gel iki çaylarını içip gelek bizim konunun anahtarını aldım geldiğimde kapıyı açarım benvallaaha bırakmam..
linki at..bulamam ben şimdigel iki çaylarını içip gelek bizim konunun anahtarını aldım geldiğimde kapıyı açarım ben
çay istedim konu kapadı park
zalımmmmmm okeypete daha adımımı attım topiğe çay didim zart kapattı konuyu...zalımlıkta muneyi geçti....en zalım üye seçecem okeypeteyi 2014'ün enlerindebileydim çay istemezdik okypete şekeri duyunca masraf olacak diye dellendi zaar
he ama uyku sersemi +18 konuyu bdv ye taşıyo ne hikmetsezalımmmmmm okeypete daha adımımı attım topiğe çay didim zart kapattı konuyu...zalımlıkta muneyi geçti....en zalım üye seçecem okeypeteyi 2014'ün enlerinde
onudamı yaptıı..ah oke ahhh sen eskiden böyle değildinhe ama uyku sersemi +18 konuyu bdv ye taşıyo ne hikmetse
hoş geldin napıym millet taktı bana kafayı konuları sabote ediyomuşum bende kendi oyun parkımı kurdum burda çalıp oynayacam her zaman beklerimSohbet odası mı açtın hayırlı bol sohbetli olsun inşallah.
ay cute hazmetmeye çalışıyorum senin kürk mantolu Madonna muhabbetini yalnız her an banlanabilirim sebepsiz hemide demedi demeyin..
ben diyorumki bu konu üzerinde de duralım...etkili şeyleri bulacağımızı umuyorum
benimki Özcan deniz kırması aynılar..bu ara kıl oluyorum ,
malum karagülde iki karılıydı şimdi yeni diziye geçti gene iki karılı adama kıl olunca otomatikman benimkine de tripleniyom
ya aşkoş bende diyom niye gelmiyor bu kızbenim adımı @ yapınca,bana nıye bıldırım gelmiyor..sırf askımın konusu neymiş dıye aradımda buldum
banada gelmiyooo niden acababenim adımı @ yapınca,bana nıye bıldırım gelmiyor..sırf askımın konusu neymiş dıye aradımda buldum
sabah gordum bayıldımhe ama uyku sersemi +18 konuyu bdv ye taşıyo ne hikmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?