onlar klasikler arasına girdiya ondan şeyettiydimfındık fıstık türevi şeyler olmazmı? Bnedemi çok masumum ne?
ben diyorumki bu konu üzerinde de duralım...etkili şeyleri bulacağımızı umuyorum
çocuk mevzusu için yenecekler içecekelr dimedim.bizi aşka şevke getirecek yiyecekler üzerinde duralım didiydim aslında..yoksa bebek konusunda çok hassasum : (..girmiyorum o konulara..uzak durmaya çalşıyorumCnm cocuk mevzusu ister istemez strese sokar bizi bu yindn pek yaramaz yani :) guzel geceler ozel kiyafetler super...
yaa ben gebelikte sürekli fındık fıstık ceviz neyim yiyordum da çok zorda kalıyordum yahu.. Azalttım sonraonlar klasikler arasına girdiya ondan şeyettiydim
valla o vakit fındık fıstık bal çörek otu tarçın ondan sonra meşhur mesir macunumuz efenim çilek kremşanti etkili afrodizyak mamalarımız mevcutturçocuk mevzusu için yenecekler içecekelr dimedim.bizi aşka şevke getirecek yiyecekler üzerinde duralım didiydim aslında..yoksa bebek konusunda çok hassasum : (..girmiyorum o konulara..uzak durmaya çalşıyorum
bi arkadaş pekmezle muz karıştırıp yiyip durmuş 5 kilo doğmuş oğlu yahuyaa ben gebelikte sürekli fındık fıstık ceviz neyim yiyordum da çok zorda kalıyordum yahu.. Azalttım sonra
benimkide kızar ama adam degil onlar yavyu yavyu diyom.. ıkı surat asıyo.. sonra barışıyoz.. ama benım eşimde yakışıklı...allah var şimdi...herif beni gebertir bu mevzuyu duysa kıcık oluyor o arkidişlere de bir de vın diesel e ah yavruuum
fındık iidir diyorsun..günde bi avuçyaa ben gebelikte sürekli fındık fıstık ceviz neyim yiyordum da çok zorda kalıyordum yahu.. Azalttım sonra
benimki Özcan deniz kırması aynılar..bu ara kıl oluyorum ,benimkide kızar ama adam degil onlar yavyu yavyu diyom.. ıkı surat asıyo.. sonra barışıyoz.. ama benım eşimde yakışıklı...allah var şimdi...
allah şeytana uydurmasın..
reglim bitiyor..akşama bol karışımlı bol macunlu bir gece beni bekliyorvalla o vakit fındık fıstık bal çörek otu tarçın ondan sonra meşhur mesir macunumuz efenim çilek kremşanti etkili afrodizyak mamalarımız mevcuttur
Asya işte pis kanıma girdi kendi konumu gözüm görmez artıkkim biri diyet konusumu açmış.orayada damlayalım hemen 5 kilo fazlam varrrrrrrr
estağfurullahMisk bn oyle anladim k.bakma
parkcim zayiflamanin en guzel yolu geceler :)
vallaaha bırakmam..Asya işte pis kanıma girdi kendi konumu gözüm görmez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?