Welcome to Bagcilar...

Bagcilari felan bilmem.
Ama marketteki komsuya neden alindiniz anlamadim hic ama hic.
Kadin demiski " hakkini yemisler neseli biriymissin..' sende dona kalmissin.
Neden??
Birisi bana" ay sen ne cana yakinsin senin hakkinda yanlis dusunmusuz' deseler ben sevinirim on yargiyi kirdim diye. Gulumserdim " aa yok canim ya ben soguk degilim zaten, alismak zaman aliyor sadece biraz, bi zman snra insallah kaynar gideriz, ama ben yeniyim ilk adimi siz atsaniz ancak o zmn acilabilirim" derdim( cok geliyor basima, bu cumleleri kurarim hep).
Siz ne duysaydiniz sevinirdiniz, sizi nasil memnun edebilirdi komsu?
" aa dedikleri kadar varmissin cok soguksun' deseydi olurmuydu?
Anlamadimki nasil memnun edicekler sizi.
Sirf su konudan sizin gercekten soguk oldugunuz kanaatina vardim.

Ayrica cahil demissiniz kendinizi onlardan ustun gordugunuzu soylemissiniz.
Ornek verebilirmisiniz neye dayanarak cahil olduklarini dusunuyosunuz?
Sirf o cumleyi kurdu diye degildir insallah?

Yalniz istanbul bayrampasa, bagcilar ve gaziosmanpasadan olusmuyo... Hatirlatmak istedim!

Mertere gelin burası çok guzelher yerede yakın.

Selam komşu.:)
Konu sahibi merter çok güzeldir. Heryere yakın. Gece istediğin saatte dışarı çıkabilirsin. Heryerde park var. Çok merkezi heryere ulaşım kolay. Tek sorun evler eski eski olduğu halde pahalı. Yeni evlere milyoncuklar istiyorlar.

Göç alan yerler hep aynı beylikdüzü de yeni yerleşim yerlerinden muhtemelen orası da öyledir.

aynen öyle bayrampasays nezih diyor sesli güldüm. nezih dedigin bakirköy yesilköy sariyer vs

he cnm he

cevabi yanlis kisiye yazmisin sen

Yok artık,ne kadar evirip çevirmissiniz o sözü. . Komşusu bildiginiz patavatsizlik yapmış, laannk diye yapıştırmış lafı. Bu da cahilliginden kaynaklanıyor olsa gerek...
Kendimi üstün görüyorum da dememiş ki,nasıl okuyorsunuz şu konuları kuzum, Allah aşkına?

Evet esimde oralardan bahsediyor hakkimizda hayirlisi artik

Ev almak burdan nasip oldu ne yapabilirim? Benim istedigim sadece duzeni guvenligi olan bir site gozunuzun onunde uyusturucu satilsa sizde burdan gitmek istersiniz emin olun daha anlatamadigim bir cok sey var komsu vs. Dagin gorunen yuzu

Esimin isi bu tarafta anadolu ya her hafta sonu gideriz beykoz cayirina falan ordan arastirdimda beykoz biraz pahali geldi :)

Soylemesinde ki amac ne ? Senin ardindan boyle dusunuyolari gozume sokmak soguk birisi oldugumu dusunmuyorum cok girmek istedim aralarina kimsem yok burda bari komsu edineyim diye bir konum var komsu kizi diye okursaniz anlarsiniz beni kendimi ustun gormuyorum dedim evet cahiller Kuran okuyoruz gel deyip o ortamda elin yatak muhabbetini yapacak kadar cahiller

Aynen oyle adam gibi konusan yok iki sohbet etsen aslinda soyle demislerdi biri gelir aa bir hafta esinin maasini konustular kime demisim diyorum ben bilmemler sohbet etmesen kulagin duya duya ayy cokta havali derler aman ne bileyim

Arkana bile bakmadan kaç kurtul ordan... Benim eşim de doğma büyüme oralı... Ben evlenmeden önce ben burda oturup da bu semtte hayatta çocuk doğurmam dedim... İlk başlarda bir düşünse de mantıklı düşününce de hak verdi... Hatta ailesi biraz bozulmuş bile olabilir ama şimdi şimdi ayy biz de gitmek istiyoruz buralrdan diyorlar... Beylikdüzünde tuttuk biz de evi bir sitede... Tabiki de burda da o tip insanlar tek tük var... Yani tüm mahalle onlardan oluşmuyor... Ki kaldı ki sitede kapını kapattığında hiç birini görmezsin... Eğer eşinizin işine sorun olmayacaksa ya da sizin kesinlikle Bu tarafa gelin ama tabi burda da güzel bir siteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…