Aynen sorunum tam da buZor bir durum.nasil soyluceksinki söyleyince de kabahat olur.gelin wcyi dinliyor fln der
Peki elnize hic idrar bulaştırmadığınıza mı inanırdınız? Böyle birşey mümkün mü?Yıkamayan çok bende eskiden yikamazdim ama kendimi alistirdim sukurler olsun. Suan banada pis geliyor
Peçete kullanıp sonrasında yine yapıyorum canım yoksa benim de içim başka türlü rahat etmiyoYok yok asla kotu bisey degil ama ben yapamiyorum ya tik gibi bisey ben alimi ciplak degdiremiyirum. 2 normal dogumum var muaynede falan cok rahatim ama peceteyle falan yapabiliyorum
Benim annemde oyle kardesimde ellerini yikamazlar.anca yagli bisey yerlerse yikarlar.yillardir soyleye soyleye bana misafir geldiklerinde dikkat ediyorlar yikamaya.kendi evlerinde oyle degiller uykudan uyanirlar yuzlerini yikamazlar wcye falan giderler yemek yerler yikamazlar ben genc kizligimdan beri annemi uyarirdim bana derdiki bulasik yikiyorum ellerimde temizleniyor ozaman derdi.disardan herkesede ben cok temizim titizim der annemin elinden yaptigi bisey yemiyorum bu yuzden.beni daha cok anneannem buyuttugu icin cok titizim bu konuda surekli ellerimi yikarim bu yuzden ellerim herzaman cok kuru oluyor annem yuzunden cok takintili oldum el yikama konusunda.Hanımlar dürüstçe paylaşırsanız çok sevinirim. Tuvaletten sonra elini yıkamayan var mı ya da tanıyor musunuz? Bu durumda nasıl hareket edilir? Ben kendim tuvalet konusunda aşırı hassasım hatta takıntılıyım diyebilirim ve inanılmaz huylanırım hijyen konusunda. Şu an kv bir haftalığına fln bize geldi ve bir iki kere tesadüfen rastladım wc den sonra ellerini her zaman yıkamıyor. Önce istemeden duydum wc sifon sesinden sonra direk kapıyı açtı çıktı dışarı dedim belki de ben duymamışımdır ya da sifondan önce yıkamıştır diye unutmaya çalıştım ama sonra bir iki kere daha duydum (bizim oda banyonun hemen yanı herşey duyuluyor) ve en son dayanamadım gittim baktım lavabo kupkuru bir damla yok belli yani kullanılmamış havluya da dokunulmamış. Beynimden kaynar sular indi ne yapcami şaşırdım wc den sonra geliyor çocuklarımı seviyor onlara yemek yediriyor midem kalkıyor biliyorum benim tepkilerim de aşırı ama zaten en hassas olduğum konuyla da imtihan oluyorum yani çok zor durumdayım. Mesela onun dokunduğu herşey bana pis geliyor ne yapmalıyım? Hele ki mutfağa girdiğinde çok fena stres anksiyete geliyor bana ister istemez tavırlarıma yansıyor soğuk davranıyorum kaçıyorum ondan. Sizce takmamalımıyım? Bir de en önemli sorum elleri ile dokunduğu herşeyi temizlemek geliyor içimden bu gereksiz mi? Yani bir yerden sonra orda mikrop kalmaz dimi?
Birşey de söyleyemiyorum sanki o tuvaletteyken onu dinliyormuşum gibi, ayıp yani çocuk gibi gidip sorcam mi elini yıkadın mi diye? Eşim mi söylese, nasıl dicek ki? Kv mi severim de yani anlaşırız aramız iyidir aslında. Offf ben daha bir hafta nasıl dayanıcam.
küsecek bence azarlayacak eşiniKızlar eşime söyledim sen konuş diye. O da bir bahaneyle konuyu açayım düşüncesi ile kv banyodan çıkınca anne elini kuruladın mı diye sordu aa tabi kuruladım dedi. Orda konu bitti yani açamadı daha fazla. Eşim bence yıkadı bu sefer dedi (olabilir bazen yıkıyor) ama ben inanamadım pek çünkü kollarını yukarı çekmemişti normalde öyle yapıp yıkar. Eşim tamam uygun bir anda açarım konuşurum dedi ama ben itiraf edeceğini zannetmiyorum. Allahım o kadar istiyorum ki yüzüne söylemeyi pis elinle çocuğuma dokunma diye.. Ama ben kapı dinlemiş olurum çok ayıp ederim o da benim banyoma tuvaletime karışmıyor takıntılı olduğumdan bazen yarım saatte anca çıkarım banyo fln daha da uzun sürer hiç laf etmez bizde de onda da yani ben senin huylarına saygı duyuyorum karışmıyorum sen ne karışıyorsun bana der bu sefer. Ay inşallah eşim söyler ben bu akşam erken yatarım onlar otursun yanlız kalmış olur. Allahım sabır ver.
