- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Yalniz istanbul bayrampasa, bagcilar ve gaziosmanpasadan olusmuyo... Hatirlatmak istedim!bagcılar gaziosmanpaşa bayrampaşa ya istanbulun nerdeyse her yeri böyle. cok fazla insan ve cok karışık kimin nerden geliği belli değil ztn. istanbul gezmek icin güzel ama yaşamak icin asla. beylüldüzüde merkeze uzak düşüyor
Mertere gelin burası çok guzelher yerede yakın.
Ay onu bilmemde Bulgar göçmenleri çok kotu. Aşırı gurultucu ve çok ... oluyorlar=_Bostan, post: 47211888, member: 590982"]Rumeli göçmenlerinden korkmayın, diğer yerlerden göçenlerden korkun bence.
neresi nezih cöplük resmenOrda dur bakalım. O yüzden nezih ya bayrampaşa. Ortalık sarışın güzel kız kaynıyor. Şortla çık gez dönüp bakmazlar. Medeniyet var. Suriyelilerin yaşadığı yerle bir mi tutuyosun?
aynen öyle bayrampasays nezih diyor sesli güldüm. nezih dedigin bakirköy yesilköy sariyer vsKafa sözde nezih yer seviyor, yaşadığı yer bağcılar haha, bir de anlaşamıyormuş
Peh peh peh
Sarıyer'de etilerde oturmuş insanım ben çok nezih insanım nezih nezih takılmak istiyorum çevremdeki insanlar çok eğitimli ıy diğerleri cahil gibi bir kafayla dolaşmadım ortada
Sen yıldırım mahallesini bilir misin Boşnak mahallesidir bir git bir gör bak senin o nezih dediğin yerlerde gece 10 dan sonra bir çık bakalım kaç araba duruyor yanında Yıldırım'da hiç öyle bir sorun yoktu
he cnm heBirincisi senin yorum yazdigin an konu sahibesi 1000 tl bütçem var dememişti.
İkincisi ben senin yorumuna cevap yazdım ki senin msjini alıntı yaptım di mi? İstanbul için sadece gezilir, yaşanacak yeri yok demene karşılık yaşanabilecek yerleri saydim.
Üçüncüsü konu sahibine beylikdüzü seni rahatlatır yazdım zaten, git saydığım yerlerden ev tut demedim.
Dördüncüsü 7 kuşak İstanbulluyum ve nerede kiralar ne kadar gayet iyi bilirim.
Beşincisi bence sen benim yazdıklarımı tam okumamışsın, neyse açıkladım :)
cevabi yanlis kisiye yazmisin senBagcilarda yasayan belirli bir kesimle batidan gocenleri kiyaslamaniz cok komik istanbulu bilmediginizde belli.
Bagcilar sizin icin kotu sans olmus ama beylikduzununde assagi kalir yani yok emin olun haftasonu esenyurttanda bahsettiginiz tarzda insanlar doluyor oralara.
Ustelik 1000 tlye beylikduzu cok zor kira.
Yok artık,ne kadar evirip çevirmissiniz o sözü. . Komşusu bildiginiz patavatsizlik yapmış, laannk diye yapıştırmış lafı. Bu da cahilliginden kaynaklanıyor olsa gerek...Bagcilari felan bilmem.
Ama marketteki komsuya neden alindiniz anlamadim hic ama hic.
Kadin demiski " hakkini yemisler neseli biriymissin..' sende dona kalmissin.
Neden??
Birisi bana" ay sen ne cana yakinsin senin hakkinda yanlis dusunmusuz' deseler ben sevinirim on yargiyi kirdim diye. Gulumserdim " aa yok canim ya ben soguk degilim zaten, alismak zaman aliyor sadece biraz, bi zman snra insallah kaynar gideriz, ama ben yeniyim ilk adimi siz atsaniz ancak o zmn acilabilirim" derdim( cok geliyor basima, bu cumleleri kurarim hep).
Siz ne duysaydiniz sevinirdiniz, sizi nasil memnun edebilirdi komsu?
" aa dedikleri kadar varmissin cok soguksun' deseydi olurmuydu?
Anlamadimki nasil memnun edicekler sizi.
Sirf su konudan sizin gercekten soguk oldugunuz kanaatina vardim.
Ayrica cahil demissiniz kendinizi onlardan ustun gordugunuzu soylemissiniz.
Ornek verebilirmisiniz neye dayanarak cahil olduklarini dusunuyosunuz?
Sirf o cumleyi kurdu diye degildir insallah?
