Bu ay çok umutluydum.neden tatlım
kız konu +18 de değil başlığı o ama doğrusun hemen normal bir başlığa döneyim..Benim gibi talebi olan var mı acaba? Bu konuyu +18 den başka yere taşıyalım. Ben iş yerinden girdiğim için +18 yanlış anlaşılabilir.
Destekleriniz rica. Yoksa tıklamayacağım bundan sonra. Geyik kısmına taşınsa mesela?
Geyikte degilmi zateb ben geyik bolumunden giriyoum topugeBenim gibi talebi olan var mı acaba? Bu konuyu +18 den başka yere taşıyalım. Ben iş yerinden girdiğim için +18 yanlış anlaşılabilir.
Destekleriniz rica. Yoksa tıklamayacağım bundan sonra. Geyik kısmına taşınsa mesela?
geyikte başlık +18 alıcılarınızın ayarı ile oynamayın bu bir çamaşır mevzuu idi der ondan yanlış anladı masum kelebeğimGeyikte degilmi zateb ben geyik bolumunden giriyoum topuge
düşünerek uğraşma kafanı takmazsan olur denenmiş onaylanmıştecrübe ile sabittir..vakti zamanını bekliyordur meleğin hüzünlenme hemenBu ay çok umutluydum.
hamilik için tüm belirtilerim vardı. regl olmama 1 hafta kadar var ama kan tahlili yaptırdım dün.
0,7 çıktı. 1 bile değil
Cnm uzulme bnde her ay auni seylerle karsilasiyorum ruyalarima bile giriyorBu ay çok umutluydum.
hamilik için tüm belirtilerim vardı. regl olmama 1 hafta kadar var ama kan tahlili yaptırdım dün.
0,7 çıktı. 1 bile değil
olur inşallah canımBu ay çok umutluydum.
0,7 çıktı. 1 bile değil
ben ta mayısta kaybettim valla stres gerginlik çok etkili sakin olmak lazımCnm uzulme bnde her ay auni seylerle karsilasiyorum ruyalarima bile giriyor
hatta 2/3gun once ruyamda hamileydim
ama degilmisim dun adet oldum uzmedim kendimide 2,5senedir olmuyor hayirlisi de
kesinlikle.. gerçekmi o adamlar yavvvbiscolata erkeklerini düşünecektin halbukin
kesinlikle.. gerçekmi o adamlar yavvv
ben ta mayısta kaybettim valla stres gerginlik çok etkili sakin olmak lazım
Basin sagolsun cnm hayirlisiyla yeniden anne olursun inslben ta mayısta kaybettim valla stres gerginlik çok etkili sakin olmak lazım
başlığı nasıl düzenliyorsun parkb benimde düzenlemem gereken bi başlığım vardakız konu +18 de değil başlığı o ama doğrusun hemen normal bir başlığa döneyim..
cute döktürüyor bizde melun melun ağzına bakıyoz o ne derse o işteBasin sagolsun cnm hayirlisiyla yeniden anne olursun insl
ee diger meczuya gecelim
canım sağ üstte konu araçları var orda konuyu düzenle butonu var.başlığı nasıl düzenliyorsun parkb benimde düzenlemem gereken bi başlığım varda
tşk ederim düzelttimcanım sağ üstte konu araçları var orda konuyu düzenle butonu var.
parkbull ile geyiğin dibiartık ne yazacağımı bilemedim düz mantık girdim başlık fikriniz varsa alırım.
kaç aydır denemedesin ipekBu ay çok umutluydum.
0,7 çıktı. 1 bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?