye soyleye bana misafir geldiklerinde dikkat ediyorlar yikamaya.kendi evlerinde oyle degiller uykudan uyanirlar yuzlerini yikamazlar wcye falan giderler yemek yerler yikamazlar ben genc kizligimdan beri annemi uyarirdim bana derdiki bulasik yikiyorum ellerimde temizleniyor ozaman derdi.disardan herkesede ben cok temizim titizim der annemin elinden yaptigi bisey yemiyorum bu yuzden.beni daha cok anneannem buyuttugu icin cok titizim bu konuda surekli ellerimi yikarim bu yuzden ellerim herzaman cok kuru oluyor annem yuzunden cok takintili oldum el yikama konusunda.

Kızlar eşime söyledim sen konuş diye. O da bir bahaneyle konuyu açayım düşüncesi ile kv banyodan çıkınca anne elini kuruladın mı diye sordu aa tabi kuruladım dedi. Orda konu bitti yani açamadı daha fazla. Eşim bence yıkadı bu sefer dedi (olabilir bazen yıkıyor) ama ben inanamadım pek çünkü kollarını yukarı çekmemişti normalde öyle yapıp yıkar. Eşim tamam uygun bir anda açarım konuşurum dedi ama ben itiraf edeceğini zannetmiyorum. Allahım o kadar istiyorum ki yüzüne söylemeyi pis elinle çocuğuma dokunma diye.. Ama ben kapı dinlemiş olurum çok ayıp ederim o da benim banyoma tuvaletime karışmıyor takıntılı olduğumdan bazen yarım saatte anca çıkarım banyo fln daha da uzun sürer hiç laf etmez bizde de onda da yani ben senin huylarına saygı duyuyorum karışmıyorum sen ne karışıyorsun bana der bu sefer. Ay inşallah eşim söyler ben bu akşam erken yatarım onlar otursun yanlız kalmış olur. Allahım sabır ver.

küsecek bence azarlayacak eşini

Valla hiç de abartmiyorsunuz, kim olsa midesi bulanır
Benim başıma gelmiş olsa galiba önce eşimle konuşurdum, çözüm olmazsa da direkt söylerim sanırım

Kardeşimin kaynanası da elini klozetin taharet muslugundan gelen suyla yıkıyordu
Genel olarak da ellerini yıkamaz sifonu çekmez
En son küstü de kafası rahatladı

Tepkileriniz aşırı değil. Kim tuvaletten çıkarken el yıkamayan birinden rahatsız olmaz ki? Ben uyarırdım. İğrenç!

Oha oha kusucaamamacı neymiş yaaa

Benim kp de yıkamaz maalesef

Cnm niye kendine bu kadar eziyet ediyorsun ki söyle gitsin.. Çocuk olsun yada olmasın orası senin evin senin düzenin. Bazı insanların malesef boyle huyları var
Babamın dayısının boyle bir huyu vardı
Bir gece bizde kalmıstı ve ben bu durumu farkeder farketmez "dedecigim wcden cıkınca ellerini yıkar mısın" diye uygun bir dille rica ettim. Gülerek tamam kızım demişti rahmetli..
Ben olsam kim olursa olsun mutlaka uyarırım.

Benim kaynanamda yikamaz sonra cocugumu seviyordu birde ayagibdaki nasirlari kopariyor kopariyor yere atiyor birsey yapmamis gibi davraniyor cocugumu o gün eline vermem ... söylüyemem malesef cok alinir

Başlığa istinaden, bir ufak istifra edip gidiyorum.
Elin mi aşınır ya, niye totona temas ettiğin ya da peçete vasıtasıyla temasa teğet geçtiğin kokar totişli elini sürersin milletin evine? Ben niye bu taharet detayını veriyorsam? Canım mı sıkılıyor acaba?
Konuyu okuyamadım, canım sıkılıyor benim sanırım ya :/

Biz de ayak yıkardık. Şimdi klozet kullanıyoruz. Ne zahmet çekmişiz. Ayaklarımı yıkadıkça üşürdüm tuvalete giderdim ve tuvalete gittikçe ayaklarımı yıkardım.tam bir kısır döngü.
Kışın dami? O halde wc ye çorap cikaruo gitmeniz lazim...peki misafirlikte?

Oha oha kusucaamamacı neymiş yaaa

Valla amacı ne bilmiyorum ama iğrenç
Kardeşim görünce şok olmuştu
Süpürgenin filtresini klozetin içinde yıkamış
Kenarlara yapışan tozları eliyle sıyırıp elini de orda yıkamış

Ciddi anlamda taharet mi aliyosunuz sapur supir. Bunun tahret muslugu var pecetesi var islak mendili var. Bi ben yapamiyorum heralde ya.
Nasıl yanı sız nasıl temızlenıyosunuz ki anlayamadım? Ciddi anlamda derken taharat muslugundan gelen suyla taharat alıyoruz tabıkı de ellerımızı kullanarak baska bı yontemı mı varmıs bu ısın anlayamadım

İslak mendil pecete hallediyorum ben ya. Cıplak elimle temizleyemiyirum. Kabul ediyorum ben problemliyim sanirim

bende olsam diyemezdim sanirim
aslinda demek lazim elini yikamayan utanmiyor biz neden utanalim degilmi
iğrenç ya midem bulandi sırf bu yüzden dışarıda yemek yemek istemiyorum. Acaba bunu yapmadan önce tuvalete girdi de elini yıkamadi mi diye aklıma gelir

Ben de aynen senin gibiyim. O yuzden bana gore kesinlikle normalsin :) kadini tuvalletten cikinca ellerine yika diye uyaramazsin ama cocuklara dokunmadan ellerini yika diye uyarabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…