bende birikimebdv ye vurdum kendimi
birşey yok ki bugün de bdv de hep aynı konularrrrrrrrr
bende birikime
ay sorma o konu rezillik ya..
vardı sanki bi iki konu.
evine yerleşen kayın baba-kaynana cok sacmaydı ya
birikimmi yapıosun
ayyyyy cıldırmamak baygınlık gecirmemek elde degil...ay sorma o konu rezillik ya..
kız daha gerdeğe girememiş adamlar ekişimiş eve
inşallah yatak odasında ondan önce onlar bişey yapmamıştır töbe töbe
yapmaya çalışıyorum..ama yapamıyorum ..pehhhhhhhhh
vardı sanki bi iki konu.
evine yerleşen kayın baba-kaynana cok sacmaydı ya
birikimmi yapıosun
nedenki?yapmaya çalışıyorum..ama yapamıyorum ..pehhhhhhhhh
senin tatil ne zaman bitiyi kuzum ya..eveeeeeeeeeeeeet topiği havalandırıyorum temizlik de yapıldı çaylar demlendi tozlar alındı,sevgili hanımlar evinizi yolunu bulunuz pleaseeeeeeee
FallenAngel
Kajmery34
SUHAN
KarKralicesi
@statistician
ZEEYNEPCIK
Munzevi Zencefil
BenIpek
hanımlar tatilde bulunduğumdan ötürü gevşettiğimiz odamızı siz sevgili hanımlarımızın kucağına bırakıyorum..şaha da kaldıracak sizsiniz toprağa gömecek olanda..
tekrar açıyorum
haydi buyrun hanımlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çarşamba bitiyo perşembe nasipse bursaya döneceğiz ıspartada arkadaşım var vanda birlikte çalışmıştık ona geçeceğiz eşimlesenin tatil ne zaman bitiyi kuzum ya..
herkes gelmemekte kararlıysa yapabileceğim bir şey kalmadı...
ringooo ringo şişelerrrr
bana trip atma laynherkes gelmemekte kararlıysa yapabileceğim bir şey kalmadı...
hadi Allaha emanet hanımlar ben diğer topiklere geçiş yapıyorum sonra vay efendim başka yerde takılıyo demeyin..
ola adioooos
kızım sana söylüyom neneler anlasın işte dabana trip atma layn
nere gidiyon senkızım sana söylüyom neneler anlasın işte da
topik metruk binaya dönmüş gelmiyonuz kulağınızdan mı tutup getiremnere gidiyon sen
laayynnn sen olmayınca halimiz harap be gülümtopik metruk binaya dönmüş gelmiyonuz kulağınızdan mı tutup getirem
kulunçlarım fena değil masaj yaptırınca biraz rahatladım ama kronik geçmezler,midem sıkıntılı nefes problemi yaşıyorum pek zevk aldığım söylenemez sanırım anksiyetem tuttun burda..kafam yerinde değil ,deli sorularla dolanıyom ortalıkta.ama yinede eğlenceli..yüzmeyi seviyorum.laayynnn sen olmayınca halimiz harap be gülümıyyyykk gülüm dedim len tatil nasıl gidiyor kulunçların ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?