ah ablam geçmiş olsun .... bünyen şekeri kabul etmedi tabi yediklerini ne zamandır yemiyordun . neler yapıyoruz kendimize.

şimdi iyisindir inşallah ablam .:26: şekerdnegen düzensizleşmiş ablam
ablam zaten 2 kilon var hedefine boş yere kendine çile çektiriyorsun bence normal beslenmeye geç bence kendiliginden gider . çok az yiyorsun birde bünyen durdu iyce.
yeter artık. bence w.w. normal beslenmene geç ablam . varşın 1.2. kilo fazlan olsun saglıgın yerinde olsun . bak ne güzelde inceldin zaten .
..... ben 2 gündür bebeleri sınavlara götürecem diye kızılaydaydım ablam ve fana üşütmüşüm . size bakıp heber edeyim diye girdim . diyetim ise berbat hoş ortada diyet diye bişide kalmadı .. reglim bitmek üzere iştahım kapanır normalde ama doymak nedir bilmiyorum . gidip öyle talı vs yiyyorum . sanki hıncım varmışda yerken şekerden öc alıyormuşum gibi.

2.3. gündür saldım iyce . kilomu hiç anmak bile istemiyorum ..

hem hastalıkdan hemde talıdan yüzüm gözüm şişdi iyce (ben talı vs yedigimde diyetden sonra hep öyle oluyor ) bu haftadada hem günüm var hemde misafirim . yarı yıl tatilindede kıs kardeşim ve yagenlerim gelcek ablam yani diyet vs yok artık bana . kısaca her açıdan berbat hissediyorum kendimi.
laceyim canım lütfen dizin agrırken yürüyüş yapma . dr.gtmeyi ihmal etme . ablamında dedigi gibi netteki şeylerin çogu yanlış bilgi onlara bakma lütfen .