Evet esimde oralardan bahsediyor hakkimizda hayirlisi artikBeylikdüzü tarafında çok nezih siteler var ( esenyurt tarafıma doğru değil) ve metrobüse yakın bir siteye yerlesirseniz merkeze hic uzak kalmıyor, malesef istanbulun bir çok semti öyle yinede anadolu yakasına yerlesmeyi tercih ederseniz ben daha nezih buluyorum daha çok nefes alıcak alan var
Ev almak burdan nasip oldu ne yapabilirim? Benim istedigim sadece duzeni guvenligi olan bir site gozunuzun onunde uyusturucu satilsa sizde burdan gitmek istersiniz emin olun daha anlatamadigim bir cok sey var komsu vs. Dagin gorunen yuzuKafa sözde nezih yer seviyor, yaşadığı yer bağcılar haha, bir de anlaşamıyormuş
Peh peh peh
Sarıyer'de etilerde oturmuş insanım ben çok nezih insanım nezih nezih takılmak istiyorum çevremdeki insanlar çok eğitimli ıy diğerleri cahil gibi bir kafayla dolaşmadım ortada
Sen yıldırım mahallesini bilir misin Boşnak mahallesidir bir git bir gör bak senin o nezih dediğin yerlerde gece 10 dan sonra bir çık bakalım kaç araba duruyor yanında Yıldırım'da hiç öyle bir sorun yoktu
Esimin isi bu tarafta anadolu ya her hafta sonu gideriz beykoz cayirina falan ordan arastirdimda beykoz biraz pahali geldi :)Beylikdüzü tarafında çok nezih siteler var ( esenyurt tarafıma doğru değil) ve metrobüse yakın bir siteye yerlesirseniz merkeze hic uzak kalmıyor, malesef istanbulun bir çok semti öyle yinede anadolu yakasına yerlesmeyi tercih ederseniz ben daha nezih buluyorum daha çok nefes alıcak alan var
Soylemesinde ki amac ne ? Senin ardindan boyle dusunuyolari gozume sokmak soguk birisi oldugumu dusunmuyorum cok girmek istedim aralarina kimsem yok burda bari komsu edineyim diye bir konum var komsu kizi diye okursaniz anlarsiniz beni kendimi ustun gormuyorum dedim evet cahiller Kuran okuyoruz gel deyip o ortamda elin yatak muhabbetini yapacak kadar cahillerBagcilari felan bilmem.
Ama marketteki komsuya neden alindiniz anlamadim hic ama hic.
Kadin demiski " hakkini yemisler neseli biriymissin..' sende dona kalmissin.
Neden??
Birisi bana" ay sen ne cana yakinsin senin hakkinda yanlis dusunmusuz' deseler ben sevinirim on yargiyi kirdim diye. Gulumserdim " aa yok canim ya ben soguk degilim zaten, alismak zaman aliyor sadece biraz, bi zman snra insallah kaynar gideriz, ama ben yeniyim ilk adimi siz atsaniz ancak o zmn acilabilirim" derdim( cok geliyor basima, bu cumleleri kurarim hep).
Siz ne duysaydiniz sevinirdiniz, sizi nasil memnun edebilirdi komsu?
" aa dedikleri kadar varmissin cok soguksun' deseydi olurmuydu?
Anlamadimki nasil memnun edicekler sizi.
Sirf su konudan sizin gercekten soguk oldugunuz kanaatina vardim.
Ayrica cahil demissiniz kendinizi onlardan ustun gordugunuzu soylemissiniz.
Ornek verebilirmisiniz neye dayanarak cahil olduklarini dusunuyosunuz?
Sirf o cumleyi kurdu diye degildir insallah?
Cinar mh.Bağcılar'ın neresi
Aynen oyle adam gibi konusan yok iki sohbet etsen aslinda soyle demislerdi biri gelir aa bir hafta esinin maasini konustular kime demisim diyorum ben bilmemler sohbet etmesen kulagin duya duya ayy cokta havali derler aman ne bileyimYok artık,ne kadar evirip çevirmissiniz o sözü. . Komşusu bildiginiz patavatsizlik yapmış, laannk diye yapıştırmış lafı. Bu da cahilliginden kaynaklanıyor olsa gerek...
Kendimi üstün görüyorum da dememiş ki,nasıl okuyorsunuz şu konuları kuzum, Allah aşkına?
Cinar mhSiz neresindesiniz evet burası cok boguk binalar cok yakin dogru duzgun park yok olan da cok kalabalik siz neresindesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?