- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Bagcilarda yasayan belirli bir kesimle batidan gocenleri kiyaslamaniz cok komik istanbulu bilmediginizde belli.nasil öyle degil bulgar makedon göcmenleri dolu) dahada beter
Evet suan oturdugum yerde metro karsimda diyebilirim sokakta bim firin vs hersey var esimin isi de gunesli tarafinda o da biraz uzak olur diyor ama ben hemen araba var diye kestirip atiyorum istedigim sadece duzenli gidebilecegimiz park kucukte olsa cimen ve gokyuzunu gormekHoşgeldin =)))
Ben Beylikdüzü'n deki evimi kiraya verip buraya taşındım çünkü oradan işe gidip gelmek çok zor (Eskiden Haznedarda oturuyordum o yüzden oralara aşina olduğumu sandım ama burası başka bir dünyaymış =))
Bağcılar aynı dediğin gibi bir yer, ben ana caddenin üzerindeyim Malta diyorlar, çevrem çok kötü değil, şansıma çok da tatlı komşulara denk geldim , biraz meraklılar ama olsun. Bir de şu var ki Bağcılar ev ekonomisi çok iyi bir yer, benim olduğum yerde her şey elimin altında o yüzden memnunum. Beylikdüzünde 9 yıl oturdum cidden pahalı ve eğer işiniz oralara yakın değilse yol çok büyük bir sıkıntı, metrobüs falan hikaye yani. Sadece sitelerden metrobüse ulaşım bile dert arabanız yoksa, Bağcılar merkez ulaşım açısından çok iyi her yere vesait var o yüzden biraz çekiyoruz insanlarının kahrını napalım
Bugun esimle konustuk 1.500 e kadar olur dedi bayagi yer baktim netten 1.200 1.500 arasi cinar mahallesindeyimO zaman hiç kımıldamayın bence
1000 TL ile Beylikdüzünde ancak Regnum evleri ya da İnnovia tarzı bir yerde 1+1 ancak tutabilirsiniz, belki metrekaresi küçük 2+1 de olabilir ama her şekilde zorlanırsınız, Bağcıların neresindesiniz ?
Bugun esimle konustuk 1.500 e kadar olur dedi bayagi yer baktim netten 1.200 1.500 arasi cinar mahallesindeyim
Onceki sayfada yazmiştim okumamişsiniz tek sorun komsular degil evler cok yakin ve dip dibe gokyuzunu gormek mumkun degil ve kizim cok sıkılıyor arkadasi yok ve park vs. UzakSadece konuya yazayım araları okumadım
Kadın kötü bir şey dememiş esasen iyi biriymişsin demiş
Fısıltılı konuşma vs olabilir ne var ki
Her yerde var herkes konuşuyor tv programları dahi dedikodu üstüne zaten ülkede
Kendinize yalıtılmış hayat kurmazsanız her semt aynı olur
Siz daha iyi yerdesiniz biliyorsaniz eminim beni anliyorsunuzdur evet yol derdi benimde aklimi kurcaliyorO taraf biraz sıkıntılı evet, ben Bağcılar caddesi üzerindeyim
1500 e kadar çıkabiliyorsanız , bir çok muhitte ev bulabilirsiniz İncirli, Dikilitaş Bakırköy tarafı falan, Beylikdüzü ne yine gitmeyin derim, 9 yıl oradan işe gidip geldim inanın çok zor oluyor
Siz daha iyi yerdesiniz biliyorsaniz eminim beni anliyorsunuzdur evet yol derdi benimde aklimi kurcaliyor
Ben de bayrampaşalıyım Bağcılar'la eş mi tutuyorsunuz ?? Bayrampaşa öyle değil
Siz neresindesiniz evet burası cok boguk binalar cok yakin dogru duzgun park yok olan da cok kalabalik siz neresindesiniz?Siz daha iyi yerdesiniz biliyorsaniz eminim beni anliyorsunuzdur evet yol derdi benimde aklimi kurcaliyor
nasil öyle degil bulgar makedon göcmenleri dolu) dahada beter
biraz daha oku yazdiklarimi oralari 1000 tlye tutamiyorsun malesef. teyzem yesilköyde oruruyor aylik 6 bin dollar kira ödüyor. konu sahibenin bücesi 1000 tl
Bu saydığınız semtlerde ev almaya da kiralamaya da sağlam güç lazım, Bakırköy'ün zaten Bağcılardan çok bir farkı yok ama diğer semtlerdeki ev fiyatları dudak uçuklatacak cinsten maalesef =((
nasil öyle degil bulgar makedon göcmenleri dolu) dahada beter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?