welcome too candyshop;)

Cnm cocuk mevzusu ister istemez strese sokar bizi bu yindn pek yaramaz yani :) guzel geceler ozel kiyafetler super...
çocuk mevzusu için yenecekler içecekelr dimedim.bizi aşka şevke getirecek yiyecekler üzerinde duralım didiydim aslında..yoksa bebek konusunda çok hassasum : (..girmiyorum o konulara..uzak durmaya çalşıyorum

çocuk mevzusu için yenecekler içecekelr dimedim.bizi aşka şevke getirecek yiyecekler üzerinde duralım didiydim aslında..yoksa bebek konusunda çok hassasum : (..girmiyorum o konulara..uzak durmaya çalşıyorum
valla o vakit fındık fıstık bal çörek otu tarçın ondan sonra meşhur mesir macunumuz efenim çilek kremşanti etkili afrodizyak mamalarımız mevcuttur

herif beni gebertir bu mevzuyu duysa kıcık oluyor o arkidişlere de bir de vın diesel e ah yavruuum
benimkide kızar ama adam degil onlar yavyu yavyu diyom.. ıkı surat asıyo.. sonra barışıyoz.. ama benım eşimde yakışıklı...allah var şimdi...
allah şeytana uydurmasın..

benimkide kızar ama adam degil onlar yavyu yavyu diyom.. ıkı surat asıyo.. sonra barışıyoz.. ama benım eşimde yakışıklı...allah var şimdi...
allah şeytana uydurmasın..
benimki Özcan deniz kırması aynılar..bu ara kıl oluyorum ,
malum karagülde iki karılıydı şimdi yeni diziye geçti gene iki karılı adama kıl olunca otomatikman benimkine de tripleniyom

orman meyveleri kırmızı meyveler böğürtlen filan bunlar beni çok mutlu eder mesela içim kıpır kıpır olur aşık olmuş gibi bir mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…