Oha oha kusucaamValla hiç de abartmiyorsunuz, kim olsa midesi bulanır
Benim başıma gelmiş olsa galiba önce eşimle konuşurdum, çözüm olmazsa da direkt söylerim sanırım
Kardeşimin kaynanası da elini klozetin taharet muslugundan gelen suyla yıkıyordu
Genel olarak da ellerini yıkamaz sifonu çekmez
En son küstü de kafası rahatladı
Benim kp de yıkamaz maalesefHanımlar dürüstçe paylaşırsanız çok sevinirim. Tuvaletten sonra elini yıkamayan var mı ya da tanıyor musunuz? Bu durumda nasıl hareket edilir? Ben kendim tuvalet konusunda aşırı hassasım hatta takıntılıyım diyebilirim ve inanılmaz huylanırım hijyen konusunda. Şu an kv bir haftalığına fln bize geldi ve bir iki kere tesadüfen rastladım wc den sonra ellerini her zaman yıkamıyor. Önce istemeden duydum wc sifon sesinden sonra direk kapıyı açtı çıktı dışarı dedim belki de ben duymamışımdır ya da sifondan önce yıkamıştır diye unutmaya çalıştım ama sonra bir iki kere daha duydum (bizim oda banyonun hemen yanı herşey duyuluyor) ve en son dayanamadım gittim baktım lavabo kupkuru bir damla yok belli yani kullanılmamış havluya da dokunulmamış. Beynimden kaynar sular indi ne yapcami şaşırdım wc den sonra geliyor çocuklarımı seviyor onlara yemek yediriyor midem kalkıyor biliyorum benim tepkilerim de aşırı ama zaten en hassas olduğum konuyla da imtihan oluyorum yani çok zor durumdayım. Mesela onun dokunduğu herşey bana pis geliyor ne yapmalıyım? Hele ki mutfağa girdiğinde çok fena stres anksiyete geliyor bana ister istemez tavırlarıma yansıyor soğuk davranıyorum kaçıyorum ondan. Sizce takmamalımıyım? Bir de en önemli sorum elleri ile dokunduğu herşeyi temizlemek geliyor içimden bu gereksiz mi? Yani bir yerden sonra orda mikrop kalmaz dimi?
Birşey de söyleyemiyorum sanki o tuvaletteyken onu dinliyormuşum gibi, ayıp yani çocuk gibi gidip sorcam mi elini yıkadın mi diye? Eşim mi söylese, nasıl dicek ki? Kv mi severim de yani anlaşırız aramız iyidir aslında. Offf ben daha bir hafta nasıl dayanıcam.
Kışın dami? O halde wc ye çorap cikaruo gitmeniz lazim...peki misafirlikte?Biz de ayak yıkardık. Şimdi klozet kullanıyoruz. Ne zahmet çekmişiz. Ayaklarımı yıkadıkça üşürdüm tuvalete giderdim ve tuvalete gittikçe ayaklarımı yıkardım.tam bir kısır döngü.
Oha oha kusucaamamacı neymiş yaaa
Hayir degil bu yuzden igrenc geliyor suan...Peki elnize hic idrar bulaştırmadığınıza mı inanırdınız? Böyle birşey mümkün mü?
Nasıl yanı sız nasıl temızlenıyosunuz ki anlayamadım? Ciddi anlamda derken taharat muslugundan gelen suyla taharat alıyoruz tabıkı de ellerımızı kullanarak baska bı yontemı mı varmıs bu ısın anlayamadımCiddi anlamda taharet mi aliyosunuz sapur supir. Bunun tahret muslugu var pecetesi var islak mendili var. Bi ben yapamiyorum heralde ya.
İslak mendil pecete hallediyorum ben ya. Cıplak elimle temizleyemiyirum. Kabul ediyorum ben problemliyim sanirimNasıl yanı sız nasıl temızlenıyosunuz ki anlayamadım? Ciddi anlamda derken taharat muslugundan gelen suyla taharat alıyoruz tabıkı de ellerımızı kullanarak baska bı yontemı mı varmıs bu ısın anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?