welcome too candyshop;)

be
yaaa hacı dinlenmeye gittin oraya kafandaki deli soruları ertele bir süre..Kalacağın kaç gün kaldı ki şurada bari onları en verimli geçirmeye bak.Sorunlar hep var zaten.Zevk almaya vaktini en yararlı şekilde geçirmeye bak bence

park sorunların ne
benim belli bir sorunum yok anksiyeteli ve panikli olmam yetiyor..
geniz akıntım ve nefes tıkanıklığım var mide şişkinliğimle beraber hiç geçmiyolar altı aydır..
aşağı sıkıntılarım malumunuz o geçmeyen sivilce kılıklılar..
ya ben kendimden sıkıldım artık..bilmiyorum ya.
kendimden tiksinir haldeyken kimseye faydam olmaz anlayacağın.

öyle deme parky kimlerin neler neler sıkıntısı var şükretmek gerek halimize.Ayrıca dert veren devasınıda vermiştir.Sıkıldım tiksinir oldum deme kendine dahada aşağılara çekme kendini

Öyle deme kız kendine.
maşallah hepimizede koşturan sensin.
insan böyle dönemlerden zaman zaman geciyor maalesef.
helede biz bayanlar.... bünyemiz zayıf zaten...
bütün hastalıklar sende toplanmadı.
görüyosun her gün yeni bişeyle geliyorum bende diğerleride.
yapımız dogamız bu anasını satım...
kendine yüklenme agsını yırtarım yeminle
tatilin tadını cıkarmaya bak. hastalıklarına aldırma.
aldırdıkca azıo şerefsizler

Canlar ben geldim yemek +namaz arasından sonra
Parky sende bu kadar kötüysen hemen bir abdest al vallah bak geçiyi..

Son düzenleme:
Napıyorsunuz kızlar?
bugün bizim burası biraz stresli bir arkadaşı işten çıkaracaktık dün bildirim yaptık,1-2 günlük bir süresi vardı ama bugün müdürüyle tartışmış.ağladı,ağladı verdi veriştirdi şimdide gitti.
bende youtube dan sekine açtım dinliyorum.
akşama da eşimin eniştesi gelecek yatıya,erken çıkıp yemek falan yapmam lazım ama hiçbirşey yapasım yok

bu ara banada misafir çok geliyor ya..
bak al enişteni gidin Ovalı ataşehire fiyatlarıda çok uygun 3 kişi 50 tl ye gayet doyarsınız.

misafir evin bereketidir.bende çok severim misafiri ama gelecek kişi en az 2 gün önceden haber vermesi lazım bana .evimin düzenini ancak öyle ayarlayabiliyorum.
gerçi enişteyi eşim çağırdı,bir iş için istanbula geldi başka yerde kalıyor,pazartesi dönecek galiba. eşim bir gece misafir edelim etmezsek ablam gönül koyar diyor.yoksa onunda çok çağırası yok ama ablası için çağırdı işte.. o değil hiçte muhabbeti saran bir adam değil.muhtemelen birlikte yemek yicez onlar oturacak ben başka odada kafa dinlicem

ay ne anlayışsız insanlar var..
o zaman ne diyeyim at düdüklüye çorbanı 5dakkada oluyor
Yanına bir de tavuk sote salata ,ayran yeter...
öyle canım ya,herkes bir olmuyor. işin kötüsü yemekte seçiyor et ve yeşili sebze yemiyor.
muhtemelen mercimek çorbası,patates yemeği pilav ve cacık yapıcam çünkü yeşillikli salatada sevmiyor

evette canım sen çalışıyorsun ne olur yani dışarda yense..
ben bunu anlayamıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…