- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
yaaa hacı dinlenmeye gittin oraya kafandaki deli soruları ertele bir süre..Kalacağın kaç gün kaldı ki şurada bari onları en verimli geçirmeye bak.Sorunlar hep var zaten.Zevk almaya vaktini en yararlı şekilde geçirmeye bak bencekulunçlarım fena değil masaj yaptırınca biraz rahatladım ama kronik geçmezler,midem sıkıntılı nefes problemi yaşıyorum pek zevk aldığım söylenemez sanırım anksiyetem tuttun burda..kafam yerinde değil ,deli sorularla dolanıyom ortalıkta.ama yinede eğlenceli..yüzmeyi seviyorum.
benim belli bir sorunum yok anksiyeteli ve panikli olmam yetiyor..park sorunların ne
öyle deme parky kimlerin neler neler sıkıntısı var şükretmek gerek halimize.Ayrıca dert veren devasınıda vermiştir.Sıkıldım tiksinir oldum deme kendine dahada aşağılara çekme kendinibenim belli bir sorunum yok anksiyeteli ve panikli olmam yetiyor..
geniz akıntım ve nefes tıkanıklığım var mide şişkinliğimle beraber hiç geçmiyolar altı aydır..
aşağı sıkıntılarım malumunuz o geçmeyen sivilce kılıklılar..
ya ben kendimden sıkıldım artık..bilmiyorum ya.
kendimden tiksinir haldeyken kimseye faydam olmaz anlayacağın.
Öyle deme kız kendine.benim belli bir sorunum yok anksiyeteli ve panikli olmam yetiyor..
geniz akıntım ve nefes tıkanıklığım var mide şişkinliğimle beraber hiç geçmiyolar altı aydır..
aşağı sıkıntılarım malumunuz o geçmeyen sivilce kılıklılar..
ya ben kendimden sıkıldım artık..bilmiyorum ya.
kendimden tiksinir haldeyken kimseye faydam olmaz anlayacağın.
bu ara banada misafir çok geliyor ya..Napıyorsunuz kızlar?
bugün bizim burası biraz stresli bir arkadaşı işten çıkaracaktık dün bildirim yaptık,1-2 günlük bir süresi vardı ama bugün müdürüyle tartışmış.ağladı,ağladı verdi veriştirdi şimdide gitti.
bende youtube dan sekine açtım dinliyorum.
akşama da eşimin eniştesi gelecek yatıya,erken çıkıp yemek falan yapmam lazım ama hiçbirşey yapasım yok
ah canım ya gelen enişte ondan anlayacak biri değil malesef..bir yemek vermediler derbu ara banada misafir çok geliyor ya..
bak al enişteni gidin Ovalı ataşehire fiyatlarıda çok uygun 3 kişi 50 tl ye gayet doyarsınız.
ay ne anlayışsız insanlar var..ah canım ya gelen enişte ondan anlayacak biri değil malesef..bir yemek vermediler der
menü ne canım:)akşama benimde misafirim var
gelin görme kayınpederin arkadaşıgil
yemege degil allahdan kız.menü ne canım:)
ben bu akşam rahatım çok şükür, dışarda yiycez..
ay ben yeni evliyken de 60-70 yaşındaki amcalar teyzeler geldi hep.gıcık olmuştum o dönemde.hayır yani beni görüp ne yapacaklarsayemege degil allahdan kız.
yemege gelselerdi fitil olurdum acıkcası
kuru pastalarım var. birde bi kek yaptımmı tamamdır
öyle canım ya,herkes bir olmuyor. işin kötüsü yemekte seçiyor et ve yeşili sebze yemiyor.ay ne anlayışsız insanlar var..
o zaman ne diyeyim at düdüklüye çorbanı 5dakkada oluyor
Yanına bir de tavuk sote salata ,ayran yeter...
evette canım sen çalışıyorsun ne olur yani dışarda yense..misafir evin bereketidir.bende çok severim misafiri ama gelecek kişi en az 2 gün önceden haber vermesi lazım bana .evimin düzenini ancak öyle ayarlayabiliyorum.
gerçi enişteyi eşim çağırdı,bir iş için istanbula geldi başka yerde kalıyor,pazartesi dönecek galiba. eşim bir gece misafir edelim etmezsek ablam gönül koyar diyor.yoksa onunda çok çağırası yok ama ablası için çağırdı işte.. o değil hiçte muhabbeti saran bir adam değil.muhtemelen birlikte yemek yicez onlar oturacak ben başka odada kafa dinlicem
benim kekim daha güzelllllllllllllllkarkkkkk canım kek çektiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hahahahahahaha yazık kız öyle ddemeay ben yeni evliyken de 60-70 yaşındaki amcalar teyzeler geldi hep.gıcık olmuştum o dönemde.hayır yani beni görüp ne yapacaklarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?