7-8 ay sonra gebe kalmayı planlıyorumCute ogret bize bildilerini :)
ban yusufundan giremiyorum o başlığıparkbull ile geyiğin dibi
hoş geldiiin çay kahve pasta börek çörek self servis buyur geç cute nin sohbetini dinliyoruz bizler deSelam herkeseee...
Kullan kiz :) gebe olana kadar vur patlasin cal oynasin :)7-8 ay sonra gebe kalmayı planlıyorum
gebeyken kapalı olacagım
hunharca kullanma pesındeyım herseyı
üzülme yaban yusufundan giremiyorum o başlığı
peki yediğin içtiğin özel meyveydi macundu vs. varmı7-8 ay sonra gebe kalmayı planlıyorum
gebeyken kapalı olacagım
hunharca kullanma pesındeyım herseyı
valla yok ya ıcsel bısı ama bısıler yemek ıstıyorum denemek babındapeki yediğin içtiğin özel meyveydi macundu vs. varmı
Yok cnm olana kadar geceler bitmesin :)delimideli bebek sende bebek mebek yok dimi?
işte ban dan sonra bir müddet munenin cımbızını ödünç alıyorum her şeyi seçe seçe seçee yazıyorum vallaüzülme ya
banlanınca yapıcak baska seylerde buluyorsun mesela bana bır sus gelıyor banlardan sonra
dıslanmıs ezıklenmıs hıssedıyorum kendımı
daha secıcı oluyorum bır yandada susmak zorunda kaldıgım ıcın etkısız elaman fılan
mesir macununu soruyor kızımvalla yok ya ıcsel bısı ama bısıler yemek ıstıyorum denemek babında
bebek ıcın sormuyorsun dımı?
yoğğ bebek için ben çok şey yiyip içtim....diğer mevzular içinvalla yok ya ıcsel bısı ama bısıler yemek ıstıyorum denemek babında
bebek ıcın sormuyorsun dımı?
konu sahibide olmasa beni anlayan yok haa şu koca topiktemesir macununu soruyor kızım
yanı bebek ıcın yedıgın seyler obur ısler ıcınde yarar bence amayoğğ bebek için ben çok şey yiyip içtim....diğer mevzular için
ben diyorumki bu konu üzerinde de duralım...etkili şeyleri bulacağımızı umuyorumyanı bebek ıcın yedıgın seyler obur ısler ıcınde yarar bence ama
zıra hepsı sekerlı tatlı kokenlı
yemedım
ama cok yemek ıstıyorum
merakım var
fındık fıstık türevi şeyler olmazmı? Bnedemi çok masumum ne?yoğğ bebek için ben çok şey yiyip içtim....diğer mevzular için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?