Wc den sonra el yıkamayan misafir

Doğrudur
Evet mesala elimize aldığımız cep telefonu bile KV nin elinden daha kirlidir
Kadın elinde telefon bebeğini emziriyor
Kimsede yadirgamiyor
Evet ama tuvalet cok farklı o ellerle taharat alıyosun. Cok ıgrenc telefonda tabıkıde kırlı ama bu barız bı hıjyen ıhlali. Konu sahıbının allah yardımcısı olsun hem bılıp hem soyleyememek cok zor bıde cocuklarına yemek yedırıyo o ellerle. Yemek yapıyo mutfaga gırıyo cocuklarına yemek yedırıyo ne bıleyım ben olsam dırekt soylerdım yuzune

benım kayınvalıdem de el yıkamaz eve gelınce de wc den sonra da
ben bır ara temızlık konusu acıldıgında kendısıne tuvaletden sonra bıle elını yıkamayanlar var hayret edıyorum hayvanlar bıle temızlenırken dedım
hıc ustune alınmadı oralı olmadı
kayınpederım de kayınvalıdem de el yıkama konusunda hıjyen konusunda malesef zayıflar ve onları oyuzden mecbur kalmadıkca cagırmıyorum gıttıklerınde komple tum evı cıkarıyorum ve aılecek dusa gırıyoruz ınanılmaz huylanıyorum

Çok kötü bi durum dezenfektan sıvı alabilirsiniz kolonyağı gibi “annecim bebekler bu ara sık hasta oluyor doktor böyle yapmamızı önerdi” dersin. Bilmiyorum ki yüzüne bende diyemem sanırım.

ben tanıyorum böyle insanlar ama yikamadiklarini asla kabul etmezler ne desenizde kâr etmez üste çıkarlar imâ da etseniz değişmezler. bende bu konuda çok tiksiniyorum ama o insanlarda çocukları da hic hasta filan olmadılar öyle pis pis yaşadılar

Başka birsey olsa takmamaya çalışın derdim, ben çok titiz olmasam da temizlik konusunda eşime aşırı gelen şeyler var törpülemeye çalışıyorum ama tuvalet konusu önemli ve sağlığınız sözkonusu, o yüzden kvye söylemek zorundasınız. Çocuklarınızın hasta olmasındansa kv birazcik alınıversin. Suçlu hissetmeyin kendinizi. Mesela onun duyacagi sekilde esinize sorun elini yikadin mi diye, antibakteriyel jellerden olsun evde arada esinize ve kvye dökün tatli dille, bir arkadasimin bebegi hastalanmis bu yüzden biz tedbirimizi alalim deyin.

Bence temizlik gelismislik düzeyiyle falan alakali degil gelismislik insanlarin temizlik imkanlarini artiriyor ama insanin icinde yoksa 4 tarafi su sabun olsa da dokunmadan sıyrılıp geçiyor.

Ciddi anlamda taharet mi aliyosunuz sapur supir. Bunun tahret muslugu var pecetesi var islak mendili var. Bi ben yapamiyorum heralde ya.

Başlığı okudum hâlde içim kalktı
Gerçeğini hayal edemiyorum

Valla benim babam tuvaletten sonra elini yikqmiyordu. Anneme söyledik o da babama söyledi hallettik. Sık sık el yıkamak çok önemli

Demek ki ellerini kirletecek birsey yapmiyor.öyle olsa mutlaka yıkardı
Tahretlendiginde yikiyordur.

Tuvaletten sonra nasıl el yıkanmaz yaaa?? Midesizler. Senin çişli boklu eline maruz kalmak zorundamıyım ben

Benim de bir tanıdığım var öyle, ellerini suya tutup çıkıyor sanırım çünkü havlu leş gibi oluyor. Kaç kere de uyardım ama yok, durum aynı. Ben de sizin gibi hep tedirgin oluyorum ama her dokunduğu yeri her zaman temizleyemeyiz ki, ölüyordur inşaallah mikroplar.

Açıkca uyarın bence. Alışkanlık kazansın bende olsam çok rahatsız olurdum

Bunun aşırı hassaslikla ya da takintiyla alakasi yok ki. Tuvaletten sonra elini yikamayan bariz pistir. Mikrop saçar. Ama belki yikama ihtiyaci olmuyordur elini. Yani elini bi yerlerine sürmüyor oraları yıkamıyordur
Ay ne diyelim insallah bir yere değmiyordur öyle bir şey mümkün mü ki??

Ben de değişeceğini sanmıyorum inkar eder büyük ihtimal..

Bunun aşırı hassaslikla ya da takintiyla alakasi yok ki. Tuvaletten sonra elini yikamayan bariz pistir. Mikrop saçar. Ama belki yikama ihtiyaci olmuyordur elini. Yani elini bi yerlerine sürmüyor oraları yıkamıyordur

Ya bence ne olursa olsun sonuçta bir yerlere dokunuyor, mesela klozet kapağına, sifon düğmesine, iç çamaşırına, wc kağıdına... Bunlar sonuçta hijyenik şeyler değil. Sabun şart ya.

Benim kv de diş fircalamazdi. Sabah kahvaltisinda bile sogan, sarimsak yiyen biri. Leş gibi kokardi. Kizimi operdi, kizim da kokardi. Tiksinirdim ((( Surekli yikardim kizin yuzunu. En sonda biktim eşimle konustum, annenle konus dişini fircalasin dedim. Kadin inatla fircalamam diyordu. Eşim dis fircasina macun surup pesinden koşardi annesinin)))
Konunuzu okudum midem bulandi ((( El yikamamak ne ya. Bende el yikama hastaligi var, durmadan el yikarim, disari ciktigimda da surekli islak mendille elimi silerim.
Eşiniz konussun annesiyle. Eger kv laftan anlamazsa bir de siz konusun. Cocuklariniz her seyden önemlidir ...

Yıkamayan çok bende eskiden yikamazdim ama kendimi alistirdim sukurler olsun. Suan banada pis geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…