welcome too candyshop;)

oysa ki sadece başlığı değiştirebilirdi..bu arada CuteMom bak sana dolu dolu doldun dolgun öğrenciler getiriyoz..

bileydim çay istemezdik okypete şekeri duyunca masraf olacak diye dellendi zaar
zalımmmmmm okeypete daha adımımı attım topiğe çay didim zart kapattı konuyu...zalımlıkta muneyi geçti....en zalım üye seçecem okeypeteyi 2014'ün enlerinde

Sohbet odası mı açtın hayırlı bol sohbetli olsun inşallah.

benim adımı @ yapınca,bana nıye bıldırım gelmiyor..sırf askımın konusu neymiş dıye aradımda buldum

ay cute hazmetmeye çalışıyorum senin kürk mantolu Madonna muhabbetini yalnız her an banlanabilirim sebepsiz hemide demedi demeyin..

ben diyorumki bu konu üzerinde de duralım...etkili şeyleri bulacağımızı umuyorum

@BenIpek söylüyon kaçıyon gülüm..
CuteMom tatlım ASYA30 kanıma girdi açtığı konu ile zayıflamaya çalışsam bebeden önce daha iyi olmam mı yahuu

benimki Özcan deniz kırması aynılar..bu ara kıl oluyorum ,
malum karagülde iki karılıydı şimdi yeni diziye geçti gene iki karılı adama kıl olunca otomatikman benimkine de tripleniyom

geciktim
hemen konunun seyrını gene degıstırmısınız bakıyorum da
sızın yolugunuzda erkeklerın tangalarına baktım
yanı olabılır aslında ama dedıgım gıbı onlar yaglı maglı cıllop gıbıler arkadan cınsıyet ayırmak ne mumkun

yemek ısıne varım

dıyet konusunada varım
bende dogum sonrası butun kıloları verıp xs bedene dusmus bırıyım
9 gundur sıgarada ıcmıyorum potansıyelım var
54 kıloyum sanırım 50 dusmek ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…